Marvel'dan Yeni Dizi Agent Carter

Titanium

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,701
Puanı
461

ABC ekranlarında yayınlanacak dizinin ilk sezonu 8 bölüm sürecek. 1940 yıllarda geçecek bir dönem dizisi olacağıda gelen bilgiler arasında.

Ocaktan itibaren her salı ABC ekranında..​

İzleyeceğin kesin bile diyebilrim şimdiden. :Z

Hayley Atwell yanılmıyorsam Supernatural'de Oz'u canlandırmıştı, başarılı bir oyuncu. Bir yerde daha izlemiştim ama hatırlamıyorum tam.

Kaptan Amerikadada oynamış izlemediğim için bilmiyorum, direk o filmi yazmışlar geçmişine. :D

Marvel ve DC Comics şimdi de televizyonu işgal edecekler iyice. Bu dizi AoS'e göre daha iyi olacak gibi gözüküyor, 8 bölüm olması da güzel. İlk bölümlerine gözatarım belki. :)

İlk posteri görücüye çıktı.

Marvel tarihinin en başı gibi birşey carter ve ciddi anlamda bir cool duruşu var. :)

10868255_1005396692808839_9198168270867128150_n.jpg

İzleyeceğin kesin bile diyebilrim şimdiden. :Z

Hayley Atwell yanılmıyorsam Supernatural'de Oz'u canlandırmıştı, başarılı bir oyuncu. Bir yerde daha izlemiştim ama hatırlamıyorum tam.

Kaptan Amerikadada oynamış izlemediğim için bilmiyorum, direk o filmi yazmışlar geçmişine. :D
marvel desen çözecektim işi :)
agent carter diyince olaya fransız kalmıştım :) uplatma iyi oldu , konuyu görmüş olduk :)

Fragmanda bi çekicilik yok mu ama :D Agent Carter marvel'in başlangıcı gibi bişi. :Z
külotlu çorap giydiği sahne çok çarpıcıydı :) onun haricinde bu dizi için yorumum şöyleydi fragmanı güzel ama the flash tarzı bir diziye benziyor o yüzden benlik değil gibi demiştim zamanında :)

külotlu çorap giydiği sahne çok çarpıcıydı :) onun haricinde bu dizi için yorumum şöyleydi fragmanı güzel ama the flash tarzı bir diziye benziyor o yüzden benlik değil gibi demiştim zamanında :)
Flash tarzı bişi olması için kadının süper özellikleri olması lazım. :D Kadın sadece ajan, baş ajanda diyebiliri. :)

Dizi yarın yayınlanacak konusunu da açarım.

Diziye gelen ilk eleştiriler çok iyi. Bu kadar iyi eleştiriler almasını beklemiyordum bu dizinin. :)

19 eleştirmenden ortalama 79 puan almış. Karşılaştırma yapmak açısından söylüyorum Gotham'ın puanı 71, Agents of SHIELD ilk sezon puanı 74.

Tabii yine de kendim izlemeden inanmam. :D

@destere @cevaa @kaan955 @sokak sanati @BesaleT

Dizi yarın yayınlanacak konusunu da açarım.

Diziye gelen ilk eleştiriler çok iyi. Bu kadar iyi eleştiriler almasını beklemiyordum bu dizinin. :)

19 eleştirmenden ortalama 79 puan almış. Karşılaştırma yapmak açısından söylüyorum Gotham'ın puanı 71, Agents of SHIELD ilk sezon puanı 74.

Tabii yine de kendim izlemeden inanmam. :D

@destere @cevaa @kaan955 @sokak sanati @BesaleT
marvel konusuna soğuk baktığım dizilerden biri :) yinede ilk bölümüne bakalım belki sürpriz olur :)