Netflix Marvel's The Defenders - Dizi Yorumları

2-3 ay sonra izlesem mi bir daha diyorum çünkü ne olup bittiğini anlamadan bitti. :F
Punisher 2018'e sarkmazsa 2017 kasım-aralık gibi yayınlansın bari de onu izleyelim en azından. :F :F
deredevil jessica ıron fist punisher hepsi ocaktan sonra geliyor hangisine bakacaz onu şaşrııcaz ama zenci herif hariç :A :A :A

kız hevesini kırmak gibi olmasın ama bu dizideki sarı oğlan da önceki dizisinde gaydi :F bak öteki çocuk da shadowhunters yeni gelen sarı oğlan senin beğendiklerin birbirini beğeniyor resmen :A @Yiğitt @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06
6a00d8341c730253ef01b8d101cfcf970c-800wi.jpg
HHAHA bu @destere nin adamı ama bu süperkahramanlardan sadece bunun dizisini izledi @destere belkide tam erkek olmadığıdnandır bilemiyoırum :A :A :A @Forumdash @Harunnn60

@xemrexxx nin bahsettiği mesajı yakaladım :) burda direk bana hakaret var hogatha bunu bir yere yazdım seni affetmem kolay olmayacak :)

@xemrexxx nin bahsettiği mesajı yakaladım :) burda direk bana hakaret var hogatha bunu bir yere yazdım seni affetmem kolay olmayacak :)

koşun sapık çiftimiz @Çiğdem- le destere şoparı ayriliyi :A @Yiğitt @Forumdash @Harunnn60 @Dosi @mrt-06
Hhahah ben orada tam erkek olmadığı için sanırım ıron fıstı izledi diyorum sana demiyorum :F ıron fısti gay diye konuşuyordunuz @MasacRE- ile tek superkahraman bunu izledi oda tam erkek olmadı için sanırım diyorum :A :A :A

@xemrexxx mesajımı çarpırtıyor herzaman ki gibi :F