Alır ya. Düşündün kadar kötü gitmez. 3 filan alır.3 alabilecekmi iste sorun orda![]()
Alır ya. Düşündün kadar kötü gitmez. 3 filan alır.3 alabilecekmi iste sorun orda![]()
Senaristler 3 diziyi bi arada goturemezler bence bide kanal kötü ben umutlu değilim dizidenAlır ya. Düşündün kadar kötü gitmez. 3 filan alır.![]()
Bu Hazal ne yapıyor böyle kankeyyy.Eğer haber doğruysa Ekin Koç olmamasına çok sevindim. Hazal'ımın ve Aras'ın çok uyumlu ikili olacaklarından da eminim, o enerjilerini de eyirciye rahatça yansıtacaklardır. Merakla bekliyorum diziyi.![]()
Kanal beni de endişelendiriyor, keşke Star'da Show'da felan olsaydı... Ama umarım Burak Özçivit'li ve Medyapım'dan gelen teklifi reddettiğine değen bir dizi olmuş olur bu seçimi, ben bir tek o kısımda soru işareti yaktım... Neyse Hazal'ım şahane, partneri harika, uyumları mükemmel senaristte iyi bence ama öykü ve genel hikayeside güzel olur umarım.Bu Hazal ne yapıyor böyle kankeyyy.Bula bula bu eften püften kanalı mı bulmuş.
![]()
O kanalda olması beni izlememeye teşvik ediyor ama fragmanı beğenirsem kanalın ambleminin üstüne dantel örterim ona bakmadan izlerim.Kanal beni de endişelendiriyor, keşke Star'da Show'da felan olsaydı... Ama umarım Burak Özçivit'li ve Medyapım'dan gelen teklifi reddettiğine değen bir dizi olmuş olur bu seçimi, ben bir tek o kısımda soru işareti yaktım... Neyse Hazal'ım şahane, partneri harika, uyumları mükemmel senaristte iyi bence ama öykü ve genel hikayeside güzel olur umarım.![]()
Hahaha güldürdün gece gece dantel ortmek ha iyiymişO kanalda olması beni izlememeye teşvik ediyor ama fragmanı beğenirsem kanalın ambleminin üstüne dantel örterim ona bakmadan izlerim.![]()
Seni güldürebildiysem ne mutlu cookiesHahaha güldürdün gece gece dantel ortmek ha iyiymiş![]()
Senaristler konusunda haklısın. Belki 3 dizi birden zor olacaktır ama yine de benim diziden bir umudum sebebini bilmiyorumSenaristler 3 diziyi bi arada goturemezler bence bide kanal kötü ben umutlu değilim diziden![]()