Marvel'dan Yeni Dizi Agent Carter

Titanium

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,701
Puanı
461

ABC ekranlarında yayınlanacak dizinin ilk sezonu 8 bölüm sürecek. 1940 yıllarda geçecek bir dönem dizisi olacağıda gelen bilgiler arasında.

Ocaktan itibaren her salı ABC ekranında..​

İzleyeceğin kesin bile diyebilrim şimdiden.

Hayley Atwell yanılmıyorsam Supernatural'de Oz'u canlandırmıştı, başarılı bir oyuncu. Bir yerde daha izlemiştim ama hatırlamıyorum tam.

Kaptan Amerikadada oynamış izlemediğim için bilmiyorum, direk o filmi yazmışlar geçmişine.

Marvel ve DC Comics şimdi de televizyonu işgal edecekler iyice. Bu dizi AoS'e göre daha iyi olacak gibi gözüküyor, 8 bölüm olması da güzel. İlk bölümlerine gözatarım belki.

Şu bir kaç saniye ile Hoş bir etki bıraktı bende izleyeceğim gibi.

İlk posteri görücüye çıktı.

Marvel tarihinin en başı gibi birşey carter ve ciddi anlamda bir cool duruşu var.

6 Ocaktaydı sanırım merak etmeyin hatırlatırım, memnuniyetle.
(
)

marvel desen çözecektim işi

agent carter diyince olaya fransız kalmıştım
uplatma iyi oldu , konuyu görmüş olduk

Fragmanda bi çekicilik yok mu ama
Agent Carter marvel'in başlangıcı gibi bişi.
külotlu çorap giydiği sahne çok çarpıcıydı
onun haricinde bu dizi için yorumum şöyleydi fragmanı güzel ama the flash tarzı bir diziye benziyor o yüzden benlik değil gibi demiştim zamanında

külotlu çorap giydiği sahne çok çarpıcıydı
onun haricinde bu dizi için yorumum şöyleydi fragmanı güzel ama the flash tarzı bir diziye benziyor o yüzden benlik değil gibi demiştim zamanında
Flash tarzı bişi olması için kadının süper özellikleri olması lazım.
Kadın sadece ajan, baş ajanda diyebiliri.

Dizi yarın yayınlanacak konusunu da açarım.

Diziye gelen ilk eleştiriler çok iyi. Bu kadar iyi eleştiriler almasını beklemiyordum bu dizinin.

19 eleştirmenden ortalama 79 puan almış. Karşılaştırma yapmak açısından söylüyorum Gotham'ın puanı 71, Agents of SHIELD ilk sezon puanı 74.

Tabii yine de kendim izlemeden inanmam.

@destere @cevaa @kaan955 @sokak sanati @BesaleT

marvel konusuna soğuk baktığım dizilerden biri
yinede ilk bölümüne bakalım belki sürpriz olur