Bende mustim ne olduda birden bire geriye düştü diyorum
ben kazayla pardon sana yaranmak için oy verdim bari onlar kendini yakmasın diye çabalıyorum
Bende mustim ne olduda birden bire geriye düştü diyorum
Vermedim zaten klipler çok enteresan geldi gözümemustafa sandalyeye oy verme sakın
Vermedim zaten klipler çok enteresan geldi gözüme
@destere kendisi kullandı ama natalia için sen nasıl erkeksin bee sende kullanmalısınben kazayla pardon sana yaranmak için oy verdim bari onlar kendini yakmasın diye çabalıyorum
tarkan berksan ve hakan altunda sıvamışsın ama diğerleri fena sayılmaz bu arada sandalyeyi pas geçmende harika olmuşKonuyu yeni inceleme fırsatı buldum. Eline sağlık @Çiğdem- yine beni tribe soktun nostalji damarlarım kabardı
Oy verdiklerim;
Tarkan - Dudu: Tarkan'ın en iyi ve en akılda kalıcı şarkılarından Yurtdışından gelen turistler bi Dudu diyor bir de Hüp
mfö - Tam Ortasındayım; Bu da harika bir melankolisi olan bir eserdir.
Sertab Erener - Everyway That I Can; Gururumuz
Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşk
Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin: Yıldız Tilbe'ye oy vermezsem Allah taş yapar
Berksan - Çilek; Akraba kontenjanından Berksan'ı da es geçmeyelim (Daha önce söylemiştim kendisi anne tarafından akrabam olur )
Hakan Altun - Bir Telefon; Hakan Altun'un her programa çıktığında ilk söylediği şarkıdır, eskimez, ilk günkü tadı verir, havaya girersen yaktırır. Özellikle nakaratı vurucudur
Feridun Düzağaç- Boş Ders; Ortaokulda sınıfta çok söylerdik
Şebnem Ferah - Ben Şarkımı Söylerken; Şebnem'in en muazzam şarkılarından. Sözleri de aşırı anlamlı harika bir eser.
verilen oy değiştirilmez nataliaya rağmen demekki sandalyeden o kadar nefret ediyorki kıza rağmen yüksek puan vermemiş saygı duyuyoruz@destere kendisi kullandı ama natalia için sen nasıl erkeksin bee sende kullanmalısın
@destere kendisi kullandı ama natalia için sen nasıl erkeksin bee sende kullanmalısın
Kendisinin dansından pek haz etmem Tuhaf geliyor bana Yunan kızımızın arkasına geçmiş çok değişik hal ve hareketler içerisindeydi klibi tamamlayamadımtarkan berksan ve hakan altunda sıvamışsın ama diğerleri fena sayılmaz bu arada sandalyeyi pas geçmende harika olmuş
Kendisinin dansından pek haz etmem Tuhaf geliyor bana Yunan kızımızın arkasına geçmiş çok değişik hal ve hareketler içerisindeydi klibi tamamlayamadım
@destere den oy almak için öyle çektik klibi ayoll işde yaradıtarkan berksan ve hakan altunda sıvamışsın ama diğerleri fena sayılmaz bu arada sandalyeyi pas geçmende harika olmuş
verilen oy değiştirilmez nataliaya rağmen demekki sandalyeden o kadar nefret ediyorki kıza rağmen yüksek puan vermemiş saygı duyuyoruz
hahaha açılma dönemleri başlamış bu yıllarda kliplerin çoğu tuhaf dediğin gibi hele kenan doğuluKonu nostalji olunca @destere gibi yaklaşamıyorum olaya Hatta yer yer gözlerimi kapatıyorum o yıllara gidiyorum eserlere kulak kesilirken
çok tşşkler öncelikleYıldız Tilbe, Emre Altuğ, Sertap Erener, Tarkan, Mustafa Sandal ve Beren için Kenan dedim.
çok tşşkler öncelikle
yalnız sıla vokal yapıyor orada ama beren sevgin daha baskın tabi
orasını anladık ayoll o kimi sevse antilik yapardın
Niye acaba
Ben sana gıcık mıyımSen bana gıcık olduğun için
O değilde geçen gün Üsküdar'da sanırım 2 genç bi hayvan kulübesi bırakmış sokağa. Ve başKa biri alıp çöpe atmak istemiş hayvanlar mahalleye tolanmasın diye. Sonra kavga çıkmış. Çocuğu yarıştıriyordu hayvan düşmanı kişi. Nasıl sinir oldum o an.
Ben sana gıcık mıyım
Var öyle insanlıktan zerre pay alamamış insanlar neyse başım çok ağrıyor yarın görüşelim
O hayat bazen tatlıdır dan sonra vermezsüpersin vlla sihirli anneme destek vermen şaşırtmadı cnm şimdide hayat bilgisine desteğe @mrt-06 ı bekliyoruz ayoll