hhaha aa yok sadece 2.bölümü yorumladım 1.bölümden bir spoilik bulamadımBana inat 2 bölümü aynı kutucukta mı yorumladın sen @Çiğdem-
Dün uykum vardı. Şimdi izleyip geliyorum.hhaha aa yok sadece 2.bölümü yorumladım 1.bölümden bir spoilik bulamadım
hem ilk 2 bölümü izleyecez demiştik @Forumdash sadece sen uymadın buna
gelince bakarsın spoime cnm zaten o sahneden baskada kayde değer birşey yoktu geyiğini yapatrız o sahneninDün uykum vardı. Şimdi izleyip geliyorum.
2 bölüm izledım yorumumu okumadın mı?hhaha aa yok sadece 2.bölümü yorumladım 1.bölümden bir spoilik bulamadım
hem ilk 2 bölümü izleyecez demiştik @Forumdash sadece sen uymadın buna
aa sende 2 gündür yanlış anlıyorsun dediklerimi haruna diyorum onu ayoll sen uymadın diye2 bölüm izledım yorumumu okumadın mı?
İlk 2 bölümü izledim bende son sahneler hariç bölümler çok durgun ama bir araya geldiklerinden sonra aksiyon başlar zaten bu diziler tekken yayınlanıyorkende 5.bölümden sonra açılmıştı hepsi buda öyle olur taktik öyle galiba
ben 2.bölümden sadece bir sahneye deyinmek istiyorum harun izleyince bakar
ıron fist ve zenci herifin kavgası güzeldi sadece şu zenci herif çok havalanmış ayoll ıron fisti vucudu çelik diye dövmeye çalısıyordu ama ıron fist onların en güçlüsü çünkü özel gücü var ejderha yumruğuyla bir çaktı zenci herife uçtu gitit ayoll
S01B01-02
İlk iki bölümü izledim ve iyi ki izlemişim diyorum çünkü baya baya son sahneler hariç sıkıcı ilerledi bölümler
İlk bölüm çok sıkıcıydı son sahnede kurtardılar. 2.bölüm iyiydi biraz ama son 4dk filan harikaydıDany ve Luke'un kavga sahnesi güldürdü Dany yerden yere çarpıldı
Jessica ve Matt umarım sevgili olurlar. Onların birleşme sahnesi daha iyiydi. Foggy'nin Matt'e verdiği dava hwralde Jessica davasıydı
Bu arada yeni düşmanı beğenmedim. Çinli kadın keşke baş düşman olsaydi. Emir altında çalişacak tip değildi o kadın
Electra harika ama Matt ile olan sahnelerini bekşiyorum
4.bölümle daha da gaz artar. Aha da yazdım
7.5'dan 8/10 vereyim kıyamıyorum..
@Harunnn60 ilk yorumu yapabilmek için hemen benden önce izlemiş
Aaa sorry o zaman bu @Harunnn60 zaten hiç bi dediğini yapmıyor. Bu yaşa nasıl gelmişaa sende 2 gündür yanlış anlıyorsun dediklerimi haruna diyorum onu ayoll sen uymadın diye
Aaa sorry o zaman bu @Harunnn60 zaten hiç bi dediğini yapmıyor. Bu yaşa nasıl gelmiş
ıron fist ve jessica başa çıkabiliyorlar zenci herifle ama matt malesef en zayıfı kaldı onların arasında bari silah falan yapsın kendine batman arrow gibi gerçi sopası vardı ama zöellik yüklesin1x2
Evet izledim. Biraz durgundu ama son sahneler iyiydi.
Çiğdem'in dediğin gibi Luke ile sarışın çocuğun kavgasına güldüm. Bir ara Luke yerde kal dedi çoçuğa oda hala ayağa kalkmaya çalışıyor sonra yumruğu ile zenciyi uçurdu
Matt, Jessicanın avukatı oldu. O içeriye girme sahnesi çok iyiydi.
Elektra'da ortalarda dolanıyor garibim.ss :/
8.0
Evet, Matt sopalarına +9 basmalı @Harunnn60ıron fist ve jessica başa çıkabiliyorlar zenci herifle ama matt malesef en zayıfı kaldı onların arasında bari silah falan yapsın kendine batman arrow gibi gerçi sopası vardı ama zöellik yüklesin
Ben beğenemesem de sen beğenirdin de nasıl duruyorsun izlemedenYarın izleyeceğim sen beğendiysen kesin ben daha çok beğenirim. @Forumdash
Tekirdağ'dayım babaannemin yazlığına geldik ama yarın İstanbul'a geleceğim :/ İnternet yok haliyleBen beğenemesem de sen beğenirdin de nasıl duruyorsun izlemeden
Tekirdağ'dayım babaannemin yazlığına geldik ama yarın İstanbul'a geleceğim :/ İnternet yok haliyle
AAA bugün bakacam bende 3.bölüme hem @Harunnn60 a kopmamış oluruz sonra beni bırakıp gidiyorsun diyorS01B0304
Harikaydı harikaydı yine harikaydı
3.bölümde hepsi buluştular. Koridor dövüşlerine yine hayran kaldım. Danny'nin yumrukla kılıcı kırması süper sahneydi.
4.bölüm başları muhteşemdi ve komikti. Hepsi birbirinin özelliklerine şaşiriyordu Jessica bi ara gitti ama son sahnede endamını gücünü, aselatini, güzelliğini, seksapalitesini herşeyi ortaya koyduUmarım Matt'in yavuklusu olur. Bence yakışıyorlar
Danny harbiden çocuk yaaa komedi olmuş resmen
Bu gazla giderse 10 puan vermem 6.bölümde filan olur gibi 9/10
@Çiğdem- @Harunnn60
3ü izleyince 4ü izlememek için nasıl durcan bakalım evdekileri 5i de izleyelim ben karşi çıktım. 2lik duzeni bozamam diyeAAA bugün bakacam bende 3.bölüme hem @Harunnn60 a kopmamış oluruz sonra beni bırakıp gidiyorsun diyor
Akşama sende izlemiş ol 3.bölümü @Harunnn60 sonra beni beklemiyorsunuz diyorsun senin için akşama bakacam3ü izleyince 4ü izlememek için nasıl durcan bakalım evdekileri 5i de izleyelim ben karşi çıktım. 2lik duzeni bozamam diye
Bugün izleriz çikoAkşama sende izlemiş ol 3.bölümü @Harunnn60 sonra beni beklemiyorsunuz diyorsun senin için akşama bakacam
@Forumdash övüyorsa aksiyonu 0 bir bölümdür kesin aşk meşk birşeyler vardır ama bakalım umudumuzu kaybetmeyelimBugün izleriz çiko