Nefes alamıyorum artık harbi çok sıcak.Justin'li versiyonu dinle daha kolay ısınırsın. O değilde ne bu sıcak yaa.
Nefes alamıyorum artık harbi çok sıcak.Justin'li versiyonu dinle daha kolay ısınırsın. O değilde ne bu sıcak yaa.
3.236.213.321 görüntüleme
Bu gidişle 1.5 ay sonra 4 Milyar olacak gibi. Hatta 5 Milyarı da ilerleyen aylarda kesin görür.
@sokak sanati @Çiğdem- @OzaN @dreamy @Ahmed @mrt-06 @MayısKralı
@MasacRE- @Titanium
@Çiğdem- bi değerlendirme yapsın bakalım niye izlenmeler düşmüyor hiç acaba bunda da mı hack var. Uzmanmış ya bu konularda.Günlük izlenmeye bakıyorum hiç azalmıyor hep 18-20 bandında. Şarkının klibin hamuru sağlam.
@Çiğdem- bi değerlendirme yapsın bakalım niye izlenmeler düşmüyor hiç acaba bunda da mı hack var. Uzmanmış ya bu konularda.
Aleyna için günlük 5 M izlenme anlaşmışlar da Hande isyan edince anlaşılmasın diye 3.5 M'ye düşürmüşler filan. Yine ben buldum bu tespiti tarzı bir şeyler diyordu en son. @Çiğdem-Nerde salladı onu yine
Gelince sana destansı bir yazı yazmaya başlar Bak canım şimdi şöyle diyee.Yani izlenmesinin zaman içinde düşmesi şarkı eskimeye başladığı için değil farkedilmesin diye. Off @Çiğdem-
Gelince sana destansı bir yazı yazmaya başlar Bak canım şimdi şöyle diyee.
Yani izlenmesinin zaman içinde düşmesi şarkı eskimeye başladığı için değil farkedilmesin diye. Off @Çiğdem-
Handenin açıklamasından sonra hemen yarın 4 e düşürdüler çaktırmadan bir akıllı onlarAleyna için günlük 5 M izlenme anlaşmışlar da Hande isyan edince anlaşılmasın diye 3.5 M'ye düşürmüşler filan. Yine ben buldum bu tespiti tarzı bir şeyler diyordu en son. @Çiğdem-
Klasik Latin Amerika şarkısı işte nesi abartıldı anlamıyorum.
Bak @MEnes Harun da farketmiş bizim yokluğumuzu
Şakaysa komik değil, gerçekse de komik değil.
Edit: Arada ritim güzel tutmuş ama, kocaman bir balon bu şarkı.
1:24-1:46 arası shakiranın bir şarkısını canlandırıyor hafızamda ama hangisi yada banamı öyle geliyor birde sen bak o aralığa
Bizim Top 5'e girememişti bile
Türkçe versiyonu bir amatör için baya iyi olmuş Stüdyo da filan çekilse bu şarkı Türkiye de dinleme rekoru kırar Türkçe olarak.Aynen öyle, geçerse arayı açacaktır.
katıyı aleyna duymasın demiştimya bunuda çağatay duymasın hemen çalıyorlarTürkçe versiyonu bir amatör için baya iyi olmuş Stüdyo da filan çekilse bu şarkı Türkiye de dinleme rekoru kırar Türkçe olarak.
@sokak sanati
Yeni bir şarkıcı alsın bu sözleri patlatsın valla yolla Çağatay kopya çeker bu sözlerdenkatıyı aleyna duymasın demiştimya bunuda çağatay duymasın hemen çalıyorlar
Türkçe versiyonu bir amatör için baya iyi olmuş Stüdyo da filan çekilse bu şarkı Türkiye de dinleme rekoru kırar Türkçe olarak.
@sokak sanati
Türkçesi fena olmamışYeni bir şarkıcı alsın bu sözleri patlatsın valla yolla Çağatay kopya çeker bu sözlerden
Şarkıyı beğendin mi
Bunu top 10 listemize koyalım bence. Baksana 2 M izlenmiş şimdiden.Hiç fena değil Yusuf Güney tarzı bi şey çıkmış ortaya
Yarın paylaş bence kafamız doldu çünkü.Türkçesi fena olmamış
bu aleyna nın bir mağzeme geçti elime ama saat geç oldu yarınmı paylaşsam aleynacıları gıcık edecemde
yine savunurlar ama sen bir ohaa çekeceksinBunu top 10 listemize koyalım bence. Baksana 2 M izlenmiş şimdiden.
Yarın paylaş bence kafamız doldu çünkü.
Ben bu Türkçe versiyonunu dinleyeceğim artık.
Çekerim kız senin için ohaa Sen yeter ki iste <3yine savunurlar ama sen bir ohaa çekeceksin
Türkçe versiyonu bir amatör için baya iyi olmuş Stüdyo da filan çekilse bu şarkı Türkiye de dinleme rekoru kırar Türkçe olarak.
@sokak sanati