Mart 2018 Ayın En Çok Mesaj Yazanları

Dreamy seni pek göremiyorum ama Survivorda :A Ordada kemiklenmiş kadro var 4 kişilik. Diğerleri arada performans gösteriyor :A
kerem 7. likten kurtulamadın :F
serhatt senide tebrik ederim, daha önceleri pek listede olmayan için büyük başarı :D
@eskici haftalıkta 3. bile olmadığı için şok olacak ama bunda teselli bulur :A
Ben mart başında uzun süre yoktum yoksa kendisini burdada geçerdim :A Şöyle bir bakayım dedimde yokluğumun 1 haftası denk gelmiş mart ayına :A
Ekli dosyayı görüntüle 58895
@Dosi cim çok kibarsın,çok teşekkür ederim :D

Aaa @eskici tekleyince zirvede tek kalmışım :A @Yiğitt @Forumdash @kerem @serhatt @vadikızı İyi yazmışlar :Z

@xemrexxx Yine geçmiş @destere i 😕

@sokak sanati @Harunnn60 da altlı üstlü kalmıslar öyle dost olarak :A :A :A

ayın son 10 günü cenazeden dolayı girememiştim buna rağmen iyi yazmışım valla:D sana yetişemeyiz ama 3771 nedir çiğdem seni bu birincilikten nasıl indircez gızz:F

@Dosi 2040 mesajı valla süpersın gızz:D tebrik ederimm @eskici 2815 :D mesaj sayısıyla 2.incilik çeneniz iyi çalışmış he

Son düzenleme:
5.OLARAK çok iyi gitmişim kendimi tebrik ediyorum :D
Hangi hile programını kullandın?
Dreamy seni pek göremiyorum ama Survivorda :A Ordada kemiklenmiş kadro var 4 kişilik. Diğerleri arada performans gösteriyor :A
kerem 7. likten kurtulamadın :F
serhatt senide tebrik ederim, daha önceleri pek listede olmayan için büyük başarı :D
@eskici haftalıkta 3. bile olmadığı için şok olacak ama bunda teselli bulur :A
Ben mart başında uzun süre yoktum yoksa kendisini burdada geçerdim :A Şöyle bir bakayım dedimde yokluğumun 1 haftası denk gelmiş mart ayına :A
Ekli dosyayı görüntüle 58895
Dedikodu teklifimi bi' düşün derim.

ayın son 10 günü cenazeden dolayı girememiştim buna rağmen iyi yazmışım valla:D sana yetişemeyiz aam 3771 nedir çiğdem seni bu birincilikten nasıl indircez gızz:F

@Dosi 2040 mesajı valla süpersın gızz:D tebrik ederimm @eskici 2815 :D mesaj sayısıyla 2.incilik çeneniz iyi çalışmış he
Aaa başın sağolsun cnm :( :( :(

Bu ay 2.sin o zaman :A
Bende yine 7. olurum :T:
Sanki bu haftaya durgun başladım gibi ama 1 nisanda 150 mesaj yazdım :F
Haftaya iş baslıyor ve yeni bir iş,dolayısıyla nasıl bir tempoda olacağım bilmiyorum. @eskici bir hafta yok oyüzden başka biri 2. olabilir belki :A

Sanki bu haftaya durgun başladım gibi ama 1 nisanda 150 mesaj yazdım :F
Haftaya iş baslıyor ve yeni bir iş,dolayısıyla nasıl bir tempoda olacağım bilmiyorum. @eskici bir hafta yok oyüzden başka biri 2. olabilir belki :A
Sen olursun o :A Forum bu aralar durgun. Survivor'a yorum yaparsan tamamdır. :A

Sen olursun o :A Forum bu aralar durgun. Survivor'a yorum yaparsan tamamdır. :A
O durgunluk beni hiç vurmuyor nedense :A Bugün konu açmadım, açasımda yok gibi. Konular açınca daha çok çoşuyorum haftalıkta :A ama evet Survivor oldukça ilk 5 genelde olacak gibi :A Pazarları en fazla yorum yaptığım gün galiba :F

Beni hiç tanıyamamışsın... Yazdıklarımın %85-90'ı mizah-espri-şaka içerir.

Sırf mesaj kasmak için zevk alamadığım bir programı izleyemem. Dedikoduyu bana çok mu görüyorsun yoksa?
Neden beni gözüne kestirdin? En çok mesaj yazanda değilimki benim üzerimden 5 içerinde olmak istiyorsun :A @eskici ile dedikodu yap. ilk 3 garanti olur ozaman :A

Beni hiç tanıyamamışsın... Yazdıklarımın %85-90'ı mizah-espri-şaka içerir.

Sırf mesaj kasmak için zevk alamadığım bir programı izleyemem. Dedikoduyu bana çok mu görüyorsun yoksa?
şuan bile anlayamıyorum şaka yapıp yapmadığını,evet tanımıyorum seni :D

Neden beni gözüne kestirdin? En çok mesaj yazanda değilimki benim üzerimden 5 içerinde olmak istiyorsun :A @eskici ile dedikodu yap. ilk 3 garanti olur ozaman :A
Avatarından dolayı. Bu tür hanımefendiler genellikle daha dedikoducu olurlar. @eskici ile aramız bozulalı 776 saat oldu, gündemi hiç takip etmiyorsun galiba.

şuan bile anlayamıyorum şaka yapıp yapmadığını,evet tanımıyorum seni :D
@Dosi beni Serhat'a anlatır mısın, lütfen?

Avatarından dolayı. Bu tür hanımefendiler genellikle daha dedikoducu olurlar. @eskici ile aramız bozulalı 776 saat oldu, gündemi hiç takip etmiyorsun galiba.

@Dosi beni Serhat'a anlatır mısın, lütfen?
@eskici ile aran benim espiri sorunda bozulmuştu :A
Eminmisin @serhatt a anlatmamı?
Lakin bende seni bazen anlayamıyorum :A yani aslında çözdümde seni, kara listeme girme diye deşmiyorum bazı mevzuları :A

@eskici ile aran benim espiri sorunda bozulmuştu :A
Eminmisin @serhatt a anlatmamı?
Lakin bende seni bazen anlayamıyorum :A yani aslında çözdümde seni, kara listeme girme diye deşmiyorum bazı mevzuları :A
Öyle bir söyledin ki, gören de adam öldürdüm zannedecek. Böylesine espritüel bir adamın kara listede olması manasız olur. Deş bakalım.

Boş ver şimdi beni. @vadikızı bize niye gülüyor? Açıklasın.

55eaa13df018fbb8f88c8e5f.jpg