Sen niye tarafsız değilsin 😱Bu sefer güldürmedi Özgür beyciğim, yakalım bari. Yine, yeniden...@MasacRE
@baranelif @pompy @tolgab oylarsanız sevinirim
İlk sayfada fotoya bakabilirsiniz. Hangisi güzelse seçiminizi yapın
Sen niye tarafsız değilsin 😱Bu sefer güldürmedi Özgür beyciğim, yakalım bari. Yine, yeniden...@MasacRE
@Özgür Scarlett'e vererek beraberlik şansı vermeye çalıştı. Margot deyip farkı açsa neyse ama sen fark kapanmasın istiyorsunBerabere bitsin diyorum, daha nasıl tarafsız olayım?Nisa reisim için yakıyoruz biz...
Yeni üyeleri saymayız bizŞeytan diyo ki fake hesap aç Scarlett'e oy bas
Felon'un kardeşi olarak tanıtırım kendimi bende
Yok onu öğrendik geçti artıkFelon'un kardeşi olarak tanıtırım kendimi bende
AA harikaOylamaya bak rezalet
Bunu diyen adamın beni, favori şarkı oylamasına sürekli etiketleyip psikolojik baskı kurmuş olması...Ya bırakın ilk etikette gören görmüştür millete zorla oy kullandırtmayın
KA-Lİ-TE.Kullandım.Scarlett dedim.
Nabza göre şerbetBunu diyen adamın beni, favori şarkı oylamasına sürekli etiketleyip psikolojik baskı kurmuş olması...
Konu mu taşındı soru işaretli bildirim geldi değil mi
Yok, sana anlatırım sonra123
Konu mu taşındı soru işaretli bildirim geldi değil mi
Mesaj silinme ya da konu taşınma harici ne olabilir ki 😱Yok, sana anlatırım sonrave evet soru işareti vardı
Herkes açık ediyor ama sen tam anlamıyla belli ettinİfşalama dedin, yok ettim.
Görmez miyim Şerlok beyciğim. Hainlikte her geçen gün başka bir boyuta geçiyor adam resmen. Ya kaç haftadır foruma gelmeyip sırf Nisa elendi diye foruma girip Sercan avatarıyla karşımıza çıkmak nasıl bir hainliktir be kardeşim... @Maskeli Fedai
Cidden foruma gelmem mızmızın elenmesinin üstüne geldiği için efsane oldu kabul edin bunu yoldaşlarımTelevizyonun başına oturmuş ve bu anı beklemiş foruma giriş yapmak için Utku beyciğim, biz de bu hain herifin başına bir şey mi geldi acaba diye endişeleniyorduk burada... Birbirimize her konuda hainlik yaptık ancak bu adamın dün yaptığı bunun zirvesidir. Bunun üzerine çıkabilecek herhangi bir hainlik üretmemiz neredeyse imkansız... @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?