TV8 Maral - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizi çok kaliteli,ben izlediğime pişman olmadım, takip edeceğim.:)

Tv 8 göre iyi başladı 21 sıra 2.34 reyting AB de doğal olarak daha iyi başlamış 11 sıra 2.89 ergenler bu diziye sahip çıkar serçe sarayı daha yukarda ama o dizi göre konusu var hikaye saçma olsada ergenler saçma konulara takmıyor ne de olsa çizgi filmlerden daha yeni çıktılar)))

Dizi çok ama çok güzel, oyunculuklwr bi hayli iyi, özellikle Aras Bulut Iynemli rolünü çok iyi taşımış.

bende beğendim diziyi bence fena başlamadı AB de 4 alsın çok iyi olur haftaya :)

Dizi güzel ama çok eleştirilecek noktası var bee.

Bölümün sonu ilk bölüm için tam fiyasko. Aras'ı neden kötü çocuk yaptılar. Neyin kafası bu. Kerem Deren böyle şaşırtmaca sever ama bunu bir kılıfa uydurması lazım. Tahmin etmiştim zaten Aras'ın olacağını ama bir türlü oturtamamıştım mantığıma.

Onun dışında yan rollerin hikayeleri fazla zayıf geldi bana ve işlenmedi. Yaya yaya yapacaklar galiba ama yinede eksik geldi bana.

Müzikler güzel. Oyuncular iyi.

İlk bölüm için 6.5 veririm.:X

Ilk bölümü bi yerlerde bulabilirsem indirip izliycem :)

@xemrexxx @HachiKo @eros @Billy Kane dizi superdi ya ama Alya geri gelsin Çok sevdim :love1:
Bu diziyi takip edemicem kusura bakmasin kara ekmeğide birakmaya çalışıyorum bu aralar ama dizi tutar bence ahhh @Çiğdem- in parlağı Maralin işini mahvetti neymis efendim babasi bunu kabul etmemismis neymis efendim bu luna bunun olmaliymis neymis efendim bu ne biçim babaymis .ss Maral seni kovsunda gör .ss .ss .ss

20'den önce başlayan özet 21.35'de bitti. Tüm bölümü tekrar verdiler diyebiliriz, ama tabii maç ile sadece küçük bir kısmı çakışacağı için güzel oldu.
Bu 1 hafta boyunca hergün her saatde tekrarına denk geldim, bu kadar tekrar ile yükselmesi lazım bence.

bu bölüm faza kişi izlemiyor sanırım. dizinin senaryosunda bir saçmalık yapılmış. 60 bin liralık mal çalınıyor. bu lunadakiler 60bin liralık ciro (hasilat) kapatılacağını söylüyorlar)) daha senaristler hasılat ile karı karıştırmışlar

Bu arada Bige Önal'ın gerçekten dizide olduğundan emin miyiz? Ben ne zaman açsam göremiyorum bir türlü. :X Çok ağırlıklı bir rolü yok ama galiba? :)

Son düzenleme:
Bu arada Bigw Önal'ın gerçekten dizide olduğundan emin miyiz? Ben ne zaman açsam göremiyorum bir türlü. :X Çok ağırlıklı bir rolü yok ama galiba? :)
Ben ilk bölüm görmüştüm 1 dk bile gozukmemisti bu bölüm hic yoktur belkide :)

Dizinin süresi baya kısa, bu güzel. Genel olarak ortala bir bölümdü, diziye pek ısınmadım ama yine de idare eder.

2. bölümü izledim. Güzel bir bölümdü.

Aras'ın babası Luna'nın sahibiymiş. Aslında tahmin edilir bir şeydi ama olan Maral'a oldu.
Maral'ın patronluk ayaklarını izledik.

Pek bir şey olmadı. Küçük kardeş geldi. Arya tamamen gitti ve ortalık Maral'a kaldı.:F

Senaryo beklediğimi vermiyor umarım tansiyon yükselir.:X

2. bölümü izledim. Güzel bir bölümdü.

Aras'ın babası Luna'nın sahibiymiş. Aslında tahmin edilir bir şeydi ama olan Maral'a oldu.
Maral'ın patronluk ayaklarını izledik.

Pek bir şey olmadı. Küçük kardeş geldi. Arya tamamen gitti ve ortalık Maral'a kaldı.:F

Senaryo beklediğimi vermiyor umarım tansiyon yükselir.:X
ilk bölüm sonrası yazdım ya arasın babasının lunanin sahibi olduğunu

ilk bölüm sonrası yazdım ya arasın babasının lunanin sahibi olduğunu

İlk bölüm sonu çok abuk bitmişti. Durup dururken kötü karakter gösterdiler ama meğersek öyle değilmiş. Allah'tan 2. bölüm toparlandı.:X

Aras yine hırçın çocuk rolünde ve yine babadan intikam alıyor.:F

İlk bölüm sonu çok abuk bitmişti. Durup dururken kötü karakter gösterdiler ama meğersek öyle değilmiş. Allah'tan 2. bölüm toparlandı.:X

Aras yine hırçın çocuk rolünde ve yine babadan intikam alıyor.:F
aras muhtesemde babasından intikam alamadı ya)))