Lunaparkta binmek istediğiniz ama korktuğunuz alet hangisi ?

1 keresinde kamıkaze ye binmiştim gözlerim açıktı taaa karşıdaki binanın çatısını görüyorduk ama o kadar korkmuştum ki birisi arkadan korkudan kusacak diye:D Allah tan öyle birşey olmadı ama 2 sene sonra bugün cesaretimi yitirdim bakalım nolacak ama en eğlencelisi crazy dans :D

Ben gondola bindim ortaya ilk binişimdi korkmuyordum hiç çünkü asıl korku binince alet çalışınca başlıyor :D sonra iyice yükseldi kalbim yerinden çıkacaktı heyecanlandım kızlar bağırmaya başladı bende ''bağırmayın lannn'' diye bağırdım onlar devam etti heyecanla birlikte hafif korkuda başlamıştı artık birde hafiftim 50 kilo :D uçaçaktım neredeyse bende bağırmaya başladım çok eğlenceliydi ve sonunda bitti tekrar binmek istedim arka arkaya 10 kez binebileceğim tek alet :D bir ara bizim buraya kamikaze gelmişti binecektim şansıma küsmek zorunda kaldım çok rüzgar vardı çalışmıyordu o yüzden kontrol ediliyordu :D sonra kaldırıldı bizim burada fuarda üstü açık 15 yaşındayım almıyorlar :D hafif olduğum için

Ney kamikaze mi:D
Hepsine bindim binmediğim yok adrenaline bile bindim:D
bu ondan daha iyi
<span style="font-family: Arial">

Bir an takla atacak sandım ama atmadı atsaydı işte o zaman süper olurdu :D
Buda yukarıdaknn bir üst modeli [8D]
909 ft yükseklikte 😱
<span style="background-color: rgb(220, 220, 220); ">
:J :J :J :J
<span style="font-family: Arial">

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sen de bendensin korkusuz yani:)
İlk bindiğim makastı çok heyecanlandım ama sonra insan korkmuyor bile:)

Mecnun'un yaşadığı durum bendede oluyor.Yaramıyor şu gondol bana.:(

Sen de bendensin korkusuz yani:)
İlk bindiğim makastı çok heyecanlandım ama sonra insan korkmuyor bile:)
Bizim İzmir'de böyle bundan biraz korkuyorum bizim Balçova'ya gelmişti bir ara binmeye fırsat bulamadım :) ama videoyu bulamıyorum youtubede vardı silinmiş üstü açıktı