tşşk ederim öncelikle cnm 😉😉😉Baya verimli bir yıl olmuş @Çiğdem-
En beğendiğim şarkılar.
Mustafa Sandal - Aya Benzer
Sezen Aksu - Tutuklu
Ayna - Akdeniz
Ebru Gündeş - Sen Allah'ın Bir Lütfusun
Hülya Avşar - Aradın mı ?
Teoman - Gemiler
Kıraç - Talihim Yok Bahtım Kara
Emre Altuğ- İbreti Alem
Kıskanç. ss Serdar'la Ebru bir zamanlar ayrılmaz ikiliydiler öyle iyi dostlardı ki aşk dedikoduları falan çıkıyordu hatta. Neyse son zamanlarda araları bozukmuş Serdar Reza Zarrab olayında Ebru'nun yanında olmadığı için Ebru küsmüş ona ama Serdar da çok pişmanmış umarım düzeltirler aralarını ne diyeyim.
hahah ayy 5:15-5:30 arasına bakarmısınız serdar ne diyor ebruyaHelal olsun Serdara ?A
Haha izlemiştim bunu Serdar bildiğin aşıkmış Ebru'ya ya hatta Yaz Yağmuru, Bilsem ki şarkılarını falan ona yazdığı söyleniyordu ama pis kıymet bilmez Ebru yüz vermemiş herhalde şimdi düştüğü haller de ortada işte.hahah ayy 5:15-5:30 arasına bakarmısınız serdar ne diyor ebruya
hahah aman boşver cnm ebru serdardan 5 yaş küçük olmasına rağmen ablası gibi duruyor gerçekten @Yiğitt haklıHaha izlemiştim bunu Serdar bildiğin aşıkmış Ebru'ya ya hatta Yaz Yağmuru, Bilsem ki şarkılarını falan ona yazdığı söyleniyordu ama pis kıymet bilmez Ebru yüz vermemiş herhalde şimdi düştüğü haller de ortada işte.
Aynen Serdar çıtır Chloe'yi kaptı zaten çok da aşık ona inşallah yakında çocuk da gelecek kart Ebru ile bir araya gelmemeleri iyi olmuş.hahah aman boşver cnm ebru serdardan 5 yaş küçük olmasına rağmen ablası gibi duruyor gerçekten @Yiğitt haklı
yakışmarlardı kesinlikle