Şerlok beyciğim neden beni forumdan attırmaya çalışıyorsunAt yalanı... Utku beyciğim devamını getirsin... @MasacRE
Şerlok beyciğim neden beni forumdan attırmaya çalışıyorsun
Ester'ciğime oy atamadım Şerlok beyciğim. Paramparçayım...Sen gidersen ben de giderim, ne attırmaya çalışması Utku beyciğim...
Ester'ciğime oy atamadım Şerlok beyciğim. Paramparçayım...
Yok kalsın Şerlok beyciğim, iyi böyle 5 sene sonra zaten şampiyon olacak Ester'ciğimSen yanlışlıkla Margot'ya oy atmışsındır, açayım mı değiştirmeyi Utku beyciğim...
Yok kalsın Şerlok beyciğim, iyi böyle 5 sene sonra zaten şampiyon olacak Ester'ciğim
Ester'ciğim tabi Ester'ciğimin yeni projelerini dört gözle bekliyorumBak hala "Ester'ciğim" diyor... @MEnes
Kan dondurucu bir insan kendisi...Bak hala "Ester'ciğim" diyor... @MEnes
Altını çizdiğinin üstü çizilecek usta.Ester Expósito
Forum üstünü çizse ne olacak..Benim için altı çizilesi biri 😉 😉Altını çizdiğinin üstü çizilecek usta.
Kendinden 16 yaş küçük birine vuruldun be usta.Forum üstünü çizse ne olacak..Benim için altı çizilesi biri 😉 😉
Zevkler ve renkler... Asla tartışmam. 😏🥳
Bu yarışmada benim önerdiklerimin hepsi red edildi yada elendi.. ben napayım.Kendinden 16 yaş küçük birine vuruldun be usta.
Nostaljik güzeller için ayrı bir etkinlik düzenleyebilirsin aslında, hem için rahat etmiş olur.Bu yarışmada benim önerdiklerimin hepsi red edildi yada elendi.. ben napayım.