Fragman düş karşıma cıktı ama acmadımYarında Supernatural var sabırsızlıkla bekliyorum fragmana baktım bomba bir bölüm daha geliyor ana konuya döndüler nihayet yine
Fragman düş karşıma cıktı ama acmadımYarında Supernatural var sabırsızlıkla bekliyorum fragmana baktım bomba bir bölüm daha geliyor ana konuya döndüler nihayet yine
Yabancı dizilerde bende bakmam ama Lucifere ne oldu diye bu seferlik baktımFragman düş karşıma cıktı ama acmadımHeycanımı kaçırıyor
Etiketin gelmemiş Lucifer izle diye çağırmaya gelmiştim konuya öyle gördüm yorumunu3x14. bölüm
gittikçe soğuyorum diziden polisiye kalksın demeyide geçtim artık hep kendini tekrar etmeye başladı beğenmedim anlayacağınız @Çiğdem- @Forumdash
amanediel ile kabil sevişti bir ara o hareketliydi tabi kabile kazık girdiği halde ölmedi davar
lindada charlotte u eski charlotte sandı falan filan lucifer da hiçbir yenilik yok öyle malmal bakıp arzun nedir söyle bana bişeyler söylüyüm sana hikayesine devam
birde yani la casa papelden sonra buraya geçmek dahada kasvetli oldu
aslında öylesine izleniyor yine zaten büyük beklentim yok diziden ama la casa dizisinden sonra buraya geçiş yapınca daha bir sıkıcı geldi bana nedenseEtiketin gelmemiş Lucifer izle diye çağırmaya gelmiştim konuya öyle gördüm yorumunu
Bu sezon keyifsiz izliyorsun belli komedisi eskisi gibi değil
@Forumdash
En sevdiğin diziydi 2.sezondaaslında öylesine izleniyor yine zaten büyük beklentim yok diziden ama la casa dizisinden sonra buraya geçiş yapınca daha bir sıkıcı geldi bana nedense
luciferle chloe arasındaki bağa odaklanalım dedik araya başka başka saplar girdi konu dağıldıEn sevdiğin diziydi 2.sezondaSen bence senin ecünnüler arka planda oldundan keyif alamadın
İblis kadın çocuktan dolayı konuk oyuncu gibi bu sezon , kraliçe zaten gitti o kadın boş kabukluciferle chloe arasındaki bağa odaklanalım dedik araya başka başka saplar girdi konu dağıldı
polisiye azalsın dedik rutine bağladılar hep aynı terane
charlotte tanrıça haliyle harikaydı içini boşalttılar kadının maze desen eski aksiyonu yok
ne izleyelimki ?
Dizideki polisiye konusu baştan beridir beni hiç çekmiyor hep diyorum. Bari komediyle harmanlansa. Mesela bi fahişeye sahip çıkmıştı Lucifer ve sonra o kız gelmişti yine konuk oyuncu olarak. O tarz hem konuk almalı hemde komedili olsa ilk sezon tadı alırdık ama 3.sezon gerçekten polisiye olarak sıktıaslında öylesine izleniyor yine zaten büyük beklentim yok diziden ama la casa dizisinden sonra buraya geçiş yapınca daha bir sıkıcı geldi bana nedense
Dizideki polisiye konusu baştan beridir beni hiç çekmiyor hep diyorum. Bari komediyle harmanlansa. Mesela bi fahişeye sahip çıkmıştı Lucifer ve sonra o kız gelmişti yine konuk oyuncu olarak. O tarz hem konuk almalı hemde komedili olsa ilk sezon tadı alırdık ama 3.sezon gerçekten polisiye olarak sıktı@Çiğdem-
şeytan diyoruz yani bir çok şey yapabilmesi mümkün sadece arzun nedir lafından başka bir cacık bildiği yokİblis kadın çocuktan dolayı konuk oyuncu gibi bu sezon , kraliçe zaten gitti o kadın boş kabukDedektif kadında ne ağırlığı kaldı dizide
Kısaca senin ecünnüleri ayak altından çekmişler bu sezon@Forumdash
Polisiseyi geçip o kovalamayı genelde atlayıp ana konudan sahneler bakınıyorum bendeşeytan diyoruz yani bir çok şey yapabilmesi mümkün sadece arzun nedir lafından başka bir cacık bildiği yoktamamen sıradanlaştı kanat falan hikayeside öylesine eklenmiş ordanda bir açılım yok
ilk sezon gerçek yüzünü gösterdi falan devamında yenilik laızm devamı yok gibi boş boş diyaloğlar
polisiye kısımlarda zaten altyazıyı bile takip etmiyorum chloe yu seyrediyorum bana lazım değil zaten kim kimi öldürmüşte kim katilmişte umrumda değil
Ne haklısın valla korumaya geçemicemşeytan diyoruz yani bir çok şey yapabilmesi mümkün sadece arzun nedir lafından başka bir cacık bildiği yoktamamen sıradanlaştı kanat falan hikayeside öylesine eklenmiş ordanda bir açılım yok
ilk sezon gerçek yüzünü gösterdi falan devamında yenilik laızm devamı yok gibi boş boş diyaloğlar
polisiye kısımlarda zaten altyazıyı bile takip etmiyorum chloe yu seyrediyorum bana lazım değil zaten kim kimi öldürmüşte kim katilmişte umrumda değil
işte sorun orda beklentimiz ana konudaki gelişmeler ama orda herşey sabit veya tekrardan ibaret konunun üstüne bir ilave katamıyorlarPolisiseyi geçip o kovalamayı genelde atlayıp ana konudan sahneler bakınıyorum bendeZenci melek ile Kabilin kavgası olmasa izlenecek sahne yoktu@Forumdash
Bir ben mi ful izlemeye alişiyormuşumPolisiseyi geçip o kovalamayı genelde atlayıp ana konudan sahneler bakınıyorum bendeZenci melek ile Kabilin kavgası olmasa izlenecek sahne yoktu@Forumdash
süper portakalın ilk 10 dakikasına baktım dediğiniz kzılar o sahnede zaten iş bitiriyor devamında saplar vardı kapattım bölümü iki kızda harikaydı jamie ile jennie özellikle jamie çok pompişik bişeydiNe haklısın valla korumaya geçemicemEğer fantastik bişeyler bekliyorsan Superportakal seni bekler@Çiğdem- kız yoksa bu supernaturali sevdi de isyanı bu yuzden mi?
Baktın dizi seni sarıcaksüper portakalın ilk 10 dakikasına baktım dediğiniz kzılar o sahnede zaten iş bitiriyor devamında saplar vardı kapattım bölümü iki kızda harikaydı jamie ile jennie özellikle jamie çok pompişik bişeydi
süper portakalın ilk 10 dakikasına baktım dediğiniz kzılar o sahnede zaten iş bitiriyor devamında saplar vardı kapattım bölümü iki kızda harikaydı jamie ile jennie özellikle jamie çok pompişik bişeydi
Aaaa ilk 10 dakıkada bitmiyordu işte bölüm bitene kadar vardı onlarNe haklısın valla korumaya geçemicemEğer fantastik bişeyler bekliyorsan Superportakal seni bekler@Çiğdem- kız yoksa bu supernaturali sevdi de isyanı bu yuzden mi?
polisiye kısımların olması güzel oluyor orjinal ingilizceyi çözmeme yarıyorBir ben mi ful izlemeye alişiyormuşumBirisi altyazıya bakmam biri sahne atlıyorumNeyse öğrendiğim iyi olduForumda fink atarak izlerim. Ne zaman fantastık olaylar olur ekrana bakarım
Baktın dizi seni sarıcak
her bölümde o jamie ile jennie li sahnelerin dakikasını söyleyin benide büyük bir dertten kurtarmış olursunuzAaaa ilk 10 dakıkada bitmiyordu işte bölüm bitene kadar vardı onlarHem bölüm doğa üstülülüğü ilede süperdi orada orjinal Luciferi görürdün
İnsan bırakırmı ayoll o kızlar daha neler yaptılar neler
Sadece 12.bölümde varlar bence devam et erkekleri atlayarak git bölümü bitir o kızların naptıklarını falan gör yanı sonrada yorum yap kurtulpolisiye kısımların olması güzel oluyor orjinal ingilizceyi çözmeme yarıyorhem chloe nun dudak hareketlerini izliyorum hemde polisiye kısımlar yüzünden ingilizceyi ana dilim gibi öğreneceğim yakında
her bölümde o jamie ile jennie li sahnelerin dakikasını söyleyin benide büyük bir dertten kurtarmış olursunuz
ilk bölüm zaten jamie balyozla senin parlak oğlanı patlattıSadece 12.bölümde varlar bence devam et erkekleri atlayarak git bölümü bitir o kızların naptıklarını falan gör yanı sonrada yorum yap kurtul@Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?