- Reaksiyon puanı
- 113,950
- Puanı
- 1,060
Gaza gelme sakinleş ve git uyu.Bak beni gaza getiriyorsun giderim adamlarımı toplarım
Elif'im araba kazandı
Gaza gelme sakinleş ve git uyu.Bak beni gaza getiriyorsun giderim adamlarımı toplarım
Elim ayağım titremeye başladı...Aynı şeyi Ester için diyecektim
Şşşş 🤫 kızdırmaBence baya güçlüymüşNormal şartlarda Hazal Kaya ilk 16'ya giremez
Bir daha yarışmalarına isim sunmayacağım taraflı sunucu .ssTamamdır bu iş burada biter
Ester'e güle güle diyeceğiz
Yok artık daha neler. İnsanlara gel şu ismi oyla dersem taraflı olurum. İftira atma banaBir daha yarışmalarına isim sunmayacağım taraflı sunucu .ss
Ee kimi desteklediğini açık açık yazmışsınızYok artık daha neler. İnsanlara gel şu ismi oyla dersem taraflı olurum. İftira atma bana
Ayy sen bir yerinde durMargot Robbie gibi güzellikte zirvelere oynayan biri dururken, Ester Expósito'nun kazanmasını bekleme @denizz19. Buralara kadar yine iyi geldi. Kendisi güzellik bakımından genç yetenek, ilerleyen zaman diliminde güzelliğine güzellik katıp finallik görüp, hatta kazanacağı da olacaktır. Bu arada aralarında yaklaşık 10 yaş fark var. Margot zirveleri oynuyor, olgun bir yüzü de var. Ester ise, minyon ama her geçen yıl güzelliği artan bir güzelliği var.
Yok ben sadece Ester'e gıcık kaptım diziden dolayı onun buralara gelmesineEe kimi desteklediğini açık açık yazmışsınız
Ayy sen bir yerinde dur
Yok özellikle bekledim ortağım.
@Sherlock sıra sendeGeldi bile.Neyseki benden önce açmadınYok özellikle bekledim ortağım.Aranıza üçüncüyü kabul ediyor musunuz?Aynen öyle.O yüzden de bekledim zaten.
Bir kere beğen bir adam yorumu, sürekli "olmamışlar"a oynuyorsun.Ee kimi desteklediğini açık açık yazmışsınız
Ayy sen bir yerinde dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?