HHAHA bu @destere nin adamı ama bu süperkahramanlardan sadece bunun dizisini izledi @destere belkide tam erkek olmadığıdnandır bilemiyoırum@Forumdash @Harunnn60
Bana iyi malzeme çıktı bunu saklayayım ilerde kullanırım
HHAHA bu @destere nin adamı ama bu süperkahramanlardan sadece bunun dizisini izledi @destere belkide tam erkek olmadığıdnandır bilemiyoırum@Forumdash @Harunnn60
Bana iyi malzeme çıktı bunu saklayayım ilerde kullanırım
Yaa ayrı yorumlucaktım da dizinin sonu güzel gitti bi daha foruma dönmim dedim. Araya zaman girince tadı kaçıyor@Forumdash abi birkez de ilk bölümleri ayrı ayrı yorumla ya.Jessic'yı Daredevil'i izlerken hep toplu yorumun vardı.ssBugün dedim zaten kesin 2 bölümü de aynı kutuda yorumlar.
Evet ilk ben izleyeyim diye acele ettim.
Bir ara dalgınlığıma geldi açtım.Yaa ayrı yorumlucaktım da dizinin sonu güzel gitti bi daha foruma dönmim dedim. Araya zaman girince tadı kaçıyor
Aynısıydı. Sonu güzeldi yineBir ara dalgınlığıma geldi açtım.Sonra geri kapattım.2 Bölüm nasıldı?
İlk 2 bölüm özel galada gösterilmiş ön seyircili filan. Belki ondan dolayı kısmışlardır.Aynısıydı. Sonu güzeldi yinebence bu gece izle. 40dk sürmüş 2.bölüm nedense
Nerde yapmişlar? TR'de mi? Tr değil başka ülkede yapmişlarsa mantıklıİlk 2 bölüm özel galada gösterilmiş ön seyircili filan. Belki ondan dolayı kısmışlardır.
ABD'de yapmışlar. Youtube de sinema eleştirmeni bir kanal var bilirsin. Onuda çağırmışlar hatta.Nerde yapmişlar? TR'de mi? Tr değil başka ülkede yapmişlarsa mantıklıbizim eleştirmenler dizileri puanlayamıyor
Yok takip etmiyorum o kanalıABD'de yapmışlar. Youtube de sinema eleştirmeni bir kanal var bilirsin. Onuda çağırmışlar hatta.
Uyuz bir tip gibi etme bence.Yok takip etmiyorum o kanalıabdye bi tek onu çağirmişlarsa takip eeeyim bari
Nasıl babası? Videoyu açtiğimda çıkan oğlanın sesiyle normaşde izlediğim diğer videoların sesi aynı ama?Uyuz bir tip gibi etme bence.Zaten babası seslendiriyormuş videoları.
Ünli bir ses aktörü galiba öyle diyorlardı. Bak bu videoyu izle mesela.Nasıl babası? Videoyu açtiğimda çıkan oğlanın sesiyle normaşde izlediğim diğer videoların sesi aynı ama?
Yok la baya genç sesiÜnli bir ses aktörü galiba öyle diyorlardı. Bak bu videoyu izle mesela.
ne uğraştırdın beni.Yok la baya genç sesiizlemiştim bunu
Yok hala aynı ses gibine uğraştırdın beni.İlk dakikaları izle yeter.
Yok babası diyorum.Yok hala aynı ses gibiBabasının sesi daha tok bi ses, oğlanın vik vikMetinleri babası yazıyordur belkiEvet adamı eski dizilerden hatırlıyorum.
Sana inanıyorum da çevreye güvenmiyorum. Dur o başka yerde söyleniyorduYok babası diyorum.Sen bana inanmıyor musun.
1x1
Evet bismiallah diyoruz ve ilk bölümün yorumunu yazıyorum.
İlk bölüm olduğu için çok aksiyon beklemeyin daha çok sakin bir bölüm ve karakterleri tanıtmışlar. Ana konuyu da ufaktan giriş yapmışlar.Son sahne çok şaşırttı yalnız. 😱
Karen hemen affetmiş ben biraz Matt'e trip yapar dedim ama Matt iki yanaşsa hemen barışırdı.
Zenci adam hapishaneden çıkmış kahraman goygoyu filan yaptılar.Pek dizisini izlemediğim için bilmiyorum ama bu kahramansa yandık o zaman.
Jessisa bildiğimiz gibi aynı tarzda devam ediyor.O girdiği evde bakalım neler olacak. Sanırım 2.bölümde başı belaya girecek gibi gözüküyor fragmanda öyleydi çünkü.
Son sahne de kadın bildiğin yapay deprem yarattı. 😱 Acaba diyorum deprem değilde bomba filan mıydı ama depremdi kesinlikle. Elektra'yı da safına almış. Yalnız kadın ölecek yakın zamanda bu yüzden daha acımasız olur kesin.
Ayrıca Japon kadına ayar vermesi iyiydi.
Beklediğimiz, özlediğimiz ve son sahne için 8.0 veriyorum.
@destere @Çiğdem- @mesmeso61 @Titanium @MasacRE- @Forumdash
İlk 2 bölümü izledim bende son sahneler hariç bölümler çok durgun ama bir araya geldiklerinden sonra aksiyon başlarS01B01-02
İlk iki bölümü izledim ve iyi ki izlemişim diyorum çünkü baya baya son sahneler hariç sıkıcı ilerledi bölümler
İlk bölüm çok sıkıcıydı son sahnede kurtardılar. 2.bölüm iyiydi biraz ama son 4dk filan harikaydıDany ve Luke'un kavga sahnesi güldürdüDany yerden yere çarpıldı
Jessica ve Mattumarım sevgili olurlar. Onların birleşme sahnesi daha iyiydi. Foggy'nin Matt'e verdiği dava hwralde Jessica davasıydı
Bu arada yeni düşmanı beğenmedim. Çinli kadın keşke baş düşman olsaydi. Emir altında çalişacak tip değildi o kadın
Electra harika ama Matt ile olan sahnelerini bekşiyorum
4.bölümle daha da gaz artar. Aha da yazdım
7.5'dan 8/10 vereyimkıyamıyorum..
@Harunnn60 ilk yorumu yapabilmek için hemen benden önce izlemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?