En başta en az 40 oy olur dedim.
Daha oy verecek isimler var. Hafta sonuna yüklenirim
20-20 olunca bitirelim, forum tarihinde ilk kez dostluk kazansın. @MasacRE
En başta en az 40 oy olur dedim.
Daha oy verecek isimler var. Hafta sonuna yüklenirim
Sorun değil olabilir20-20 olunca bitirelim, forum tarihinde ilk kez dostluk kazansın. @MasacRE
Ya hayır haftasonu da olsun işte olmuşken Ya da berabere olduğu anda da bitirilebilir tabiSorun değil olabilir
Oylamayı Cuma 23.59 mu yapsak?
Hayır tabikide. Bu karar bugün verilsin. Yarına kabul etmem kısaltmayı😊Ya hayır haftasonu da olsun işte olmuşken Ya da berabere olduğu anda da bitirilebilir tabi
İkinci yazdığımı niye bu kadar ciddiye alıp uzun uzun açıklama yaptın sen şimdi Benim önerim günü değiştirilmesin haftasonu da açık kalsın oylamaHayır tabikide. Bu karar bugün verilsin. Yarına kabul etmem kısaltmayı😊
Yarına toplu bir etiket yapıp cuma gecesi vştsln olmadı.
Sabit bir karar verilip ozaman bitmeli. 2 küsür gün olduğu için kısaltabiliriz. Ama hadi bu akşam bitirelim falan olmaz.
Yok bu açıklamaya '' yakışmadı ondan biraz böyle durduİkinci yazdığımı niye bu kadar ciddiye alıp uzun uzun açıklama yaptın sen şimdi Benim önerim günü değiştirilmesin haftasonu da açık kalsın oylama
Sorun değil olabilir
Oylamayı Cuma 23.59 mu yapsak?
Aynen online olmayan çok kişi var @xemrexxx @gözlemci meselaYok ya gün iyi, hafta sonu gelip oy kullanacak olanlar vardır belki bilemeyiz.
Yok sen yapma ben yaparım. Ben tek tek bakıp oylamayanları etiket yaparım oylayanları tekrar yapmaya gerek yok.Ben toplu etiket yaparım olmazsa, herkes oy kullanmalı.
Aynen, @Felon'un kardeşi. OSM için üye oldu.
Niye böyle bir beklenti içerisine girdin ki akşam akşam.Yok sen yapma ben yaparım. Ben tek tek bakıp oylamayanları etiket yaparım oylayanları tekrar yapmaya gerek yok.
@takas @kerim yavuz buralardaysa oy kullansınlar
@haluk792 seni de bekliyorum
Ortalık karıştıysa ne mutlu bana.Özgür beyciğim sağ olsun, yine karıştı ortalık. Dengeleri değiştirebilecek veya eşitleyecek olan ismin Utku beyciğim olması beni tedirgin ediyor. @MasacRE
Ortalık karıştıysa ne mutlu bana.
Baktım şimdi.Dünde seni etiketlemiştim buraya
Az önceki etiletimede bak sonra Özgürsün
Biz paramparça olmaya alıştık Sherlock beyciğim.Burada da paramparça olduk...
Geçen sene Hazal Kaya ve Beren Saat zamanıda böyleydimNiye böyle bir beklenti içerisine girdin ki akşam akşam.
Biz paramparça olmaya alıştık Sherlock beyciğim.