Dinledin mi @sokak sanati
Yok dinleyemedim. Ama türkçe olsa şeklinde videolar vardı. Onların arasında vardı buda. Ya-vaş-ça şeklinde ki haliyse biliyorum zaten.
Dinledin mi @sokak sanati
Bi dinle beğenirsin bence.Yok dinleyemedim. Ama türkçe olsa şeklinde videolar vardı. Onların arasında vardı buda. Ya-vaş-ça şeklinde ki haliyse biliyorum zaten.
Bi dinle beğenirsin bence.
Hala dinliyorum bu versiyon Harika olmuş ya. Şuan 2.5 M oldu.Benzerini dinlemiştim. Orada yavaşça diye çevirmişlerdi burada usul usul diye çevirmişler
Diğer şarkılarına bakamadım ama bu iyi olmuş. Bir klip çekmek lazımBende dinledim bu çocuk çok iyi yapıyor
Hala dinliyorum bu versiyon Harika olmuş ya. Şuan 2.5 M oldu.
Usuul usul kısmı ile iyi kotarmış.
@Ahmed dinle sende.
Diğer şarkılarına bakamadım ama bu iyi olmuş. Bir klip çekmek lazım
Bana ne yaptırdın filan demiş Aslında yabancı şarkıların bazıları cidden ergenlikBirde Taylor'ın şarkıyı dinle iyice bebe şarkısı gibi.
Bana ne yaptırdın filan demiş Aslında yabancı şarkıların bazıları cidden ergenlik
Bu gidişle 5 Milyar bile olur bu şarkı.
Latinler de aslında bizim gibi. İlla bu tür bir olaylarda bir başarı sağlanacak. Bizde Euro 2016'da Eyfele türk bayrağı dikmiştik mesela.Dahada zor gelir rekor bir daha
her sene değişecek bu rekor artık görürsünüz @harunn60Dahada zor gelir rekor bir daha
İngilizce bir şarkı zor geçer gibi. Yine ispanyol bir şarkı olur bence.her sene değişecek bu rekor artık görürsünüz @harunn60
her sene değişecek bu rekor artık görürsünüz @harunn60
Hep söylüyorum 5 seneye kadar 10-15 milyarlık şarkılar çıkacak. 20yi bile göreceğiz aha da yazıyorum burayaAmaç rekoru değiştirmek değil bence. Şarkı uçtu gitti en yakınına 1 milyar fark attı. Bence bi 6 yıl gelmez rekor gangnam gibi
ABD'de hala zirvede mi bu şarkı acaba merak ettim.
ABD'de hala zirvede mi bu şarkı acaba merak ettim.