FOX Lucifer - 3. Sezon Yorumları

12.bölümün altyazısı düşmemiş mi ne?

3x11. Bölüm

bir an nerdeyim bu kaçıncı bölüm dedim meğersem başa sarmışlar konuyu daha chloe ile lucifer tanışmadan öyle birbirlerini teğet geçiyorlar

mazenin işkence yöntemi harikaydı lucifer amanediel boks maçıda güzeldi bölümle ilgili başka anlatacak bişeyde yoktu zaten

Sen hangi bölümü izledin hogatha yine farklı şeyler anlatmışsın

12.bölümün altyazısı düşmemiş mi ne?
senin 11. bölüm yorumunda hogathanın yorumu gibiyse kendimden şüphelenmeye başlayacağım
3x11 yorumun nerde ?

Son düzenleme:
Film etkinliği sırasında izlemiştim ben ama
et dediğin gibi başa sarmişlardı bölümü
Karişikti ve yorum yapasım gelmedi
12'yi izledin mi?

Film etkinliği sırasında izlemiştim ben ama
et dediğin gibi başa sarmişlardı bölümü
Karişikti ve yorum yapasım gelmedi
12'yi izledin mi?
12 yi izlemedim bu gece izlerim yalnız wonder ponder filmini ilk 30 dakikaya kadar getirebildim işin içine abd ajanı casus karışınca tüm izleme isteğim kayboldu o filmi ilerleyen günlere erteledim önce mudbound u izleyeyim diyorum
bu arada the post un altyazı durumu nedir çıktımı acaba ?

Wonder Woman oscar etkinliğine nasıl girdi bi anda

The Post ve Phantom Thread Nisanda resmi HD versynları cıkıyormuş.Bilmiyorum erken deüşers düşer inş
Darkest Hour şubat ilk hafta HD çıkıyor. Onu da 1-2 haftaya izleriz

Aaa pardon ben 12.Bölümü izlemişim son ana sayfada o vardı

Ama 10.Bölümün devamıydı hiç anlamadım , direk Kabil yerden kalktı konusmaya basladılar sezon finalinin devamıydı 12.bölüm
Bu 11.Bölümde ne verdiler ozaman Allah allah

İşte o 11.bölüm çok saçmaydı bence senin yorumunu okudum bişey anlamadım. Anlamayınca bu kız da anlamamiş bölümün amacını dedim sustum

İşte o 11.bölüm çok saçmaydı bence senin yorumunu okudum bişey anlamadım. Anlamayınca bu kız da anlamamiş bölümün amacını dedim sustum
Ben 12.Bölümü izleyip yanlıslıkla 11 yazmısım

Bölüm sezon finalinin devamı olunca çakmadım
11.Bölüm gereksizdi ozaman zamandan kazanmısım saflığım işe yaramış

Tabi saflığım size yaramadı
Sizde yeni bölümü okumus oldunuz benden spoileri yediniz
@destere

tekrar şimdi 11. bölümü izlemek zorundasın o zaman sana ikinci bir iş çıktı hogataha
ben spoiler ı okudum ama unuttum şimdi yani sorun olmadı benim açımdan

darkest hour u bekleyelim ama diğerlerini beklemeye tahammül edemeyiz hd siz olsun öyle izleyelim

tekrar şimdi 11. bölümü izlemek zorundasın o zaman sana ikinci bir iş çıktı hogataha
ben spoiler ı okudum ama unuttum şimdi yani sorun olmadı benim açımdan
Aaa hayır 11.Bölüme bakmıcam
@Forumdash

Sezon finalinin devamıydı direk Kabil bıçağı çıkarıp konusmaya devam ettiler yanı doğru bölümü ben izlemişim sizin adınıza üzgünüm artık herne izlediyseniz merak etmiyorum

ama 11. bölümde neler neler oluyor izlemezsen 3 sezonu izlememişsin gibi olur herşeyin başı orası onu kesinlikle izlemen lazım

ama 11. bölümde neler neler oluyor izlemezsen 3 sezonu izlememişsin gibi olur herşeyin başı orası onu kesinlikle izlemen lazım
Yarın bakarım ama sanırım konudan alakasız bölüm verdiler sizin görüşünüze göre

İyi bende sana spoi verecem
Lucifer'ın cehennem kaçisini izledik
@destere sen de spoi ver sen yeni izledin nasılsa

bendende bir spoiler gelsin o zaman

lucifer bir oğlanla yatakta basıldı
)
İyi bende sana spoi verecem
Lucifer'ın cehennem kaçisini izledik
@destere sen de spoi ver sen yeni izledin nasılsa
Ne spoi veriyorsunuz be

Hhahah 12 e 11 yazıp asıl devam bölümünü okutmusum size desterenin devreleri yanmış kesin kontrol etmiştir bölümü bu kızın dedikleri nerede diye

Ne spoi veriyorsunuz be

Hhahah 12 e 11 yazıp asıl devam bölümünü okutmusum size desterenin devreleri yanmış kesin kontrol etmiştir bölümü bu kızın dedikleri nerede diye
Senin de huyunu bildiğim için ben kontrol etmedim çünkü bölüm karişik gelmişti

Senin de huyunu bildiğim için ben kontrol etmedim çünkü bölüm karişik gelmişti

Ne spoi veriyorsunuz be

Hhahah 12 e 11 yazıp asıl devam bölümünü okutmusum size desterenin devreleri yanmış kesin knotrol etmiştir bölümü bu kızın dedikleri nerede diye

bende kesinlikle tekrar kontrol etmedim
dedim bizim hogatha yine kendi canının istediği bölümü izlemiştir