ABC ekranlarında yayınlanacak dizinin ilk sezonu 8 bölüm sürecek. 1940 yıllarda geçecek bir dönem dizisi olacağıda gelen bilgiler arasında.
Ocaktan itibaren her salı ABC ekranında..
marvel desen çözecektim işiİzleyeceğin kesin bile diyebilrim şimdiden.
Hayley Atwell yanılmıyorsam Supernatural'de Oz'u canlandırmıştı, başarılı bir oyuncu. Bir yerde daha izlemiştim ama hatırlamıyorum tam.
Kaptan Amerikadada oynamış izlemediğim için bilmiyorum, direk o filmi yazmışlar geçmişine.
Fragmanda bi çekicilik yok mu amamarvel desen çözecektim işi
agent carter diyince olaya fransız kalmıştımuplatma iyi oldu , konuyu görmüş olduk
külotlu çorap giydiği sahne çok çarpıcıydıFragmanda bi çekicilik yok mu amaAgent Carter marvel'in başlangıcı gibi bişi.
Flash tarzı bişi olması için kadının süper özellikleri olması lazım.külotlu çorap giydiği sahne çok çarpıcıydıonun haricinde bu dizi için yorumum şöyleydi fragmanı güzel ama the flash tarzı bir diziye benziyor o yüzden benlik değil gibi demiştim zamanında
zaten her yeni dizinin ilk bölümüne bakacağım ilk bölümde anlaşılır ne olduğuFlash tarzı bişi olması için kadının süper özellikleri olması lazım.Kadın sadece ajan, baş ajanda diyebiliri.
daha fragmanın 2. saniyesinde çorabıyla çarpıyor izleyiciyiKesinlikle izleyeceğim bir dizi
marvel konusuna soğuk baktığım dizilerden biriDizi yarın yayınlanacak konusunu da açarım.
Diziye gelen ilk eleştiriler çok iyi. Bu kadar iyi eleştiriler almasını beklemiyordum bu dizinin.
19 eleştirmenden ortalama 79 puan almış. Karşılaştırma yapmak açısından söylüyorum Gotham'ın puanı 71, Agents of SHIELD ilk sezon puanı 74.
Tabii yine de kendim izlemeden inanmam.
@destere @cevaa @kaan955 @sokak sanati @BesaleT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?