'Maral' Dizisinin Erkek Başrol Oyuncusu Netleşti!

Eğer haber doğruysa Ekin Koç olmamasına çok sevindim. Hazal'ımın ve Aras'ın çok uyumlu ikili olacaklarından da eminim, o enerjilerini de eyirciye rahatça yansıtacaklardır. Merakla bekliyorum diziyi. :)

Eğer haber doğruysa Ekin Koç olmamasına çok sevindim. Hazal'ımın ve Aras'ın çok uyumlu ikili olacaklarından da eminim, o enerjilerini de eyirciye rahatça yansıtacaklardır. Merakla bekliyorum diziyi. :)
Bu Hazal ne yapıyor böyle kankeyyy. :D Bula bula bu eften püften kanalı mı bulmuş. :D

Bu Hazal ne yapıyor böyle kankeyyy. :D Bula bula bu eften püften kanalı mı bulmuş. :D
Kanal beni de endişelendiriyor, keşke Star'da Show'da felan olsaydı... Ama umarım Burak Özçivit'li ve Medyapım'dan gelen teklifi reddettiğine değen bir dizi olmuş olur bu seçimi, ben bir tek o kısımda soru işareti yaktım... Neyse Hazal'ım şahane, partneri harika, uyumları mükemmel senaristte iyi bence ama öykü ve genel hikayeside güzel olur umarım. :)

Kanal beni de endişelendiriyor, keşke Star'da Show'da felan olsaydı... Ama umarım Burak Özçivit'li ve Medyapım'dan gelen teklifi reddettiğine değen bir dizi olmuş olur bu seçimi, ben bir tek o kısımda soru işareti yaktım... Neyse Hazal'ım şahane, partneri harika, uyumları mükemmel senaristte iyi bence ama öykü ve genel hikayeside güzel olur umarım. :)
O kanalda olması beni izlememeye teşvik ediyor ama fragmanı beğenirsem kanalın ambleminin üstüne dantel örterim ona bakmadan izlerim. :A

hazal hangi kanalda olursa izlerim.arasda benim icin en iyi erken oyunculardan.cokda yakisiyorlar.zaten cok iyi arkadaslar bildigime gore.4 yil bundan once cektirdikleri cok samimi fotograflari var

Atarli aras ile atarli Hazal bol bol atarlanarak oynar tns de atar yapar artik)))

Hazal Kaya da son zamanlar izleyciye hitap etmedi diziriyle simdi TV 8 olmasi daha kotu keske Foxda olsaydi

Waow. Aras hani Star'daydı.ss Neyse çok başarılı bir seçim olmuş.

Kanal sorun ama ilk 10 yetecektir tabi kariyerlerini kötü etkiler keşke kabul etmeseydi Aras.:(