Nefes alamıyorum artık harbi çok sıcak.Justin'li versiyonu dinle daha kolay ısınırsın.O değilde ne bu sıcak yaa.
![]()
Nefes alamıyorum artık harbi çok sıcak.Justin'li versiyonu dinle daha kolay ısınırsın.O değilde ne bu sıcak yaa.
![]()
3.236.213.321 görüntüleme
Bu gidişle 1.5 ay sonra 4 Milyar olacak gibi. Hatta 5 Milyarı da ilerleyen aylarda kesin görür.
@sokak sanati @Çiğdem- @OzaN @dreamy @Ahmed @mrt-06 @MayısKralı
@MasacRE- @Titanium
@Çiğdem- bi değerlendirme yapsın bakalım niye izlenmeler düşmüyor hiç acaba bunda da mı hack var.Günlük izlenmeye bakıyorum hiç azalmıyor hep 18-20 bandında. Şarkının klibin hamuru sağlam.![]()
@Çiğdem- bi değerlendirme yapsın bakalım niye izlenmeler düşmüyor hiç acaba bunda da mı hack var.Uzmanmış ya bu konularda.
![]()
![]()
Aleyna için günlük 5 M izlenme anlaşmışlar da Hande isyan edince anlaşılmasın diye 3.5 M'ye düşürmüşler filan.Nerde salladı onu yine![]()
Gelince sana destansı bir yazı yazmaya başlarYani izlenmesinin zaman içinde düşmesi şarkı eskimeye başladığı için değil farkedilmesin diye. Off @Çiğdem-![]()
Gelince sana destansı bir yazı yazmaya başlarBak canım şimdi şöyle diyee.
![]()
Yani izlenmesinin zaman içinde düşmesi şarkı eskimeye başladığı için değil farkedilmesin diye. Off @Çiğdem-![]()
Handenin açıklamasından sonra hemen yarın 4 e düşürdüler çaktırmadan bir akıllı onlarAleyna için günlük 5 M izlenme anlaşmışlar da Hande isyan edince anlaşılmasın diye 3.5 M'ye düşürmüşler filan.Yine ben buldum bu tespiti tarzı bir şeyler diyordu en son.
@Çiğdem-
Klasik Latin Amerika şarkısı işte nesi abartıldı anlamıyorum.![]()
Bak @MEnes Harun da farketmiş bizim yokluğumuzu![]()
Şakaysa komik değil, gerçekse de komik değil.
Edit: Arada ritim güzel tutmuş ama, kocaman bir balon bu şarkı.
1:24-1:46 arası shakiranın bir şarkısını canlandırıyor hafızamda ama hangisi yada banamı öyle geliyor birde sen bak o aralığa
Bizim Top 5'e girememişti bile![]()
Türkçe versiyonu bir amatör için baya iyi olmuşAynen öyle, geçerse arayı açacaktır.![]()
katıyı aleyna duymasın demiştimya bunuda çağatay duymasın hemen çalıyorlarTürkçe versiyonu bir amatör için baya iyi olmuşStüdyo da filan çekilse bu şarkı Türkiye de dinleme rekoru kırar Türkçe olarak.
@sokak sanati
Yeni bir şarkıcı alsın bu sözleri patlatsın valla yolla Çağatay kopya çeker bu sözlerdenkatıyı aleyna duymasın demiştimya bunuda çağatay duymasın hemen çalıyorlar
![]()
![]()
![]()
Türkçe versiyonu bir amatör için baya iyi olmuşStüdyo da filan çekilse bu şarkı Türkiye de dinleme rekoru kırar Türkçe olarak.
@sokak sanati
Türkçesi fena olmamışYeni bir şarkıcı alsın bu sözleri patlatsın valla yolla Çağatay kopya çeker bu sözlerden
Şarkıyı beğendin mi![]()
Bunu top 10 listemize koyalım bence.Hiç fena değil Yusuf Güney tarzı bi şey çıkmış ortaya![]()
Yarın paylaş bence kafamız doldu çünkü.Türkçesi fena olmamış
bu aleyna nın bir mağzeme geçti elime ama saat geç oldu yarınmı paylaşsam aleynacıları gıcık edecemde![]()
![]()
![]()
yine savunurlar ama sen bir ohaa çekeceksinBunu top 10 listemize koyalım bence.Baksana 2 M izlenmiş şimdiden.
Yarın paylaş bence kafamız doldu çünkü.
Ben bu Türkçe versiyonunu dinleyeceğim artık.![]()
Çekerim kız senin için ohaayine savunurlar ama sen bir ohaa çekeceksin![]()
![]()
![]()
Türkçe versiyonu bir amatör için baya iyi olmuşStüdyo da filan çekilse bu şarkı Türkiye de dinleme rekoru kırar Türkçe olarak.
@sokak sanati