NOW Mahkum - Dizi Yorumları

İlerisi için bilmiyorum ama yeni yıldan önceki bölümleri kaçırmam herhalde.
Yeni dizim bu artık bozmaz inş sanmıyom bozacağını 20 bölüm tempolu ilerler sonrası fiyasko olabilir de olmayada bilir

------

İzlettiriyordu o saçmalıkları bir şekilde Bzç'de aynı @serhatt ' ın şuanki haliydi işte
 
Son düzenleme:
Senaryo olarak bişey demedim
Zaten kore dizisi ne kadar kötü olabilir
Oyunculukları beğenmedim. Öpme sahnesinde bile tepkisini veremedi tam İpek Yalova
Yada yönetmen hemen geçiştirmiş

Hadi ya valla ben beğendim Melike role yakıştırdım ben geçiştirme yok orjinalini izle anlarsın orjinalindede o kadar kısaydı

------

Mantık hatası vardı da çok göze batmıyordu. Şirin'in 2-3 dakikalık tek sahnesi vardı ilk bölümde, pek göstermediler.



Ne mantık hatası vardı ki
 
Reactions: Forumdash
Ne mantık hatası vardı ki
Savcının aşiretten adam alması, Kafasına vurulan Savaş'ın, sanki boynuna darbe almış da felç olmuş gibi, hareket edememesi ama konuşabilmesi? Savaş'ın 26. kattan düşüp yaralanması, hatta konuşacak kadar uyanıp sonra ölmesi... Savaş'ın 25. kattan düştükten sonra koskoca otelde kimsenin onu duymaması, Barış'ın iki saat mektup yazması. Yoğun bakıma elini kolu sallayan savcının, normal kıyafetleriyle girmesi. Düşünsem biraz daha çok çıkar belki.
 
Reactions: Angelica

Mantık hatası mı bu saydıklarının hepsi orjinalide vardı mantık hatası falan yok gözü kara ele avuca sığmayan bir savcı bu elbette bunları yapar kusura bakma mantık hatası değil olması gereken sahnelerdi orası otel değil rezidans kim duyacak yapma ya
sen orjinalini izlememişsimn izle bence
 
Reactions: kerem
Gerçekçi değil ama. Bir savcının bir suçluyu olay mahalinden aldığı nerede görülmüş? Fazla uçuk bir düşünce.
 
Reactions: Angelica
Gerçekçi değil ama. Bir savcının bir suçluyu olay mahalinden aldığı nerede görülmüş? Fazla uçuk bir düşünce.

Orjinali böyle gözü kara deli dolu bir savcı gerçekci olmasımı gerek yapma hiçte uçuk değil gayette süperdi
 
Kayıtdışı'dan sonra merakla beklediğim ve izlediğim ilk FOX dizisi ve fark ettim ki orada da İsmail Hacıoğlu varmış, Onur Tuna'yı zaten Filinta'dan beri severim güzel bir ikili olmuşlar, Hakan Karsak zaten ekrana çok yakışıyor umarım gelecek bölümlerde daha çok izleriz kendisini.

İlk bölüm heyecanlı bir bölümdü tam böyle sürükleyici seyirciyi çekecek bir bölüm umarım devamı gelir ve bol reytingli bir sezon geçirir senaryoyu sevdim erken bitmesine istemiyorum.

Yönetmen Volkan Kocatürk Halka'nın yönetmeni ben de dizinin çekimleri çok kaliteli diyordum.

Bu gece yayınlanacak bölüm çok önemli reyting açısından.
 
Son düzenleme:
Reactions: Angelica