Nasıl kaybetmişler gerçektemi anlamadım
Evet gerçekteNasıl kaybetmişler gerçektemi anlamadım
Eee kupa ne oldu tövbe tövbe 😱 😱 😱Evet gerçekte
2011 de sizin stadı polis bastı belki o zaman gitti
Feneride bastılar
2010 2011 lig kupası Fenerbahçede
Galiba Amerikada olabilir @ÇiğdemEee kupa ne oldu tövbe tövbe 😱 😱 😱
2011 de haber seyretmedin her halde @ÇiğdemBir yaşıma daha girdim yeni yıla girmeden
Vlla bunu senden duydum cnm yazıyordunda ben senaryo sanıyordum2011 de haber seyretmedin her halde @Çiğdem
Fenerbahçe-beşiktas macı o yüzden oynanmadi 2011 süper kupa @ÇiğdemVlla bunu senden duydum cnm yazıyordunda ben senaryo sanıyordum
kupayı nasıl bulu getirmiyorlar yada yenisini vermiyorlar bu maç gerçekten tuhaf birşeymiş 😱 😱 😱Fenerbahçe-beşiktas macı o yüzden oynanmadi 2011 süper kupa @Çiğdem
O zaman soruşturma vardı @Çiğdemkupayı nasıl bulu getirmiyorlar yada yenisini vermiyorlar bu maç gerçekten tuhaf birşeymiş 😱 😱 😱
Bilmiyorlar saklanıyor ortaya çıksa cezası büyük @ÇiğdemEee öyle kaldımı
İnsanlarda para dökmeye devam etsinler maçlaraBilmiyorlar saklanıyor ortaya çıksa cezası büyük @Çiğdem
O galatasaray o yıl kötüydü küme düşme potasındaydı Fenerbahçe kurtardı @Çiğdemİnsanlarda para dökmeye devam etsinler maçlara
Fener nasıl kurtardı onlar düşman değilmiO galatasaray o yıl kötüydü küme düşme potasındaydı Fenerbahçe kurtardı @Çiğdem
tutkudan sen kork ben değilSen beşiktaşın kupasını çalmıstın tutkuyu yollarım peşine @pompy
Yardımcım olmus sen kork ayoll senin hakkından o gelir öyle bir deyimde vartutkudan sen kork ben değil
O kim ki gelecek hakkımdanYardımcım olmus sen kork ayoll senin hakkından o gelir öyle bir deyimde var