Marvel'dan Yeni Dizi Agent Carter

Dizi yarın yayınlanacak konusunu da açarım.

Diziye gelen ilk eleştiriler çok iyi. Bu kadar iyi eleştiriler almasını beklemiyordum bu dizinin. :)

19 eleştirmenden ortalama 79 puan almış. Karşılaştırma yapmak açısından söylüyorum Gotham'ın puanı 71, Agents of SHIELD ilk sezon puanı 74.

Tabii yine de kendim izlemeden inanmam. :D

@destere @cevaa @kaan955 @sokak sanati @BesaleT
Youtubede 1,2. bölüm 50 dakikalık videolar felan vardı.

Fakedir umarım. Sırf motivasyon olsun diye yarını bekleyeceğim. :D

Diziye gelen ilk eleştiriler çok iyi. Bu kadar iyi eleştiriler almasını beklemiyordum bu dizinin. :)

19 eleştirmenden ortalama 79 puan almış. Karşılaştırma yapmak açısından söylüyorum Gotham'ın puanı 71, Agents of SHIELD ilk sezon puanı 74.

İzleyeceğiz demişiz bir kere yarın bakmaya çalışırım.:X

Hadi bakalım bu senenin en merak ettiğim dizisi, inşallah bizde beğeniriz :D

İyiymiş o zaman ama bakalım beni saracak mı bu dizi böyle aksiyon tarzını fazla sevmem ama buna şans vereceğim tabiki.

Zaten fragmanda 3 saniyede kaptı beni. :D

1.bölüme göz attımda biraz gayet güzel görünüyor. Chad Michael Murray reyiz ve Boardwalk Empire'dan Eli'da var :D

Sen nerden gördün ki gelecek hafta olduğunu :D

Normalde imdb ye toz kondurmazsın şimdi de inanmıyorsun :D
Reytingleri takip ettiğimden biliyorum kanalların yayın akışını az çok. Bu hafta iki bölüm üst üste yayınlayıp gelecek hafta yayınlamamanın hiçbir mantığı yok. Yeni diziye neden ara verdirsinler ki hemen? :) Anca o durum paralı kanallarda oluyor bazen o da ilk bölümü online olarak erken yayınladıkları için.

imdb dizi tarihlerinde bazen hatalar yapabiliyor. :)

Al mesela ayın 13'ünün yayın akışı: :):)

http://www.zap2it.com/tvlistings?aid=zap2it&int=tvbtnptg&time=1421197200

Reytingleri takip ettiğimden biliyorum kanalların yayın akışını az çok. Bu hafta iki bölüm üst üste yayınlayıp gelecek hafta yayınlamamanın hiçbir mantığı yok. Yeni diziye neden ara verdirsinler ki hemen? :) Anca o durum paralı kanallarda oluyor bazen o da ilk bölümü online olarak erken yayınladıkları için.

imdb dizi tarihlerinde bazen hatalar yapabiliyor. :)

Al mesela ayın 13'ünün yayın akışı: :):)

http://www.zap2it.com/tvlistings?aid=zap2it&int=tvbtnptg&time=1421197200
Tamam o zaman :D Bizim için daha iyi böylesi :D