dizi çok güzel ilerliyor böyle devam ederse Uyanıştan sonra pazartesi günü reytinglerde 2 dizi olursa şaşırmam, fragmanları acayıp beğendimFragmanlar muhteşem yine süper bi bölüm geliyor valla Mahur yanlış yapmaya devam ediyor bakalım neler olacak
dizi çok güzel ilerliyor böyle devam ederse Uyanıştan sonra pazartesi günü reytinglerde 2 dizi olursa şaşırmam, fragmanları acayıp beğendimFragmanlar muhteşem yine süper bi bölüm geliyor valla Mahur yanlış yapmaya devam ediyor bakalım neler olacak
Hem bunu, hem de diziyi izledim Özgür beyciğim ama yazmaya fırsat bulamamıştım.Çok tatlılar.Çok güzel video olmuş.
@Dosi @Aserat @Yiğitt @Alos @Angelica @slhttnmtl @BARON男爵 @Maskeli Fedai @MEnes @Sherlock
dizi çok güzel ilerliyor böyle devam ederse Uyanıştan sonra pazartesi günü reytinglerde 2 dizi olursa şaşırmam, fragmanları acayıp beğendim
Hahah evet ilk bölümü izlerken benim de dikkatimi çekmişti.
Ay evet ben de diyorum onu kime benzettim ben
Yalnız değilmişimHahah evet ilk bölümü izlerken benim de dikkatimi çekmişti.![]()
O adam farklı birisi değil miydi ya?Hahah evet ilk bölümü izlerken benim de dikkatimi çekmişti.![]()
Değil, Twitter’da da paylaşanlar olmuştu bak.O adam farklı birisi değil miydi ya?![]()
Tipi andırıyordu da tam o gibi değildi, sesi de farklı geldi de meğerse ta kendisiymiş.
Fragman mükemmel. Çok heyecanlı bir bölüm geliyor gibi.4. BÖLÜM 1. FRAGMANI
zaten diziyi bu yüzden çok seviyorum değişik bir proje,diyaloglara önem veren bir dizi ne çok hızlı ne çok yavaş gidiyor herşey tempolu3. bölümü de bitirdim. Dizi gittikçe heyecanlı bir hal alıyor. Yalnız bu bölüm Maraşlı'nın Mahur'u dağ evine getirdikten sonraki sahneleri biraz durgundu ama onu da sonunda kapattılar. Bu arada aileden birisi değil ama Savaşla anlaşan kişi bence Ozan.bu arada artık izleyecek başka bölüm kalmadığı için önümüzdeki bölümü çok merak ediyorum.
![]()