ATV Maraşlı - Dizi Yorumları

Bu bölüm çok iyiydi.Bakalım Maraşlı'yı kim kurtaracak?

kesinlikle bu bölüm çok iyiydi sahneler çok akıcı ve aksiyon sahneleri fazlasıyla vardı bakalım reytingler nasıl gelecek, son sözlerini spoiler olarak yazarsan daha iyi olur bölümü izlemeyenler için.
Hal ettim spoi detayını :A
Ben de bugün canlı izledim. Önemli detaylar vardı ama ben Necati'in kötü olmasından memnun değilim. Beni soğuttu biraz. Tamam 'babasına' öfkeli olabilir ama kardeşlerinün ne suçu var. İlhan'ı göz göre göre katil yaptı. Hizmetçi kıza da üzüldüm. Onunla da amacı iyi değil.

Hal ettim spoi detayını :A
Ben de bugün canlı izledim. Önemli detaylar vardı ama ben Necati'in kötü olmasından memnun değilim. Beni soğuttu biraz. Tamam 'babasına' öfkeli olabilir ama kardeşlerinün ne suçu var. İlhan'ı göz göre göre katil yaptı. Hizmetçi kıza da üzüldüm. Onunla da amacı iyi değil.
Ama Necati ve Savaş çok iyi bir ikili oldular,son 2 bölümde onların sahneleri en sevdiğim.İlhan'a gelirsek onun senaryosunu merakla bekliyorum bakalım nasıl bir yol çizecekler onun için.

3 bölümde işlenebilen şeyleri bir bölümde işlediler bu reytingler yüzünden bence ama hakettiler çünkü çok durgun bölümler yapmaya başladılar.Umarım dizi bu tempoyla sezon finaline kadar gider.

• Beğendim
Reactions: Ege Bartu and Dosi
Ama Necati ve Savaş çok iyi bir ikili oldular,son 2 bölümde onların sahneleri en sevdiğim.İlhan'a gelirsek onun senaryosunu merakla bekliyorum bakalım nasıl bir yol çizecekler onun için.

3 bölümde işlenebilen şeyleri bir bölümde işlediler bu reytingler yüzünden bence ama hakettiler çünkü çok durgun bölümler yapmaya başladılar.Umarım dizi bu tempoyla sezon finaline kadar gider.
İlhan belli şantaj yolu ile pis işlere bulaştırılacak zaten herşey bu yüzdendi bence.

Vaybe heycanlı aksiyonlu bölüm.Uyanış yok ama buna benzer diziler var.

Fragman çok iyi.Umarım Uyanış'ın yokluğunu değerlendirebiliriz.
Fragman şu ana kadar belki en iyi fragman diyebilirim herşey var ve dediğin gibi umarım Uyanışın yokluğu Maraşlı'ya yarar,zaten bence biraz Çukur,biraz Maraşlı geri kalanı ise Naim izleyecek, Uyanışın kitlesi SK ve YE izlemez.

• Beğendim
Reactions: Ege Bartu
Bugün reytinglerini görünce rahatladım biraz,dizi kaç haftadır düşüşte Uyanış'ın yokluğu iyi oldu ama bu kadar yükseliş beklemiyordum özellikle Çukurun ve YE daha çok yükseleceğine beklerken Maraşlının bu kadar yükselmesi bölümün de iyi olması bence.
Bölüme gelirsek şahane bir bölüm yapmışlar Burak Deniz tek başına bölümü sırtlamış,art arda çok iyi bölümler geldi umarım böyle devam ederler,dizi kalitesini kaybetmeden daha hızlı ilerliyor. Çatışma sahnelerini EDHO,Çukur ve Ramo ile kıyasla çok çok daha kaliteli.

• Beğendim
Fragman çok güzel olmuş diyecektim ta ki sonda Hilal'i görene kadar...

• Beğendim
Maalesef bu hafta reytinglerde çok büyük düşüş yaşadık.Aslında bölümün çok da sıkıcı olduğunu düşünmüyorum ama çoğu kişi beğenmemiş.
Hilal'in Zeliş'in annesi olduğu,Necati'nin de asıl kötü olduğu ortaya çıktı.Savaş, Necati ortaya çıktığından beri etkisiz eskiye göre ilk bölümlerdeki Savaş'ın geri dönmesi gerekiyor bence.Hilal ve Mahur'un karşılaşması da elbet olacaktı bakalım Mahur bu duruma nasıl tepki verecek?