Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet Demirkol:Evet öncelikle röportaj teklifimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. ÇağlaR:Önemli değil Mehmet Abi. Mehmet Demirkol:İlk senenizde herkez takımı iyi yönetemiyeceğinizi düşünüyordu fakat siz
şuan için Premier Lig'de Man City ile 4.Sırada ve Ezeli Rakibiniz Man Unitedle puan farkı
sadece 1 kimse bu kadar iyi performans beklemiyordu. ÇağlaR:Tabi ki Man City'nin başına geçtiğimde basından olsun taraftardan olsun baskı
olacağını biliyordum fakat bu baskının altından takım olarak kalkacağız ve sezonu 4 kupa ile
tamamlayacağız.Bu konuda Takımıma Sonsuz Güveniyorum. Mehmet Demirkol:Takım ilk sahaya çıktığı an herkez gördüki takım hep beraber oynuyordu
Forvetler defansa yardıma bile geliyordu ve takımda büyük bir arkadaşlık bağı kuruldu bunu
nasıl değerlendirceksiniz? ÇağlaR:Benim kafamdaki oyun tarzı her zaman takım halinde mücadele etmektir ve ölede
oldu,takımım oyun takımını çok iyi sahaya yansıttı.Arkadaşlık bağına gelince
bu benim yaptığım bir şey değil Man City'de bu arkadaşlık bağı ezelden beri var ben sadece
yeni gelen oyuncularla eski oyuncuların daha kolay birbirlerine ısınmlarını sağladım. Mehmet Demirkol:Yaptığınız önemli transferlere gelcek olursak Alturo Vidal ve Arda Turan başı çekiyor
2 side genç ve yetenekli oyuncular özellikle bu 2 transferi taraftar ayrı bir sevdi siz nasıl değerlendireceksiniz ? ÇağlaR:Bir kere şöyle bir gerçek varki ben bu transferleri tek başıma yapmadım yönetimle
beraber bir takım çalışması içinde yaptık.Ben Ocak ayındaki transfer döneminde daha kaliteli oyunun
kaderini değiştirebilecek oyuncular almayı planlıyorum. Mehmet Demirkol:Sorularımızı Cevapladığınız için teşekkür ederim. ÇağlaR:Asıl ben röportaj teklifiniz için teşekkür ederim.
Fotomaç'ın Haberine Göre Transfer piyasasının en gözde oyuncusu John Guidetti'nin, gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği merakla bekleniyor. Man City kulübünün başkanı, Guidetti’nin kadrosuna katmak için Real Madrid’in de girişimlere başladığını resmen açıkladı.
İsveç'in 18 yaşındaki Genç forveti Guidetti, Avrupa’nın dev kulüplerinin transfer listelerinin ilk sırasında bulunuyor.
Man City Arap Başkanı Khaldoon Al Mubarak , Chelsea ve Barcelona’nın ardından, Real Madrid’in de, 18 yaşındaki yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladığını açıkladı.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.