RüzgarGülü
Favori Üye
Ciğer şimdi de iyi gider ama uykum var yoksa açım da. Ateş varsa göndero çok kolay bir yerde ateş varsa mangal her türlü yapılır
bizde ateşi içimizde taşıyoruz kızartacak bişey buluruz elbette
Ciğer şimdi de iyi gider ama uykum var yoksa açım da. Ateş varsa göndero çok kolay bir yerde ateş varsa mangal her türlü yapılır
bizde ateşi içimizde taşıyoruz kızartacak bişey buluruz elbette
Mangal tercih etmem.
Bizde sucuk ile açılış yapılır ardından kanat (olmazsa olmazımızdır) sonra varsa et şiş kıyma şiş köfte falan. Çocuklar varsa sosiste eklenir. Kanat az insanlar çoksa tavuk but falan alınır ama geç pişer genelde
Kanat olmadan mangalı hiç yapmadık.
Patlıcan biber közlemesi harika olur. Hamburgerde yapılır duruma göre.
Senin için patlıcan sebze seçeneği vardı halbuki
Hepsi diye eklemek için mangalda pişirilen tüm seçeneklerin olması gerek. Düşündüm aslında sosisin mangalını sevmeyen vardır belki.
Amaç tek tek yazmak. Diğer isimli seçenek bunun için var.
Mangalı sevmem şıkını ekledim. Oylarsın artıkOnları da sevmem ki.
1 kişi hariçMangal sevmeyen yokmuş forumda onu anladık. Bu saatte bile gider mangal saati yok. Kuzu ciğer misss 🔥
7 mesajdan bahsettiğimizi kaç kere belirttim. Çift haneli yapıp durma, ayrıca @Keith Long ile bulunan konudan çok çok alakasız bir sohbetti ve içinde korsana teşvik vardı. Bunu kaç kere belirteceğiz. Kuralları bilmediğin için başın yanmasın diye iyilik yaptık sana @Bullybir kaç mesajı derken (onu onla çarpın )
evet dediklerine aynen katılıyorum beni bitirecekti resmen, neyseki her türlü darbeye karşı kendimi cansiperane savundumda kurtardık durumu
------
benim mesajlarımı sildiğini söylüyor sende olur olur öyle normaldir deyip herşeyi ne kadar normalleştiriyorsun
mesajımı sildiğini söylüyor mesajımı ? sende dostmusun düşmanmısın buly anlamadım yani
ben anladımda ama @Bully hala anlamamış sen gittikten sonra bana mesaj atıyor, bu ne dedi bu ne dedi diye.Mangalı sevmem şıkını ekledim. Oylarsın artık
1 kişi hariç
------
7 mesajdan bahsettiğimizi kaç kere belirttim. Çift haneli yapıp durma, ayrıca @Keith Long ile bulunan konudan çok çok alakasız bir sohbetti ve içinde korsana teşvik vardı. Bunu kaç kere belirteceğiz. Kuralları bilmediğin için başın yanmasın diye iyilik yaptık sana @Bully
Mangalı sevmem şıkını ekledim. Oylarsın artık
1 kişi hariç
------
7 mesajdan bahsettiğimizi kaç kere belirttim. Çift haneli yapıp durma, ayrıca @Keith Long ile bulunan konudan çok çok alakasız bir sohbetti ve içinde korsana teşvik vardı. Bunu kaç kere belirteceğiz. Kuralları bilmediğin için başın yanmasın diye iyilik yaptık sana @Bully
@tekinben anladımda ama @Bully hala anlamamış sen gittikten sonra bana mesaj atıyor, bu ne dedi bu ne dedi diye.
bu arada bir kaç mesajdan yedi mesaja kadar çıktık onun için bile kendimle gurur duyuyorum itiraz etmesem bir mesaj diyecektin
Taşıma ve ve silme totali.ben anladımda ama @Bully hala anlamamış sen gittikten sonra bana mesaj atıyor, bu ne dedi bu ne dedi diye.
bu arada bir kaç mesajdan yedi mesaja kadar çıktık onun için bile kendimle gurur duyuyorum itiraz etmesem bir mesaj diyecektin
Sen hiç iyilik yapmayacaktın buna, iyilik yap denize at demişler Tehlikeli de bir de, entrikaya da çalışıyor kafası
brüt 20 idi
aynen kendisi hata yaptı ne güzel orda kös kös oturmuş küskünlüğümüzü yaşıyorduk, geldi açıklamaya çalıştı olacak iş miSen hiç iyilik yapmayacaktın buna, iyilik yap denize at demişler Tehlikeli de bir de, entrikaya da çalışıyor kafası
Hiç olmamış bu durum, keşke daha fazla mesajın silinseymişbrüt 20 idi
taşımalar şunlar bunlar çıkınca net yedi mesaj silinmiş onu yakaladık sonunda
Ah @Dosi ah niye açıklama yapıyorsun ki buna, zaten kabullenmiş durumu Hep yardımseverliğinden kaybediyor Dosi...brüt 20 idi
taşımalar şunlar bunlar çıkınca net yedi mesaj silinmiş onu yakaladık sonunda
------
aynen kendisi hata yaptı ne güzel orda kös kös oturmuş küskünlüğümüzü yaşıyorduk, geldi açıklamaya çalıştı olacak iş mi
Biri gidiyor biri geliyor yorumlar olarak Ben en iyisi yine gözlük atmalara devam edip arkadaşa cevap vermeyeyimSen hiç iyilik yapmayacaktın buna, iyilik yap denize at demişler Tehlikeli de bir de, entrikaya da çalışıyor kafası
ahaHiç olmamış bu durum, keşke daha fazla mesajın silinseymiş
Biri gidiyor biri geliyor yorumlar olarak Ben en iyisi yine gözlük atmalara devam edip arkadaşa cevap vermeyeyim
@Dosi rahat ol ben üzerime aldım durumu Hadi bakalım uğraş benle tekin kardeş sonuç ne olacak bekleyip görelimaha
@Dosi seni affetttim,
ben bir hain daha yakaladım şimdi sülük gibi yapışırım nereye kaçacağını şaşırır bu
Ben çekirdek alıp geliyorum sjsjjjss@Dosi rahat ol ben üzerime aldım durumu Hadi bakalım uğraş benle tekin kardeş sonuç ne olacak bekleyip görelim
Biz buna cesur Bully’i görünce tırsmak diyoruzama @Dosi izin vermiyorki sana dalalım tam dedim seninle uğraşırım bu sefer yukardaki mesajında ben buna gözlük atayım diyip yine moralimi bozdu
antep fıstığı olmasın onun kabuğu açmak için uğraşana kadar sohbeti kaçırıyorumBen çekirdek alıp geliyorum sjsjjjss
Biz buna cesur Bully’i görünce tırsmak diyoruz
Sen al çekirdeğini rahatına bak biz bu mevzuyu @tekin ile erkek erkeğe aramızda halledecez değil mi tekin?Ben çekirdek alıp geliyorum sjsjjjss
Biz buna cesur Bully’i görünce tırsmak diyoruz
duygu sömürüsü yapmayalım lütfenSen bana gel bana, @Dosi hanımefendiyi rahat bırak. Bir erkeğe yakışmaz hanımlarla uğraşmak...
Yönetim yaptı diyorum hala papağan misali benim adımı zikrediyorsunduygu sömürüsü yapmayalım lütfen
hanımefendi benim mesajları kütür kütür silip atarken hiç acımıyordu ama
Az bile yapmış oh olsun sana Ben olsam tüm mesajlarını silmiştim + banlamıştım Forum huzuru için olması gereken oduygu sömürüsü yapmayalım lütfen
hanımefendi benim mesajları kütür kütür silip atarken hiç acımıyordu ama