Mangalda Hangi Lezzetleri Tercih Edersiniz?

Mangalda en çok tercih ettiğiniz lezzetler hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    24
İzmir diyor.. O masadaki biri @MasacRE 😂😂😂😂😂

Valla adın çıkmıṣ @MasacRE kesin yani :A
Adımız İzmirli alkoliğe çıktı iyice. Nasıl kurtulcaz bu durumdan :A
------

Makedonyadan 2 tane pembe şarap hediye geldi...
Ne zaman içiyoruz 😁🤫😁🤫😁🤫😁

@MasacRE @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @tekin @Bully @tekin
Pembe şarap mı... Ona sofra olmaz abi git manitayla falan götür onu :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Şuna bi Adana’da ekleyelim :A
Arap marketinde Adana ayarlamışlar (kıymalı hali). Güzel oldu mangalda :A

Güzel bir 1 Mayıs geçirdim :Z

Bizim aile hiçbir zaman mangal yapmadı arkadaşlarla gittiğimiz bir iki mangalda da en çok kanatı beğendim.

• İlginç
Reactions: Dosi
Bizim aile hiçbir zaman mangal yapmadı arkadaşlarla gittiğimiz bir iki mangalda da en çok kanatı beğendim.
Arkadaşların diğer alternatifleri iyi yapmamış olabilir :A
Mangal tecrübenin nerdeyse hiç olmaması şaşırttı. Sizdede illa vardır, Ankara’da çoğu yerde mangalı adamlar yakıp sana getiriyor, pişirme işi sende. Öyle yerlerde deneyimlenebilirsin. Zahmeti daha az oluyor.

Bu ankete katılmıyorum :A
Bir tane favori diye bir şey olmaz her şeyin sırası vardır mangalda. Benim olduğum mangallar genelde şu şekil olur.

Önce güzel bir sucuk yaparım çeyrek ekmek arasında açlığımızı alır. Sonra tavuk kanat, tavuk pirzola pişiririm onla da cilayı yaparız. En sonda da kasap köfte yine çeyrek ekmek arasıyla finali yaparım. Bazen köfte yerine kuzu ciğer de tercih ederim. Şişte 2 ciğer 1 kuyruk yağı olacak şekilde.

Finalde de köze mısırı atarım o kendi kendine olur ve tadı efsanedir. Közde mısırın tadını aldıktan sonra haşlama mısır yemez oldum.
------

Mangal tecrübenin nerdeyse hiç olmaması şaşırttı. Sizdede illa vardır, Ankara’da çoğu yerde mangalı adamlar yakıp sana getiriyor, pişirme işi sende. Öyle yerlerde deneyimlenebilirsin. Zahmeti daha az oluyor.
Ya yok zevki öldürüyor o mangalı da sen yakacaksın mangalı da sen yapacaksın bence :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Çevredekiler de şaşırıyor ama ne yapalım :A Ankara'yı bilmem de Eskişehirde dediğin yeri görmedim arkadaşlarla bir mangallık park oluyor oraya gidiyoruz ama sadece uygun ortam var her şeyi biz yapıyoruz.

• Güldürdün
Bir tane favori diye bir şey olmaz her şeyin sırası vardır mangalda. Benim olduğum mangallar genelde şu şekil olur.

Önce güzel bir sucuk yaparım çeyrek ekmek arasında açlığımızı alır. Sonra tavuk kanat, tavuk pirzola pişiririm onla da cilayı yaparız. En sonda da kasap köfte yine çeyrek ekmek arasıyla finali yaparım. Bazen köfte yerine kuzu ciğer de tercih ederim. Şişte 2 ciğer 1 kuyruk yağı olacak şekilde.

Finalde de köze mısırı atarım o kendi kendine olur ve tadı efsanedir. Közde mısırın tadını aldıktan sonra haşlama mısır yemez oldum.
------

Ya yok zevki öldürüyor o mangalı da sen yakacaksın mangalı da sen yapacaksın bence :A
Sucuk ekmek başlangıcımız aynıymış :A
İsveç’te kendimiz yapıyoruz hepsini ama TR’de kalıcı olmadığımız için o sistem iyi. Sadece mangal yakıp getiriliyor. Pişirmesini kendimiz yapıyoruz yine :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Sucuk ekmek başlangıcımız aynıymış :A
İsveç’te kendimiz yapıyoruz hepsini ama TR’de kalıcı olmadığımız için o sistem iyi. Sadece mangal yakıp getiriliyor. Pişirmesini kendimiz yapıyoruz yine :A
Ya o da iyi de aynı zevki vermiyor :A
Gideceksin Mavi Göl'e miss. Yedikten sonra Mavi Göl'ün bir ucundan diğer ucuna yürüyeceksin yediklerini de eriteceksin falan. Top götürüp oyun oynayacaksın benim piknik kültürüm budur. Bir de mangalın başında benim olmam lazım öyle daha zevkli oluyor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Gideceksin Mavi Göl'e miss. Yedikten sonra Mavi Göl'ün bir ucundan diğer ucuna yürüyeceksin yediklerini de eriteceksin falan. Top götürüp oyun oynayacaksın benim piknik kültürüm budur. Bir de mangalın başında benim olmam lazım öyle daha zevkli oluyor :A
Bugün mangal başında durup arada ağzıma attım. Cidden iyi tadı oluyor öyle :A komple mangal kokusu üzerime sindi o ayrı :A
Mogan Gölü en çok uğradığımız yer :A orda o bahsettiğin durumu yapıyoruz :A

Bugün mangal başında durup arada ağzıma attım. Cidden iyi tadı oluyor öyle :A komple mangal kokusu üzerime sindi o ayrı :A
Mogan Gölü en çok uğradığımız yer :A orda o bahsettiğin durumu yapıyoruz :A
Mogan bana ters ya Mavi Göl'e yakınım ben.

• Beğendim

------

Sağlığına cevo suyu az anasonu bol olsun. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,168
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb