bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,283
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
İşin eğlencesi onda küfür edeceksinBen korkmam hiç birinden ama bindiğim zamanda fena halde bağırır ve tırsarım
İşin eğlencesi onda küfür edeceksin
Ben ana avrat küfrediyorum
Korkak
Öyle desene baştanHakaretten banlarım düzgün konuş.
Zamanında pek çok türüne binmiştim alabora türü hariç ona da istememiştim zaten.
Atlı karınca hariç hepsi
Bende de öyle oluyor korkmuyorum çünkü asıl korku bininceBen korkmam hiç birinden ama bindiğim zamanda fena halde bağırır ve tırsarım
Bir kere gondolun en arkasına bindim aşağı uçacaktım 1 saniye durmadan ana avrat küfrettim
İşin eğlencesi onda küfür edeceksin
Ben kelim-i şahadet getirerek biniyorumBen daha Korku Tünel'ine binemeyen insanım bunlara nasıl biniyim
Ben gondola bindim ortaya ilk binişimdi korkmuyordum hiç çünkü asıl korku binince alet çalışınca başlıyor sonra iyice yükseldi kalbim yerinden çıkacaktı heyecanlandım kızlar bağırmaya başladı bende ''bağırmayın lannn'' diye bağırdım onlar devam etti heyecanla birlikte hafif korkuda başlamıştı artık birde hafiftim 50 kilo uçaçaktım neredeyse bende bağırmaya başladım çok eğlenceliydi ve sonunda bitti tekrar binmek istedim arka arkaya 10 kez binebileceğim tek alet bir ara bizim buraya kamikaze gelmişti binecektim şansıma küsmek zorunda kaldım çok rüzgar vardı çalışmıyordu o yüzden kontrol ediliyordu sonra kaldırıldı bizim burada fuarda üstü açık 15 yaşındayım almıyorlar hafif olduğum için
kamikaze yok kaldırıldı Balçova'dabalçovada var panpa o olmadı alsancağa git
- - - Ekleme - - -
hepsine binerim ayırt etmem