Hahahah kötülükten beslendiğimiz içindir o tatlımAyy çok seviyorum şöyle küçük kötülükleri![]()
Hahahah kötülükten beslendiğimiz içindir o tatlımAyy çok seviyorum şöyle küçük kötülükleri![]()
ben öyle bir kötülük yazarımki işin içinden çıkamazsınız kabusunuza girer @serhattHahahah kötülükten beslendiğimiz içindir o tatlımKahvaltı niyetine iyi geldi
![]()
Yolla gelsinben öyle bir kötülük yazarımki işin içinden çıkamazsınız kabusunuza girer @serhatt
forumda çıldırmam evde çıldırırım ama daha bekleyin en son benimle uğraştığımda galatasaray ligden çekiliyordu geçen yıl budefa ligden atılır @Bully Tff başkanı Nihat özdemir Ali koçun eski yardımcısıÇıldırttık harikayız![]()
30 ağustos özel bölümüne olmamış atarak buna yardım ve yataklık etmiş oluyorsunSaçmalığın da bu kadarı![]()
@Çiğdem 30 ağustos özel bölümüne olmamış atanlar
beşiktaşın stadını patlatanlarla aynı taraftadır
Geri alın yoksa hain olursunuz pompy haklı @serhatt @sokak sanati@mrt-06 bu 30 agustos özel bölümüne olmamış attı serhatt ve sokak sanati
ne olursak olalım umrumda değil
sana tam rol bulmuşum polisiyede bombacı yaptımne olursak olalım umrumda değil![]()
Burda teröre yardım ve yataklıktan görevinden alabilirsin
Mesutun silah dayadığı kişi @sokak sanati yla senne olursak olalım umrumda değil![]()
Onların amacı pompy reyizin sinirlenip banlanmasını sağlamak bence.
@pompy tartışmalara girmiyor birine kızarsa senaryosuna onu alıp ceza veriyorOnların amacı pompy reyizin sinirlenip banlanmasını sağlamak bence.Sinirlerine hakim olmalı pompy
![]()