İş paraya gelince dökülmüşlerYouTube dışında hiç bir yerde zirvede değil. Ne iTunes ne sportify hiç birinde yok
İş paraya gelince dökülmüşlerYouTube dışında hiç bir yerde zirvede değil. Ne iTunes ne sportify hiç birinde yok
İş paraya gelince dökülmüşler
Aaa bu konuyu birisi hortlattıkça oraya takılıyorum evet şu konuyu hortladıp durmayın ayollSen hala orada mısın.
Aaa bu konuyu birisi hortlattıkça oraya takılıyorum evet şu konuyu hortladıp durmayın ayoll
Okadar abartılacak bir şarkı değil bence hatta bir sürü şarkıyı andırıyor çakma gibiYine hortlatacğım 5 milyar olan ilk şarkı sonuçta
Okadar abartılacak bir şarkı değil bence hatta bir sürü şarkıyı andırıyor çakma gibi
Aaa abartıtılan kısma madem katılıyorsun ne dis atıyorsun be manyakiyi şarkı ama evet abartılıyor biraz. Ben her gün dinliyorum nerdeyse telefonumda
Aaa abartıtılan kısma madem katılıyorsun ne dis atıyorsun be manyak
şarkı shakiranın bir şarkısını anımsatıyor bana ama dilimin ucunda bulucam ayoll
Taa yaz ayında demişimÇakma değil o kısma diss attım
Taa yaz ayında demişim
Hahah Aaa teşekkürler cnmSaçmalamışsın. Dilden kaynaklı benzetmiş olabilirsin yoksa alakası yok
Avon tavsiye ediyorum sana
Ekli dosyayı görüntüle 58831
Hahah Aaa teşekkürler cnm
İspanyol şarkıların hepsi zaten dinlerken bana başka şarkıyı çağrıştırıyor
Aaa banane o ecünnüden ben ruj için dedimNiye teşekkür ederim dedin. Yoksa sende mi Sena'yı artık güzel buluyorsun
Aaa banane o ecünnüden ben ruj için dedim
Sena olduğunu sen diyince fark ettim yabancı ecünnü sandımBende gör moralin bozulsun diye attım o resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?