Ayın En Çok Görüntülenen Konuları
Ayın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Ayın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Ayın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Ayın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
işte tam dediğime geldi, Admin kesinlikle zirveye yerleşmek için açtı o konuyu @MasacRE dün boşuna yazmadimYıllar sonra zirvedeyim galiba.
İyi ki o konu sayaca işlemiyor. Orada baya boş yapan olmuş, ben dahil olmadım durumaişte tam dediğime geldi, Admin kesinlikle zirveye yerleşmek için açtı o konuyu @MasacRE dün boşuna yazmadim
intikam almak için çok sebeplermiz var artık. Haftaya ilk 20'den indirelim
@eskici gece herkes gittikten sonra başlayıp 1000 mesaj yazıp kaçmışİyi ki o konu sayaca işlemiyor. Orada baya boş yapan olmuş, ben dahil olmadım duruma
O kalplerin şampiyonu.
Gördüm evet, iyi çalışmış gece konuda@eskici gece herkes gittikten sonra başlayıp 1000 mesaj yazıp kaçmış
Bizide taktir et Admin bey, hem konudaydım hemde aynı zamanlarda foruma konu yağmuru yağdırdım gece gece 😏Helal olsun gördüm, takdir ettim.@eskici
Tüm takdirler senin olsun.Bizide taktir et Admin bey, hem konudaydım hemde aynı zamanlarda foruma konu yağmuru yağdırdım gece gece 😏
Editlemiştim : @Tolstoyevski 180 falan mesajın nerdeyse hepsine beni etiketlemiş. netice olarak onlarda da katkım oluyorTüm takdirler senin olsun.
Yıllar sonra zirvedeyim galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?