Netflix Maid - Dizi Yorumları

1x4

Güzel bölümdü, hafif sıkıcı başlayıp epey ilgi çekici yerlere gitti.

Wayne miydi neydi çocuğu sevdim. Alex'in yalana başvurması ve evi sahiplenmesi hoşuma gitmedi.

Zenginlik = sonsuz mutluluk eşitliğinin olmayacağını görüş şekli güzeldi...

8/10

• Beğendim
Reactions: Aserat and Dosi
1x5 1x6

İyi devam ediyor dizi, özellikle 5. bölümü beğendim.

Babası hakkında ne yanlış düşünmüşüz diye düşünürken geçmişi hatırlaması ve yanlış düşündüğümüz düşüncesinin yanlış olduğunu görmek etkileyiciydi.

6. bölümde de Sean için benzer bir durum oldu aslında. Tam güzel bir ev bulmuşken Sean'ın her şeyi rezil etmesi üzdü. :(

8/10 8/10

• Beğendim
Reactions: Aserat
1x5 1x6

İyi devam ediyor dizi, özellikle 5. bölümü beğendim.

Babası hakkında ne yanlış düşünmüşüz diye düşünürken geçmişi hatırlaması ve yanlış düşündüğümüz düşüncesinin yanlış olduğunu görmek etkileyiciydi.

6. bölümde de Sean için benzer bir durum oldu aslında. Tam güzel bir ev bulmuşken Sean'ın her şeyi rezil etmesi üzdü. :(

8/10 8/10
Artık bitir Patron 😊😊

• Güldürdün
Reactions: bazinga
1x7

Bu bölümü pek sevmedim.

Alex'in yine gidip Sean'a kucak açması hoş olmadı. Eğer mutlu bir birlikteliğe geri dönüşe bağlarlarsa dizinin çıkış noktasına çok ters bir hareket olur ve dizinin değerini epey düşürür...

7/10

1x8 1x9 1x10 (Final)

Güzel bir kapanış oldu. Özellikle en son bölüm çok iyiydi.

Bu diziye "Sean da aslında iyi çocukmuş, ne güzel barışıp mutlu oldular" gibi bir son kesinlikle yakışmayacaktı. Çok geçmeden Sean gerçek yüzünü hatırlattı. Alex'in kendi ayaklarının üzerinde hayallerine doğru yürümesi kusursuz sondu...

Genel olarak oldukça kaliteli ve toplumsal farkındalık açısından değerli bir diziydi.

Margaret Qualley'yi iyi işlerde izlemeye devam ederiz umarım. izleryazar Dizi Ödülleri'nde drama kadın kategorisi şimdiden ciddi anlamda dolmaya başladı. Ufukta zor kararlar gözüküyor. :A

8/10 9/10 9/10

• Beğendim
Reactions: Aserat