@Dosi senin için istisna oldu demek ki bu kez.Açıkçası @Tolstoyevski çoğu zaman benim için açıyor dizi konularını, durum güncellemelerinde kalmasın diye yazdıklarım sağolsun.
@Dosi senin için istisna oldu demek ki bu kez.Açıkçası @Tolstoyevski çoğu zaman benim için açıyor dizi konularını, durum güncellemelerinde kalmasın diye yazdıklarım sağolsun.
Her açılan konuyu izlemediğimi daha kaç kere diyeceğim ama buna bakacağım
Senin seveceğin tarz gibi durdu da, o açıdan diyorum aslında.Her açılan konuyu izlemediğimi daha kaç kere diyeceğim ama buna bakacağım
Şu bölümde 14 konu açmışım, 6'sını izlemişim. Bununla 7 olur yani yarısı
Tam olarak cümleni anlamadım ama @Dosi de çoğu zaman Erinç sevinecek diyerek film yada dizi konusunu açtığı vardır 🤗 Ama evet @Dosi @Angelica @Zeyno @AteşBöceği @phoebebuffay gibi forumdaki aktif bayanlara önerimdir. Çevremde çok fazla bayan arkadaşım izledi diziyi. Zaten uzun süredir de ilk 10 da kalmayı becerdi dizi.@Dosi senin için istisna oldu demek ki bu kez.
Listeme almıştım diziyi aslında ama ne zaman izlerim bilemiyorum.Tam olarak cümleni anlamadım ama @Dosi de çoğu zaman Erinç sevinecek diyerek film yada dizi konusunu açtığı vardır 🤗 Ama evet @Dosi @Angelica @Zeyno @AteşBöceği @phoebebuffay gibi forumdaki aktif bayanlara önerimdir. Çevremde çok fazla bayan arkadaşım izledi diziyi. Zaten uzun süredir de ilk 10 da kalmayı becerdi dizi.
Hani dedin ya @Tolstoyevski açıyor konularımı diye, onu diyorum, @Dosi istisna oldu diye, bu konuyu açtı diye. Hani farklı bir isim oldu, istisna.Tam olarak cümleni anlamadım ama @Dosi de çoğu zaman Erinç sevinecek diyerek film yada dizi konusunu açtığı vardır 🤗 Ama evet @Dosi @Angelica @Zeyno @AteşBöceği @phoebebuffay gibi forumdaki aktif bayanlara önerimdir. Çevremde çok fazla bayan arkadaşım izledi diziyi. Zaten uzun süredir de ilk 10 da kalmayı becerdi dizi.
👏👏👏. Ajitasyona çok müsait bir konuyu öyle sakin, gerçekçi ve (hatta yer yer eğlenceli) bir şekilde ele almış ki "güçlü kadın hikayesi" diye şiddeti döşeyen Türk senaristlerin kendine örnek alması gerekiyor. Özellikle şiddetin sadece fiziksel değil duygusal da olabileceğini kamu spotu moduna kaçmadan sakince vurguluyor ve tüm mesajlarını göze sokarak değil ince ince işliyor. Alex'in idealize bir karakter olmaması, sık sık hatalara teslim olması ama yine de ayağa kalkıp gücünü toparlaması da dizinin gerçekçiliğini arttırıyor.
Tebrikler Zeynepcim. Bitirdiğinde iyiki israr ettiler diyeceksin.Diziye başladım. Ağır işleyen ama kendini izlettiren bir film.
kız oyuncağını düşürüp annesi çaresizde gidip ararken araba çarpma sahnesi baya üzücüydü
2. Bölümüde açtım bile.
Diziye başladım. Ağır işleyen ama kendini izlettiren bir film.
kız oyuncağını düşürüp annesi çaresizde gidip ararken araba çarpma sahnesi baya üzücüydü
2. Bölümüde açtım bile.
Tam olarak cümleni anlamadım ama @Dosi de çoğu zaman Erinç sevinecek diyerek film yada dizi konusunu açtığı vardır 🤗 Ama evet @Dosi @Angelica @Zeyno @AteşBöceği @phoebebuffay gibi forumdaki aktif bayanlara önerimdir. Çevremde çok fazla bayan arkadaşım izledi diziyi. Zaten uzun süredir de ilk 10 da kalmayı becerdi dizi.
Konusunu okuyunca zaten ilgimi çekmişti.Tebrikler Zeynepcim. Bitirdiğinde iyiki israr ettiler diyeceksin.
İyi Seyirler 👏
Not: İlk 2 bölüm aynısını bende düşündüm. Sıkıcı gibi geliyor ama Alexin mücadelesi bir anda haps edecek seni.
Ben de 2. bölümü geçen bitirmiştim ama biraz durgun gelmişti. 3. bölüme geçerim gibi yakında...Konusunu okuyunca zaten ilgimi çekmişti.
3 bölümü tamamladım. Daha izlerim bugün gibi.
3. Bölümün sonu iyi bitti. Bakalım sonraki süreçte neler olacak.
Senden önce bitiririm demek kiBen de 2. bölümü geçen bitirmiştim ama biraz durgun gelmişti. 3. bölüme geçerim gibi yakında...
Foruma odaklanma boşver diziyi silip süpür nasılsa hafta içi mesain olacak ben anca yetişirim sanaSenden önce bitiririm demek ki
Bugün PC full bende kalınca biraz yüklendim
Ard arda beyin yoruyor. 3 bölüm aralıksız izledim. Biraz ara vermek iyiForuma odaklanma boşver diziyi silip süpür nasılsa hafta içi mesain olacak ben anca yetişirim sana
Squid gibi akıcı fakat yormayan dizilerden değil, daha bir zorlayıcı o yüzden katılıyorumArd arda beyin yoruyor. 3 bölüm aralıksız izledim. Biraz ara vermek iyi
Pişman olursun. 😉Hızımı düşürüp biraz daha ağırdan alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?