TV8 Maral - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,125
Puanı
1,059
tv8'in merakla beklenen yeni dizisi Maral: En Güzel Hikayem bu akşam 20.00'da yayın hayatına başlıyor.

Başrollerinde Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Koluş'un üstlendiği, senaryosunu Pınar Bulut Deren'in kaleme aldığı AcunMedya imzalı Maral: En Güzel Hikayem'le ilgili bölüm yorumlarınızı ve fragman paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Maral: En Güzel Hikayem her Perşembe 20.00'da tv8'de!

hazal-kaya-a-161948YP.jpg

farklı bir günde daha başarılı olabilirdi.

Ben diziye bakacağım,inşallah klişe bir proje olmaz.

Dizinin sonu bomba bitti, Çikolatacı adama bak sen. :/

Tipik Amerika dilimleri gibi açıldı bu entelliklere gerek yok sonuçta romantik dizi çekiliyor ilk bölüm daha güzel olabilirdi tv8 de tutar mi bilmem yaza bekleselerdi kesin izlerdi ergenler))))

Tipik Amerika dilimleri gibi açıldı bu entelliklere gerek yok sonuçta romantik dizi çekiliyor ilk bölüm daha güzel olabilirdi tv8 de tutar mi bilmem yaza bekleselerdi kesin izlerdi ergenler))))
beyazsoy Hazal Kaya'nın oyunculuğunu nasıl buldun?

Ağır dramı kaldırmaz Hazal kitlesi . Ergenlere gore uygun bir proje hazalin tutan (başrolde) tek dizisi gençlik dizisi ne zaman agir dramada oynadı dizileri tepe Taklak oldu.
AFK da biraz ağır dramaydı beyazsoy. Aşkı Memnu keza öyle.

Hazal olduğu için kesin izlerim diyordum, sosyal medyadaki olumlu yorumları görünce daha da merak ettim. Yarın bakacağım. :Z

AFK da biraz ağır dramaydı beyazsoy. Aşkı Memnu keza öyle.
Aşkı memnun da başrol değildi kendi hikayesi aşk meşkti. Afk sof drama diyebiliriz ama aşk on plandaydı. o tarzda bir iş yapsa daha iyi olurdu. Bu dizinin de dramasi var. Aras bulut aslında sirketin sahibini oğlu babasının kim olduğunu biliyor ve babasından iç almak için hırsızlık yapıyor şirketi karıştırıyor.

Bi ihtimal Serçelerden daha iyi ,tutma ihtimali ona göre daha yüksek Surivor araalrında iyi tanıtımlarla iyi çıkış yakalayabilir ama @beyazsoy haklı yaızn başlasa ergenler hücum ederdi )))