4. sıradan girmişim listeye, son zamanlardaki düşüşüm etkilememiş.Aaa @eskici tekleyince zirvede tek kalmışım@Yiğitt @Forumdash @kerem @serhatt @vadikızı İyi yazmışlar
@xemrexxx Yine geçmiş @destere i 😕
@sokak sanati @Harunnn60 da altlı üstlü kalmıslar öyle dost olarak![]()
![]()
![]()
Haftalıklarda dökülüyordun ama 2 bin yazıcakmısın nerdeyse şike mi yaptın naptın4. sıradan girmişim listeye, son zamanlardaki düşüşüm etkilememiş.![]()
![]()
ben ilk 5teyim hayatım,forumun en kaliteli üyesini görmezden mi geliyosunKiz ilk 10 a bakiyorum en duzgun insan @S.G.A.T. ay resmen forum ucube doldu.ss
Motorun bozuldu diye kıskanclık etmeKiz ilk 10 a bakiyorum en duzgun insan @S.G.A.T. ay resmen forum ucube doldu.ss
Co admin yetkilerimi kullanıyorum.Haftalıklarda dökülüyordun ama 2 bin yazıcakmısın nerdeyse şike mi yaptın naptın![]()
![]()
![]()
Göstermelik o ayoll içi boşşCo admin yetkilerimi kullanıyorum.![]()
Aaa biliyorsun benim gözümde geçici admin sensin Atacan gelene kadarKıskanma.![]()
Sen de Temmuz 2018 yeni yönetim seçimlerine kadar modsun, sonra go to emeklilik.Aaa biliyorsun benim gözümde geçici admin sensin Atacan gelene kadar![]()
![]()
![]()
Aaa bakalım kısmet cnmSen de Temmuz 2018 yeni yönetim seçimlerine kadar modsun, sonra go to emeklilik.![]()
Yine mi 7.lik![]()
5.OLARAK çok iyi gitmişim kendimi tebrik ediyorum![]()
Dreamy seni pek göremiyorum ama Survivorda
Aaa geçici admin derken co adminliği demiyorum bu aradaSen de Temmuz 2018 yeni yönetim seçimlerine kadar modsun, sonra go to emeklilik.![]()
Bu ay 2.sin o zamanDreamy seni pek göremiyorum ama SurvivordaOrdada kemiklenmiş kadro var 4 kişilik. Diğerleri arada performans gösteriyor
kerem 7. likten kurtulamadın
serhatt senide tebrik ederim, daha önceleri pek listede olmayan için büyük başarı
@eskici haftalıkta 3. bile olmadığı için şok olacak ama bunda teselli bulur
Ben mart başında uzun süre yoktum yoksa kendisini burdada geçerdimŞöyle bir bakayım dedimde yokluğumun 1 haftası denk gelmiş mart ayına
Ekli dosyayı görüntüle 58895