- Reaksiyon puanı
- 116,157
- Puanı
- 1,060
2 gündür yiyorum
Mangal candır
Şu görsel çok iyi
Mangal candır
Şu görsel çok iyi
Bizim Utku bu.Çok iyi
------
Gel keyfim gel
Mangalda et yemeyesin mangalda işi yok, en doğrusu yapılmışÇok iyi
------
Gel keyfim gel
Bizim Utku bu.
Mangalda et yemeyesin mangalda işi yok, en doğrusu yapılmış
@MasacRE yüzünü görmedim o olsa ancak böyle bir şey yapabilirdi şeysindenUtku?
------
Yani sorması bile hata
Ben oluyorum İzmir'de yaşayıp alkol de kullandığım için hemen ben geliyorum aklına böyle şeylerde 12. AdamaUtku?
------
Yani sorması bile hata
Adın çıkmış bir yere n’apalım.Ben oluyorum İzmir'de yaşayıp alkol de kullandığım için hemen ben geliyorum aklına böyle şeylerde 12. Adama
Sende viskisiz oturmuyorsun masaya. Bir viskiyle 2 3 ay idare ediyoruz onun dışında arpa suyu devam
Sende viskisiz oturmuyorsun masaya. Bir viskiyle 2 3 ay idare ediyoruz onun dışında arpa suyu devam
Boğma işi var ama o ağır geliyor bozuyor beni
Seninkisi daha iyiymişSen bakma yazdığıma. Seneden seneye gümrükte bir ṣiṣe alıp yudum yudum gidiyor bir sene.
Boğma iṣini sevmem.
Seninkisi daha iyiymiş
Gümrük ne alaka kaçak mi gümrüğe takılanlar
Kral adamsın yaYok tatile geliyorum ya Türkiyeye, dönerken havalimanında alıyorum. Daha ucuz. Burada pahalı viski.
Çok güzel ben aslan sütü tercih ederim, viski çok sert.
Boğma işi var ama o ağır geliyor bozuyor beni
Sen bakma yazdığıma. Seneden seneye gümrükte bir ṣiṣe alıp yudum yudum gidiyor bir sene.
Boğma iṣini sevmem.
Seninkisi daha iyiymiş
Gümrük ne alaka kaçak mi gümrüğe takılanlar
Yok tatile geliyorum ya Türkiyeye, dönerken havalimanında alıyorum. Daha ucuz. Burada pahalı viski.
Muhabette bayıldım.Kral adamsın ya
Kafayı güzel yaparken bile milliyetçi
Kıbrıs'a geç öyle git yol paran bedava gelsin
Az erken gelsen sende katılırdın muhabbete. Bizde bize gönderir birşeyler belki diyoruz ama @Yakamoz-Asi bile ucuz yollu peşindeÇok güzel ben aslan sütü tercih ederim, viski çok sert.
Muhabette bayıldım.
masada mutlaka beylerbeyi göbek olmalı