Ethem'i tanıyorsam 2. sezon Anne,Baba,Kardeş hepsini getirir.Hilal veya Maraşlı'nın babası bence.Eğer 2.sezon olursa asıl kötü adam ve Maraşlı'nın ailesiyle gireceğiz sanırım.
Ethem'i tanıyorsam 2. sezon Anne,Baba,Kardeş hepsini getirir.Hilal veya Maraşlı'nın babası bence.Eğer 2.sezon olursa asıl kötü adam ve Maraşlı'nın ailesiyle gireceğiz sanırım.
Zeliş'in de başkasının çocuğu çıkmasını bu seyirci kaldıramazEthem'i tanıyorsam 2. sezon Anne,Baba,Kardeş hepsini getirir.Peki şöyle bir şey olamaz mı ? Misal Celal ile Hilal yalandan evli numarası yapıyor. Esas eşi Mehmet İnce ? Ama orada da çocuk meselesi havada kalıyor.
Ters köşe vardır umarımMehmet İnce şimdi Maraşlı mı? 😱 Ben başka birisi bekliyordum.
Umarım. Diziyi izlemiyorum, ama Mehmet İnce olarak güçlü bir isimi getirmeleri gerek diye düşünüyorum.Ters köşe vardır umarım
Ama mantıklı Mehmet İnce onu kim öldürmek istedi bulmak istiyor buraya kadar iyi sadece burda KV ve Ezel gibi bir yüz değiştirme olayı olmalı çünkü olmazsa mantıksız kalır.Mehmet İnce şimdi Maraşlı mı? 😱 Ben başka birisi bekliyordum.
Fragmana baktığımızda teorik olarak doğru çıktı. Zeliş, Mehmet İncenin kızı.Zeliş'in de başkasının çocuğu çıkmasını bu seyirci kaldıramaz
Peki Mehmet İnce dizinin başında savcı olarak tanıtılmadı mı ?Ama mantıklı Mehmet İnce onu kim öldürmek istedi bulmak istiyor buraya kadar iyi sadece burda KV ve Ezel gibi bir yüz değiştirme olayı olmalı çünkü olmazsa mantıksız kalır.
Mehmet İnce, Zeliş'in yaralandığı saldırıda öldürüldü.Türelleri ilk araştıran isim olarak geçiyorduFragmana baktığımızda teorik olarak doğru çıktı. Zeliş, Mehmet İncenin kızı.
------
Peki Mehmet İnce dizinin başında savcı olarak tanıtılmadı mı ?
Savaş tarafından öldürülen savcı Mehmet İnce olayını inceleyen savcıydı yanlış hatırlamıyorsam,ama yinede son bölümlerde Necati Mehmet İnce ölmedi derken Maraşlı aynı şaşkın bakıyordu yani başka şeyler de olabilir ama biz izleyici için güzel bişey ben böyle derin derin düşünmeye iten dizileri severim.Peki Mehmet İnce dizinin başında savcı olarak tanıtılmadı mı ?
Savaş tarafından öldürülen savcı Mehmet İnce olayını inceleyen savcıydı yanlış hatırlamıyorsam,ama yinede son bölümlerde Necati Mehmet İnce ölmedi derken Maraşlı aynı şaşkın bakıyordu yani başka şeyler de olabilir ama biz izleyici için güzel bişey ben böyle derin derin düşünmeye iten dizileri severim.
Kanalın aslında Çukur'un yokluğunda oranlarını arttırdığını göz önünde bulundurması gerek. Eğer Ethem Özışık yeni sezona aksiyonu ve dramı dengeli şeyler yazarsa 7+ reytingden aşağı almaz.Dizinin ne olacağına bu bölümdeki reytinglere göre karar vereceklermiş.
Mahur dışında tüm Türeller ayrıldı ya diziden.Serhat Kılıç da belki kalmış olabilir.Bugün fragmana baktım başım döndütakip etmeyeli baya bi değişmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?