Dinledin mi @sokak sanati![]()
Yok dinleyemedim. Ama türkçe olsa şeklinde videolar vardı. Onların arasında vardı buda. Ya-vaş-ça şeklinde ki haliyse biliyorum zaten.
Dinledin mi @sokak sanati![]()
Bi dinle beğenirsin bence.Yok dinleyemedim. Ama türkçe olsa şeklinde videolar vardı. Onların arasında vardı buda. Ya-vaş-ça şeklinde ki haliyse biliyorum zaten.![]()
Bi dinle beğenirsin bence.![]()
Hala dinliyorum bu versiyon Harika olmuş ya.Benzerini dinlemiştim. Orada yavaşça diye çevirmişlerdi burada usul usul diye çevirmişler![]()
Diğer şarkılarına bakamadım ama bu iyi olmuş.Bende dinledim bu çocuk çok iyi yapıyor![]()
Hala dinliyorum bu versiyon Harika olmuş ya.Şuan 2.5 M oldu.
Usuul usul kısmı ile iyi kotarmış.
@Ahmed dinle sende.
Diğer şarkılarına bakamadım ama bu iyi olmuş.Bir klip çekmek lazım
![]()
Bana ne yaptırdın filan demişBirde Taylor'ın şarkıyı dinle iyice bebe şarkısı gibi.![]()
Bana ne yaptırdın filan demişAslında yabancı şarkıların bazıları cidden ergenlik
![]()
Bu gidişle 5 Milyar bile olur bu şarkı.![]()
Latinler de aslında bizim gibi.Dahada zor gelir rekor bir daha![]()
her sene değişecek bu rekor artık görürsünüzDahada zor gelir rekor bir daha![]()
İngilizce bir şarkı zor geçer gibi.her sene değişecek bu rekor artık görürsünüz@harunn60
her sene değişecek bu rekor artık görürsünüz@harunn60
Hep söylüyorum 5 seneye kadar 10-15 milyarlık şarkılar çıkacak.Amaç rekoru değiştirmek değil bence. Şarkı uçtu gitti en yakınına 1 milyar fark attı. Bence bi 6 yıl gelmez rekor gangnam gibi![]()
ABD'de hala zirvede mi bu şarkı acaba merak ettim.
ABD'de hala zirvede mi bu şarkı acaba merak ettim.![]()