4. sıradan girmişim listeye, son zamanlardaki düşüşüm etkilememiş.Aaa @eskici tekleyince zirvede tek kalmışım@Yiğitt @Forumdash @kerem @serhatt @vadikızı İyi yazmışlar
@xemrexxx Yine geçmiş @destere i 😕
@sokak sanati @Harunnn60 da altlı üstlü kalmıslar öyle dost olarak
Haftalıklarda dökülüyordun ama 2 bin yazıcakmısın nerdeyse şike mi yaptın naptın4. sıradan girmişim listeye, son zamanlardaki düşüşüm etkilememiş.
ben ilk 5teyim hayatım,forumun en kaliteli üyesini görmezden mi geliyosunKiz ilk 10 a bakiyorum en duzgun insan @S.G.A.T. ay resmen forum ucube doldu.ss
Motorun bozuldu diye kıskanclık etmeKiz ilk 10 a bakiyorum en duzgun insan @S.G.A.T. ay resmen forum ucube doldu.ss
Co admin yetkilerimi kullanıyorum.Haftalıklarda dökülüyordun ama 2 bin yazıcakmısın nerdeyse şike mi yaptın naptın
Göstermelik o ayoll içi boşşCo admin yetkilerimi kullanıyorum.
Aaa biliyorsun benim gözümde geçici admin sensin Atacan gelene kadarKıskanma.
Sen de Temmuz 2018 yeni yönetim seçimlerine kadar modsun, sonra go to emeklilik.Aaa biliyorsun benim gözümde geçici admin sensin Atacan gelene kadar
Aaa bakalım kısmet cnmSen de Temmuz 2018 yeni yönetim seçimlerine kadar modsun, sonra go to emeklilik.
Yine mi 7.lik
5.OLARAK çok iyi gitmişim kendimi tebrik ediyorum
Dreamy seni pek göremiyorum ama Survivorda
Aaa geçici admin derken co adminliği demiyorum bu aradaSen de Temmuz 2018 yeni yönetim seçimlerine kadar modsun, sonra go to emeklilik.
Bu ay 2.sin o zamanDreamy seni pek göremiyorum ama SurvivordaOrdada kemiklenmiş kadro var 4 kişilik. Diğerleri arada performans gösteriyor
kerem 7. likten kurtulamadın
serhatt senide tebrik ederim, daha önceleri pek listede olmayan için büyük başarı
@eskici haftalıkta 3. bile olmadığı için şok olacak ama bunda teselli bulur
Ben mart başında uzun süre yoktum yoksa kendisini burdada geçerdimŞöyle bir bakayım dedimde yokluğumun 1 haftası denk gelmiş mart ayına
Ekli dosyayı görüntüle 58895
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?