2.Bölümden herkese merhabalar 94 yılı ardından 95 yılıyla devam ediyoruz 90lı yılların türk müziğinin altın çağlarından biride 95 yılı keyifli dinlemeler yorumları en azından sevdiğiniz şarkıları belirtiniz lütfen
Ebru Gündeş - Fırtınalar : Türk müziğinin güçlü seslerinden olan Ebru, Fırtınalar şarkısıyla Kral Tv Müzik Ödüllerinde, Türk Sanat Müziği Bayan şarkıcı seçilmiş. 95 yılınında, ,yılın şarkısı Fırtınalar seçilmiştir.
Burak Kut - Yaşandı Bitti : 2. Albümüylede ses getiren Burak kliblerini Amerikada çeken ilk Türk şarkıcı olup, sonradan arkasından gelecek olan Teoman, Tarkan gibi şarkıcılara öncülük yapmıştır. Albümünün en sevilen şarkısı olan Yaşandı Bitti'ye New York'ta çektiği klib ses getirmiş 95 yılına şarkı damgasını vurmuştur
Mirkelam - Her Gece : Daha klib çıkmadan şarkı dilden dile dolaşır, klib çıktığında ise ayrı bir patlama yapmıştır. Kral Tv Müzik Ödüllerinde çıkış yapan erkek seçilirken koşan adam lakabını alır . Ali Kırca "90'lar Türkiye'sinin plastik kahramanlarının sonuncusu... Koşuyor koşuyor bir yere varamıyor" diye yazmıştır.
Sibel Alaş - Adam : Ajda Pekanna 91 yılı Vazgeçme, Hakan Peker'e 93 yılı Amma Velakin, Yonca Evcimiğe 94 yılı Bandıra Bandıra, şarkılarını verip söz yazarlığını konuşturan Mustafa Sandal 95 yılında Adam şarkısını yazmış, Sibelin ilk albümünün müzik direktörü ve prodüktörlüğünüde üstlenmiştir. Sibel Kral Tv Müzik Ödüllerinde en iyi çıkış yapan kadın seçilirken, klibide yılın klibi seçilmiştir. Ynt: Abdullah Oğuz'dur
Akın - Rebeka : İsmini taşıyan ilk albümünün tutmamasıyla albümde değişikliğe gidip Rebeka albümüyle 95 yılında yeniden çıkış yapmış, şarkı büyük ses getirmiştir, şarkıda geçen "güzel isen sevişirsin benimle Rebeka'nın yerine" sözleriylede çok konuşulmuştur.
Yıldız tilbe - Havalım : Tilbenin 2.albümünün en çok ses getiren şarkılarından biridir,söz ve müziği Tarkana aittir. Megastar Tarkan Kış Güneşi şarkısına karşılık yıldıza bu şarkıyı hediye ettiğini duyulmuştur.
Sezen Aksu - Onu Alma Beni Al : Minik Serçe lakablı söz yazarlığında ve bestecilikte türk müziğinin en önemli sanatçılarından biri olan Sezen Aksu'nun on ikinci albümü olup, Onu Alma Beni Al şarkısı 95 yılına damga vurmuştur. Sezen Aksı Kral Tv Müzik Ödüllerinde pop kadın ödülünüde almıştır.
Rafet El Roman - Seni Seviyorum :İlk albümü olmasına rağmen, Kral Tv Müzik Ödüllerinde pop erkek seçilmiştir, bu başarıyı yılın en çok ses getiren şarkılarından Seni Seviyorum şarkısıyla yakalamıştır.
Hakan Peker - Ateşini Yolla : 90lı yılların ve Türk müziğinin bir unutulmaz ismide Hakan Pekerdir. Ateşini Yolla şarkısı yıla damga vurmuş klibin yönetmenliğinide Hakan üstlenmiştir.
Çelik - Hercai : 2.Albümü olup 95 yılında daha duygusal bir kimliğe bürünmüştür. Hercai şarkısıyla bütünleşen Çelik Kral Tv Müzik Ödüllerinden en iyi beste ödülünüde kazanmıştır.
İzel - Hasretim : şarkıcılık kariyeri bitmek üzereyken, Ercan Saatçi ve diğer müzisyen dostları Kenan Doğulu- Emel Müftüoğlu- Yıldız Tilbe gibi isimler yalnız bırakmadı. Hasretim Şarkısıyla yeniden popüler olan İzel O yıl Altın Kelebek ve MGD ödüllerini En İyi Kadın Pop Sanatçısı sıfatıyla aldı.
Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum : Dördüncü stüdyo albümüdür. besteci kimliğini ön plana çıkarttığı albümün süpervizörlüğünü de yapmıştır. şarkı 95 yılının ses getiren şarkılarından olmuştur.
Ege - Delice Bir Sevda : İlk albümünün en çok ses getiren şarkılarından olmuş KralTv Müzik ödüllerinde en iyi şarkı sözü ve çıkış yapan erkek kategorilerinde yarışma fırsatı bulmuştur.
Yeşim Salkım - Deli Mavi : 94 yılınında iyi bir çıkış yapan Yeşim 2.albümüylede çıkışını sürdürdü Deli Mavi Albümün ve 95 yılının en önemli şarkılarından birisi olmayı başardı.
Soner Arıca - Derbeder : 95 yılındada albümü ve şarkılarıyla kendinden söz ettiren Soner Yaşıyorum Albümünün en dikkat çeken şarkısı olan Derbeder 95 yılınada damga vurmuştur.
MFÖ - Mazeretim Var Asabiyim Ben : Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşmaktadır. Kral Tv Müzik Ödüllerinde 95 yılının en iyi grubu seçilmiş şarkı büyük beğeni toplamıştır.
Hazal - Elden Yar Olmaz : Hazal ilk albümünü çıkarmış ve o dönemin ses getiren şarkılarından olan Elden Yar Olmaz ile Kralv Tv Müzik Ödüllerinde en iyi çıkış yapan kadın dalındada yarışmıştır.
Ahmet Kaya - Beni Vur : Türk Müziğinin unutlmayacak isimlerinden olan 90lı yıllarda verdiği söylediği bestelerle hafızalara kazanan Ahmet Kaya Beni Vur Şarkısıyla Kral Tv Müzik Ödüllerinde Özgün Müzik - En iyi sanatçı ödülünü almıştı. 2000 yılında vefat eden Ahmet Kaya Allah tekrardan rahmet eylesin
Ferdi Tayfur - Yağmur Çamur : 95 yılındada Kral Tv Müzik Ödüllerinde Arabesk ödülünü alan Ferdi Tayfur bu seferde Yağmur Çamur şarkısı ile çok konuşulmuştur. Film gibi bir klib çekilmiştir yine.
Zeynep - Ah Memedim : 95 yılında ilk albümüyle dikkatleri üstüne çeken Zeynep İbrahim Erkal bestelerini albümünde kullanmış Ah Memedim yıla büyük damga vurmuştur askerlerimize hediye edilmiştir.
@Bully @denizz19 @GunesinOglu @hayret bi şey @yatutarsa @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @cookies @BesaleT @OzaN @sürgünüm @Tzira @soo @Yiğitt @yigit_00 @destere @xemrexxx @Forumdash @MEnes @Doğu @Harunnn60 @tolgab @Titanium @china_shangai @papuleoo @turkuazz @eskici @DarkLeqenD @S.G.A.T. @MayısKralı @ABAY_06 @-potterhead-
Son düzenleme: