- Reaksiyon puanı
- 116,138
- Puanı
- 1,060
Özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi mangalda en çok hangi lezzetleri yemeyi seversiniz? Sıralamanızı konuda yazabilirsiniz.
Limitsize çevirdim hepsini işaretleÖncelikle 3 seçenek var ama ben hepsini severim mangalda yerim. Şıklar yetersiz geldi
Domates
soğan
Tavuk göğüs (kuru olsa da gidiyor)
kuyruk yağı
sosis
pirzola
kaburga
biftek
küşleme
vs vs denizden babam çıksa yerim denir ya o hesap mangalda babam pişse yerim
bende çok severim salatasınıAslında daha çok ama 3 seçenek seçilebildiği için ;
* Tavuk budu (kemiği yanda, derisi üzerinde)
* Kanat & İncik
* Patlıcan & Kapya biber közleme (salataya koymak için)
Sen et tercih ediyor musun ki ablasıMangal tercih etmem.
Hepsini işaretledimLimitsize çevirdim hepsini işaretle
Tüm seçenekler eklenemediği için “diğer” seçeneği var.
tavuk şişi aslında tavuk göğsünü şişe takma olarak düşündüm. Başta öyle yazmıştım ama acaba yanlış mı diye düşünüp direk genel olarak yazdım
bende çok severim salatasını
------
@Bully @emreemreu oyunuzu değiştirebilirsiniz. Limitsiz yaptım
Hepsi desene be kardeşim… Yorma be insanı… Yanına da 🫒… @DosiKanat, Çıtır, But, Köfte, Sucuk, Antrikot... Tavuk ve Dana etinin her türevi olabilir...
Özel olarak belirttim ki yazdıklarımın önemi kavransın...Hepsi desene be kardeşim… Yorma be insanı… Yanına da 🫒… @Dosi
Kütükler unutmuştur diyorsun… Kavramışım değil mi?….Özel olarak belirttim ki yazdıklarımın önemi kavransın...
Bir gönderme yoktu be, tamamen yazılan besinlere vurgu yapmak içindi...Kütükler unutmuştur diyorsun… Kavramışım değil mi?….
Neden erken olsun?… Alışma sürecinde misin?Bir gönderme yoktu be, tamamen yazılan besinlere vurgu yapmak içindi...
Henüz imalı mesajlar yazmam için fazla erken...
Belki evet belki hayır... Belki de çoktan başladım, bilemeyiz... Konu ben olunca her şey olabilir...Neden erken olsun?… Alışma sürecinde misin?
Manyaksın… (hakaret değildir )Belki evet belki hayır... Belki de çoktan başladım, bilemeyiz... Konu ben olunca her şey olabilir...
Manyaksın... cümlesini hakaret olarak algıladığım gün bil ki ben ben değilimdir... Övgülerin için teşekkürler...Manyaksın… (hakaret değildir )
Sana hakaret mi ?Asla…Manyaksın... cümlesini hakaret olarak algıladığım gün bil ki ben ben değilimdir... Övgülerin için teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?