İzmir diyor.. O masadaki biri @MasacRE 😂😂😂😂😂
Adımız İzmirli alkoliğe çıktı iyice. Nasıl kurtulcaz bu durumdanValla adın çıkmıṣ @MasacRE kesin yani![]()
Pembe şarap mı... Ona sofra olmaz abi git manitayla falan götür onuMakedonyadan 2 tane pembe şarap hediye geldi...
Ne zaman içiyoruz 😁🤫😁🤫😁🤫😁
@MasacRE @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @tekin @Bully @tekin
Makedonyadan 2 tane pembe şarap hediye geldi...
Ne zaman içiyoruz 😁🤫😁🤫😁🤫😁
@MasacRE @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @tekin @Bully @tekin
Adımız İzmirli alkoliğe çıktı iyice. Nasıl kurtulcaz bu durumdan
------
Pembe şarap mı... Ona sofra olmaz abi git manitayla falan götür onu![]()
Bunlarda beleş şarap buldu renk ayırıyor 🤪🤪🤪
Çok sert olmaya gerek yok eğlence amaçlı sadece :admasada mutlaka beylerbeyi göbek olmalı![]()
Farketmez beleş varsa pembe morİzmir diyor.. O masadaki biri @MasacRE 😂😂😂😂😂
Arkadaşların diğer alternatifleri iyi yapmamış olabilirBizim aile hiçbir zaman mangal yapmadı arkadaşlarla gittiğimiz bir iki mangalda da en çok kanatı beğendim.
Ya yok zevki öldürüyor o mangalı da sen yakacaksın mangalı da sen yapacaksın benceArkadaşların diğer alternatifleri iyi yapmamış olabilir
Mangal tecrübenin nerdeyse hiç olmaması şaşırttı. Sizdede illa vardır, Ankara’da çoğu yerde mangalı adamlar yakıp sana getiriyor, pişirme işi sende. Öyle yerlerde deneyimlenebilirsin. Zahmeti daha az oluyor.
Çevredekiler de şaşırıyor ama ne yapalımArkadaşların diğer alternatifleri iyi yapmamış olabilir
Mangal tecrübenin nerdeyse hiç olmaması şaşırttı. Sizdede illa vardır, Ankara’da çoğu yerde mangalı adamlar yakıp sana getiriyor, pişirme işi sende. Öyle yerlerde deneyimlenebilirsin. Zahmeti daha az oluyor.
Sucuk ekmek başlangıcımız aynıymışBu ankete katılmıyorum
Bir tane favori diye bir şey olmaz her şeyin sırası vardır mangalda. Benim olduğum mangallar genelde şu şekil olur.
Önce güzel bir sucuk yaparım çeyrek ekmek arasında açlığımızı alır. Sonra tavuk kanat, tavuk pirzola pişiririm onla da cilayı yaparız. En sonda da kasap köfte yine çeyrek ekmek arasıyla finali yaparım. Bazen köfte yerine kuzu ciğer de tercih ederim. Şişte 2 ciğer 1 kuyruk yağı olacak şekilde.
Finalde de köze mısırı atarım o kendi kendine olur ve tadı efsanedir. Közde mısırın tadını aldıktan sonra haşlama mısır yemez oldum.
------
Ya yok zevki öldürüyor o mangalı da sen yakacaksın mangalı da sen yapacaksın bence![]()
Ya o da iyi de aynı zevki vermiyorSucuk ekmek başlangıcımız aynıymış
İsveç’te kendimiz yapıyoruz hepsini ama TR’de kalıcı olmadığımız için o sistem iyi. Sadece mangal yakıp getiriliyor. Pişirmesini kendimiz yapıyoruz yine![]()
Bugün mangal başında durup arada ağzıma attım. Cidden iyi tadı oluyor öyleYa o da iyi de aynı zevki vermiyor
Gideceksin Mavi Göl'e miss. Yedikten sonra Mavi Göl'ün bir ucundan diğer ucuna yürüyeceksin yediklerini de eriteceksin falan. Top götürüp oyun oynayacaksın benim piknik kültürüm budur. Bir de mangalın başında benim olmam lazım öyle daha zevkli oluyor![]()
Mogan bana ters ya Mavi Göl'e yakınım ben.Bugün mangal başında durup arada ağzıma attım. Cidden iyi tadı oluyor öylekomple mangal kokusu üzerime sindi o ayrı
Mogan Gölü en çok uğradığımız yerorda o bahsettiğin durumu yapıyoruz
![]()
Bu ankete katılmıyorum
Bir tane favori diye bir şey olmaz her şeyin sırası vardır mangalda. Benim olduğum mangallar genelde şu şekil olur.
Önce güzel bir sucuk yaparım çeyrek ekmek arasında açlığımızı alır. Sonra tavuk kanat, tavuk pirzola pişiririm onla da cilayı yaparız. En sonda da kasap köfte yine çeyrek ekmek arasıyla finali yaparım. Bazen köfte yerine kuzu ciğer de tercih ederim. Şişte 2 ciğer 1 kuyruk yağı olacak şekilde.
Finalde de köze mısırı atarım o kendi kendine olur ve tadı efsanedir. Közde mısırın tadını aldıktan sonra haşlama mısır yemez oldum.
------
Ya yok zevki öldürüyor o mangalı da sen yakacaksın mangalı da sen yapacaksın bence![]()
Sağlığına cevo suyu az anasonu bol olsun.Ya o da iyi de aynı zevki vermiyor
Gideceksin Mavi Göl'e miss. Yedikten sonra Mavi Göl'ün bir ucundan diğer ucuna yürüyeceksin yediklerini de eriteceksin falan. Top götürüp oyun oynayacaksın benim piknik kültürüm budur. Bir de mangalın başında benim olmam lazım öyle daha zevkli oluyor![]()
Yok la mangalda demlenmeyi sevmem pek onun yeri başkaSağlığına cevo suyu az anasonu bol olsun.![]()
Etiketi alınca yorumu sorgulamaz oldun.Yok la mangalda demlenmeyi sevmem pek onun yeri başkaAyran, kola daha iyi gider
![]()