Royal_Highness
Ayın En Favori Üyesi
- Reaksiyon puanı
- 2,130
- Puanı
- 270
O üzüm mü zeytin mi? Üzüm ... ise %100 katılıyorumHepsi desene be kardeşim… Yorma be insanı… Yanına da 🫒… @Dosi
O üzüm mü zeytin mi? Üzüm ... ise %100 katılıyorumHepsi desene be kardeşim… Yorma be insanı… Yanına da 🫒… @Dosi
Biri tatlı , biri tuzlu soruyu yoldaşım gurme insan @MEnes ‘eO üzüm mü zeytin mi? Üzüm ... ise %100 katılıyorum
Yeşil zeytin gitmez şimdi mangal ortamına... Üzüm olsa gerek...Biri tatlı , biri tuzlu soruyu yoldaşım gurme insan @MEnes ‘e
yöneltiyorum.
Yeşil üzüm mü ?Yeşil zeytin gitmez şimdi mangal ortamına... Üzüm olsa gerek...
Senin için patlıcan sebze seçeneği vardı halbukiMangal tercih etmem.
Hepsi diye eklemek için mangalda pişirilen tüm seçeneklerin olması gerek. Düşündüm aslında sosisin mangalını sevmeyen vardır belki.@Dosi kuzum hiç yorma beni şuraya bir hepsi seçeneği ekleyiver sen
------
Sen et tercih ediyor musun ki ablası
Amaç tek tek yazmak. Diğer isimli seçenek bunun için var.Hepsi desene be kardeşim… Yorma be insanı… Yanına da 🫒… @Dosi
Tüm şarküteri ürünlerini mangalda gömerim.Bizde sucuk ile açılış yapılır ardından kanat (olmazsa olmazımızdır) sonra varsa et şiş kıyma şiş köfte falan. Çocuklar varsa sosiste eklenir. Kanat az insanlar çoksa tavuk but falan alınır ama geç pişer genelde
Kanat olmadan mangalı hiç yapmadık.
Patlıcan biber közlemesi harika olur. Hamburgerde yapılır duruma göre.
Senin için patlıcan sebze seçeneği vardı halbuki
Hepsi diye eklemek için mangalda pişirilen tüm seçeneklerin olması gerek. Düşündüm aslında sosisin mangalını sevmeyen vardır belki.
Amaç tek tek yazmak. Diğer isimli seçenek bunun için var.
Niçin ?Genel olarak çok et meraklısı değilimdir ama hepsini tercih ederim. Bir tek sucuğu dışlarım gibi.
Midemi rahatsız ediyor tadı da gereksiz ağır diğerlerinin yanında.Niçin ?
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Midemi rahatsız ediyor tadı da gereksiz ağır diğerlerinin yanında.
Oy verelim lütfenGenel olarak çok et meraklısı değilimdir ama hepsini tercih ederim. Bir tek sucuğu dışlarım gibi.
Hey gidi Ozan ne kadar zıt insanlarız seninle. Mahsun J yi de izlediğini hâlâ aklım almadıGenel olarak çok et meraklısı değilimdir ama hepsini tercih ederim. Bir tek sucuğu dışlarım gibi.
Senin tavuk budu diyeceğini tahmin etmiştim bu kesin tavukçu dur diye konuya yazmanı bekliyordumTavuk budu candır
Senin but dediğin farkli o zaman. But deyince çeşit çeşit seninksii incik but küçük. Kalçalı but var birdeTavuk candır ya. Rahat pişer. Hazmetmesi de kolay.
Hepsi olur.Senin but dediğin farkli o zaman. But deyince çeşit çeşit seninksii incik but küçük. Kalçalı but var birde
yanık peynir kim sevmezkiSenin tavuk budu diyeceğini tahmin etmiştim bu kesin tavukçu dur diye konuya yazmanı bekliyordum
------
@tekin mangalda peynir de yeniyor Antep peyniri güzel oluyor