Lyon'dan Büyük Sürpriz!

Sizce Hangi Takım Tur Atlar?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060

Olympique Lyon, Manchester City'yi 3-1 yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 4 takım arasına adını yazdırmayı başardı.

Lyon'un gollerini 24. dakikada Cornet, 79. ve 87. dakikalarda Dembele kaydetti. Manchester City'nin karşılaşmadaki tek golünü ise De Bruyne kaydetti.

Maça Sterling'in 87. dakikada boş kaleye atamadığı gol damga vurdu, Sterling'in kaçırdığı mutlak golün devamında Dembele takımının üst tura çıkmasını garantileyen üçüncü golü attı.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Lyon dedim. Gönlümden geçen o

Uamrım kazanıp zinciri kırarlar
Lyon'un kazanma ihtimali %1 bile değil, City ile aralarında çok büyük güç farkı var o yüzden haliyle ankette zayıf takımı oylarsan diğeri kazanır tabi sonra neden büyü bozulmuyor
😱

Reactions: Dosi
Asıl Barcelona'nın, Real Madrid'in ve çeşitli Alman takımlarının güçlerinin torpilli olduğu gerçeği...
Ne zaman bir İngiliz takımıyla eşleşsem dripling şov yapıyorlar, hele ManU kafayı yediriyor, EA sonuçta Premier Lig ile işbirliği yaptığı için biraz torpil geçiyor bence

Reactions: Sherlock
İzlemedim ama babamlar söz ettiklerinde nefret etmiştim. Çocuklukta öyle bir yer edinmişki devam etti
O dönem Türklere karşı baya ırkçılık yapmışlardı Galatasaray'ın başarılarını çekemedikleri için evet. Ama İngilizler futbol konusunda kendi aralarında da çok holigan, zamanında bir maçta 20-30 taraftar ölmüştü sanırım tribün olaylarından...

En temizi Almanlar, sahada da tribünde de disiplin hakim.

Reactions: Dosi
City'i hiç sevmesem de yarı finale Bayern Münih-City maçı yakışır. Zaten her türlü City geçecektir bu turu, o yüzden hiç karşı tarafı destekleyip kendimizi üzmemize gerek yok

Reactions: S.G.A.T.