Hahahah kötülükten beslendiğimiz içindir o tatlım Kahvaltı niyetine iyi geldiAyy çok seviyorum şöyle küçük kötülükleri
Hahahah kötülükten beslendiğimiz içindir o tatlım Kahvaltı niyetine iyi geldiAyy çok seviyorum şöyle küçük kötülükleri
ben öyle bir kötülük yazarımki işin içinden çıkamazsınız kabusunuza girer @serhattHahahah kötülükten beslendiğimiz içindir o tatlım Kahvaltı niyetine iyi geldi
Yolla gelsin @sokak sanatiben öyle bir kötülük yazarımki işin içinden çıkamazsınız kabusunuza girer @serhatt
Yolla gelsin @sokak sanati
forumda çıldırmam evde çıldırırım ama daha bekleyin en son benimle uğraştığımda galatasaray ligden çekiliyordu geçen yıl budefa ligden atılır @Bully Tff başkanı Nihat özdemir Ali koçun eski yardımcısıÇıldırttık harikayız
30 ağustos özel bölümüne olmamış atarak buna yardım ve yataklık etmiş oluyorsunSaçmalığın da bu kadarı
@Çiğdem 30 ağustos özel bölümüne olmamış atanlar
beşiktaşın stadını patlatanlarla aynı taraftadır
Geri alın yoksa hain olursunuz pompy haklı @serhatt @sokak sanati @Bully@mrt-06 bu 30 agustos özel bölümüne olmamış attı serhatt ve sokak sanati
ne olursak olalım umrumda değil
sana tam rol bulmuşum polisiyede bombacı yaptımne olursak olalım umrumda değil
Burda teröre yardım ve yataklıktan görevinden alabilirsin
Mesutun silah dayadığı kişi @sokak sanati yla sen @Bullyne olursak olalım umrumda değil
Mesutun silah dayadığı kişi @sokak sanati yla sen @Bully
Onların amacı pompy reyizin sinirlenip banlanmasını sağlamak bence. Sinirlerine hakim olmalı pompy
@pompy tartışmalara girmiyor birine kızarsa senaryosuna onu alıp ceza veriyorOnların amacı pompy reyizin sinirlenip banlanmasını sağlamak bence. Sinirlerine hakim olmalı pompy