Mad Men 7. Sezon (Final Sezonu) Ne Zaman Başlıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,775
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
AMC'nin bol ödüllü dizisi Mad Men'in final yapacağı daha önceden açıklanmıştı. AMC yaptığı yeni açıklamayla dizinin final sezonunun ne zaman başlayacağı da belli oldu.

Yapılan açıklamaya göre dizinin final sezonu 13 Nisan'da başlayacak.

Yayınlandığı 6 sezon boyunca pek çok başarıya imza atan ve 4 tane Emmy en iyi dizi ödülü kazanan Mad Men, başroldeki Jon Hamm'in canlandırdığı Don Draper isimli bir reklamcının hikayesini konu olan bir dönem dizisi. Dizi, özellikle gerçekçi işleyişiyle büyük övgüler alsa da son sezonlarında ödüllerde gerilerde kalmaya başlamıştı.

AnEsI1byT3fF7f3v9huj7UR2.jpg

Aha @destere senin dizin :X Hell on Wheels'in de tarihi açıklanmiş onun haberini de açsaydın:X @OzaN

bekliyoruz mad man i
son sezonlarda ödülden uzaklaştığı söyleniyor ama bence kalitesinden ödün vermedi ilk sezon nasıl başladıysa öyle devam ediyor:)

hell on wheels e daha çok var gibi sonbaharda başlamıyormuydu dizi?

3. sezonu daha yeni bitirdim muhteşemdi..

Tam tarihi açıklanmamış hem diziyle ilgilenmediğim için pek işime gelmedi doğrusu. :D

sen ilgilenmiyorsunda ilgilenenlerin günahı ne bu durumda?.... forum kamusal alan herkesi aydınlatmak lazım:))

7.sezonu ikiye bölecekler tıpkı Breaking Bad gibi yapacaklar
7 bölüm 2014 de diğer 7 bölümde 2015 de yayınlanacak
AMC işi biliyor valla :D

7.sezonu ikiye bölecekler tıpkı Breaking Bad gibi yapacaklar
7 bölüm 2014 de diğer 7 bölümde 2015 de yayınlanacak
AMC işi biliyor valla :D

bekliyoruz 7. bölümü ?

bunun konusu açılmış bende yorum yapmışım?

niye arayınca bulamayızki :)

konular bıraktığımız yerde durmuyor sabah çorabın tekini arar gibi konu arıyoruz yana döne:)

bekliyoruz 7. bölümü ?

bunun konusu açılmış bende yorum yapmışım?

niye arayınca bulamayızki :)

konular bıraktığımız yerde durmuyor sabah çorabın tekini arar gibi konu arıyoruz yana döne:)

aynen , mesela ben bu konuyu yeni gördüm ,haberim yoktu :(

Mad Men gelirsek 2 ye bölme işi sinir bozucu bir durum gibi gözükse de gayet mantıklı , ben izlemiyorum diziyi ama hayranı olsa sevinirdim ben :)

Amc final sezonu için ekstra bir bölüm siparişi vererek 7+7 olarak yayınlanacak :D

aynen , mesela ben bu konuyu yeni gördüm ,haberim yoktu :(

Mad Men gelirsek 2 ye bölme işi sinir bozucu bir durum gibi gözükse de gayet mantıklı , ben izlemiyorum diziyi ama hayranı olsa sevinirdim ben :)

Amc final sezonu için ekstra bir bölüm siparişi vererek 7+7 olarak yayınlanacak :D

güzel bir dizi ama benden başka izleyicisi yok sanırım ?

mad men konusunda yalnız kaldık :)