Müziğin Yolculuğu 5.Bölüm (1998 Yılının En Hit 20 Parçası)

O yıllarda en sevdiğim gruplardan biri Ayna idi, tüm şarkılarını nerdeyse ezbere bilirim. Günümüzde olduğu gibi fazla da grup yoktu zaten. En başarılılardan biri de İzel-Çelik-Ercan üçlüsüydü, sonrası malum dağıldılar. Bir de grup Cartel vardı, şimdi ne yapıp ne ederler hiçbir haberim yok. :)

ham çökelek klibindeki kızı taklit ederdik bizde ilk okulda :F:F:F

ayşe- gör bak rüyama girerdi çocukluğumun en korktuğum klibidir :(:(:(

çenen kopsun inş sağda solda çene çalacağına gelip şurda 10 dakıkanı ayırmadın
@xemrexxx :ppp::ppp::ppp:
giphy.gif

Baya verimli bir yıl olmuş @Çiğdem-

En beğendiğim şarkılar. :D

Mustafa Sandal - Aya Benzer
Sezen Aksu - Tutuklu
Ayna - Akdeniz
Ebru Gündeş - Sen Allah'ın Bir Lütfusun
Hülya Avşar - Aradın mı ?
Teoman - Gemiler
Kıraç - Talihim Yok Bahtım Kara
Emre Altuğ- İbreti Alem

Baya verimli bir yıl olmuş @Çiğdem-

En beğendiğim şarkılar. :D

Mustafa Sandal - Aya Benzer
Sezen Aksu - Tutuklu
Ayna - Akdeniz
Ebru Gündeş - Sen Allah'ın Bir Lütfusun
Hülya Avşar - Aradın mı ?
Teoman - Gemiler
Kıraç - Talihim Yok Bahtım Kara
Emre Altuğ- İbreti Alem
tşşk ederim öncelikle cnm 😉😉😉

türk pop türünde biraz durgunluk dönemiydi aslında ama rock türk snat falan yani diğer türlerin daha ön planda olusuyla yine iyi bir yıl oldu bencede 90lı yıllar müzik açısındanda başkaydı özellikle 20 yıllık klibler şuankı teknolojiyle çekilemiyor ozamanki kliblerin kaletesine şuan ulaşamıyoruz tabi o dönemlerde klibleri film dizi yönetmenleri çekiyordu onunda etkisi var 🙂🙂🙂

çok iyi şarkılar bulunuyor oldukça başarılı olmuş:)
şarkıların tamamı iyi..ama daha çok beğendiklerimi listeliyeyim..
1-Gülşen-Yiğidim(tartışmasız listede ilk sıradaki olacak şarkı)
2-Mustafa Sandal-Aya Benzer(harika yorum harika ses harika şarkı çok başarılı)
3-Sezen Aksu-Tutuklu (şarkı çok iyi seslendirme yorum oldukça iyi..sezenin şarkıları ayrıca iyi oluyor)
4-Ebru Gündeş-Sen Allahın Bir Lütfusun(şarkı çok iyi yorumuda baya iyi olmuş)
5-Burcu Güneş-Aşk Yarası(şarkı başarılı olduğu kadar burcuda bir o kadar başarılı seslendirmiş çok iyi bir yorum olmuş)
listeyi ilk 5 olarak sıraladım..
emeğine sağlık @Çiğdem- çok iyi bir liste olmuş tamamıda iyi:)

Kıskanç. ss Serdar'la Ebru bir zamanlar ayrılmaz ikiliydiler öyle iyi dostlardı ki aşk dedikoduları falan çıkıyordu hatta. Neyse son zamanlarda araları bozukmuş Serdar Reza Zarrab olayında Ebru'nun yanında olmadığı için Ebru küsmüş ona ama Serdar da çok pişmanmış umarım düzeltirler aralarını ne diyeyim. :(
Helal olsun Serdara ?A
hahah ayy 5:15-5:30 arasına bakarmısınız serdar ne diyor ebruya :F:F:F

hahah ayy 5:15-5:30 arasına bakarmısınız serdar ne diyor ebruya :F:F:F
Haha izlemiştim bunu Serdar bildiğin aşıkmış Ebru'ya ya hatta Yaz Yağmuru, Bilsem ki şarkılarını falan ona yazdığı söyleniyordu ama pis kıymet bilmez Ebru yüz vermemiş herhalde şimdi düştüğü haller de ortada işte. :A

Haha izlemiştim bunu Serdar bildiğin aşıkmış Ebru'ya ya hatta Yaz Yağmuru, Bilsem ki şarkılarını falan ona yazdığı söyleniyordu ama pis kıymet bilmez Ebru yüz vermemiş herhalde şimdi düştüğü haller de ortada işte. :A
hahah aman boşver cnm ebru serdardan 5 yaş küçük olmasına rağmen ablası gibi duruyor gerçekten @Yiğitt haklı :F:F:F
yakışmarlardı kesinlikle :F:F:F

hahah aman boşver cnm ebru serdardan 5 yaş küçük olmasına rağmen ablası gibi duruyor gerçekten @Yiğitt haklı :F:F:F
yakışmarlardı kesinlikle :F:F:F
Aynen Serdar çıtır Chloe'yi kaptı zaten çok da aşık ona inşallah yakında çocuk da gelecek kart Ebru ile bir araya gelmemeleri iyi olmuş. :A

Bu konuya bir ara Top 10 hazırlıyordum ama yarıda kalmıştı bir sorun dolayısıyla tamamlayayım bari. :D

Öncelikle yılın en büyük hiti olan Bekar Gezelim'i koymayan @Çiğdem-'i kınıyorum. :D O yıl acayip popüler olmuştu Grup Laçin'in bu şarkısı.

Yukarıdakiler arasından listem:

1. Mustafa Sandal - Aya Benzer
  2. Atilla Taş - Ham Çökelek (muhteşem eğlenceli bir şarkı. :A)
  3. Teoman - Gemiler
  4. Ayna - Sen Unutma Beni
  5. Gülşen - Yiğidim
  6. Sezen Aksu - Tutuklu
  7. Mahsun Kırmızıgül - Yıkılmadım
  8. Ayna - Akdeniz
  9. Emre Altuğ - İbret-i Ailem
  10. Hülya Avşar - Aradın Mı
Son iki sırayı seçmekte zorlandım. Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç da olabilirdi. :)