Lyon'dan Büyük Sürpriz!

Sizce Hangi Takım Tur Atlar?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
AHAHAAHAAHAHAHAAHAHAAHAHAHAHHAHAAHAHAAHHAAHAHAHAHAAH

Balon yine Çeyrek Finale gelince fısssssssss diye söndü. Şampiyonlar Ligi'nde desteklediğim takım kalmadı derken önce Barca'nın madara oluşuyla, ardından City'nin de elenmesiyle keyfim yerine geldi vallahi. Bu saatten sonra kim kazanırsa kazansın artık sıkıntı yok

2015'ten beri tuttuğum takımlar(Fenerbahçe, Barça, City, Juventus) ve rakiplersss

Yarı finalde Alman disiplini kanunu uygulayacak ve Lyon'u perişan edecektir. Totem filan değil bam bam bam, futbolda şans bir yere kadar. Bugün tamamen şans ve City'nin golcülerinin aptallığı yüzünden tur gitti. Ama disiplin affetmez...

Leipzig-Münih el ele finale... En sonunda kupa Sabitzer ve Poulsen'in ellerinde havaya kalkıyor...

Final Bayern - PSG olur bence.

Lyon'un buraya kadar gelmesi bile şaşırtıcı.

Bu yaşanırsa bize neler ısmarlayacaksın?

Reactions: Tolstoyevski
Bayern Münih şu an özel araç kiralamış, kupayı müzesine getirtiyor.
Bu makinenin önünde durabilecek tek takım eksiksiz tam kadrolu PSG'dir.
Onlar bile 8-10 tane yiyebilir, ayrı konu.

Özeti şimdi izledim de Störling 86. dakikada ne yapmış öyle, nasıl kaçırmış onu. 😲

Sen de mi hain oldun be... @Maskeli Fedai Şerlok beyciğimin hesabından çıkar mısın lütfen...
Ya kardeşim senin bu City sevgin nereden çıktı böyle, iddaa mı oynadın ne yaptın be adam

Utku beyciğim geçerli sebeplerim vardı...

1. Pep hocamın Ronaldo'nun intikamını almasını istiyordum...
  2. Pep hocamın Bayern'den, Messi'nin intikamını almasını istiyordum... (Gerçi dün City'nin ilk yarıdaki performansı sonrası onun imkansız olduğunu anlamıştım.
    )
  3. Bayern Münih - Manchester City maçı seyir zevki açısından daha keyifli olurdu zannımca...
  4. Bu kadar yeterli.

Reactions: MasacRE and 12.Adam