Aaa tamam hadi cicili bicili rüyalar ozamanben hemen bu diziye ve filmlere dalayım @Çiğdem- sana cicili bicili rüyalar
ben burda oyalandıkça dizilerim bekliyor siz arayı açmaya başladınız @Forumdash la birlikte size yetişmem lazım
Aaa tamam hadi cicili bicili rüyalar ozamanben hemen bu diziye ve filmlere dalayım @Çiğdem- sana cicili bicili rüyalar
ben burda oyalandıkça dizilerim bekliyor siz arayı açmaya başladınız @Forumdash la birlikte size yetişmem lazım
12.bölümün altyazısı düşmemiş mi ne?11.Bölüm Kabilin ortaya çıkmasıyla son 2 bölümdür dizi toparladı @destere nin İblis kadınıda vardı
Kabil çıktı ortayada senin kanatlarını ben vermedim şeytan yüzünü ben almadım diyor kim ayoll bu En azından yeni birisi daha olması heyecanı sürdürüyor
İblis kadında Dedektifin kapılarına bıçak atarak antraman yapıyor bir bıçakta yanlıslıkla dedektif kadına fırlatsa kurtulsak
Dizimagtan izlesene ayoll12.bölümün altyazısı düşmemiş mi ne?
Sen hangi bölümü izledin hogatha yine farklı şeyler anlatmışsın11.Bölüm Kabilin ortaya çıkmasıyla son 2 bölümdür dizi toparladı @destere nin İblis kadınıda vardı
Kabil çıktı ortayada senin kanatlarını ben vermedim şeytan yüzünü ben almadım diyor kim ayoll bu En azından yeni birisi daha olması heyecanı sürdürüyor
İblis kadında Dedektifin kapılarına bıçak atarak antraman yapıyor bir bıçakta yanlıslıkla dedektif kadına fırlatsa kurtulsak
senin 11. bölüm yorumunda hogathanın yorumu gibiyse kendimden şüphelenmeye başlayacağım 3x11 yorumun nerde ?12.bölümün altyazısı düşmemiş mi ne?
Film etkinliği sırasında izlemiştim ben ama3x11. Bölüm
bir an nerdeyim bu kaçıncı bölüm dedim meğersem başa sarmışlar konuyu daha chloe ile lucifer tanışmadan öyle birbirlerini teğet geçiyorlar
mazenin işkence yöntemi harikaydı lucifer amanediel boks maçıda güzeldi bölümle ilgili başka anlatacak bişeyde yoktu zaten
Sen hangi bölümü izledin hogatha yine farklı şeyler anlatmışsın
senin 11. bölüm yorumunda hogathanın yorumu gibiyse kendimden şüphelenmeye başlayacağım 3x11 yorumun nerde ?
12 yi izlemedim bu gece izlerim yalnız wonder ponder filmini ilk 30 dakikaya kadar getirebildim işin içine abd ajanı casus karışınca tüm izleme isteğim kayboldu o filmi ilerleyen günlere erteledim önce mudbound u izleyeyim diyorum bu arada the post un altyazı durumu nedir çıktımı acaba ?Film etkinliği sırasında izlemiştim ben ama
et dediğin gibi başa sarmişlardı bölümü Karişikti ve yorum yapasım gelmedi 12'yi izledin mi?
Wonder Woman oscar etkinliğine nasıl girdi bi anda12 yi izlemedim bu gece izlerim yalnız wonder ponder filmini ilk 30 dakikaya kadar getirebildim işin içine abd ajanı casus karışınca tüm izleme isteğim kayboldu o filmi ilerleyen günlere erteledim önce mudbound u izleyeyim diyorum bu arada the post un altyazı durumu nedir çıktımı acaba ?
Wonder Woman oscar etkinliğine nasıl girdi bi anda
The Post ve Phantom Thread Nisanda resmi HD versynları cıkıyormuş.Bilmiyorum erken deüşers düşer inş Darkest Hour şubat ilk hafta HD çıkıyor. Onu da 1-2 haftaya izleriz
Aaa pardon ben 12.Bölümü izlemişim son ana sayfada o vardı3x11. Bölüm
bir an nerdeyim bu kaçıncı bölüm dedim meğersem başa sarmışlar konuyu daha chloe ile lucifer tanışmadan öyle birbirlerini teğet geçiyorlar
mazenin işkence yöntemi harikaydı lucifer amanediel boks maçıda güzeldi bölümle ilgili başka anlatacak bişeyde yoktu zaten
Sen hangi bölümü izledin hogatha yine farklı şeyler anlatmışsın
senin 11. bölüm yorumunda hogathanın yorumu gibiyse kendimden şüphelenmeye başlayacağım 3x11 yorumun nerde ?
İşte o 11.bölüm çok saçmaydı bence senin yorumunu okudum bişey anlamadım. Anlamayınca bu kız da anlamamiş bölümün amacını dedim sustumAaa pardon ben 12.Bölümü izlemişim son ana sayfada o vardı
Ama 10.Bölümün devamıydı hiç anlamadım , direk Kabil yerden kalktı konusmaya basladılar sezon finalinin devamıydı 12.bölüm Bu 11.Bölümde ne verdiler ozaman Allah allah
Ben 12.Bölümü izleyip yanlıslıkla 11 yazmısımİşte o 11.bölüm çok saçmaydı bence senin yorumunu okudum bişey anlamadım. Anlamayınca bu kız da anlamamiş bölümün amacını dedim sustum
tekrar şimdi 11. bölümü izlemek zorundasın o zaman sana ikinci bir iş çıktı hogataha ben spoiler ı okudum ama unuttum şimdi yani sorun olmadı benim açımdanBen 12.Bölümü izleyip yanlıslıkla 11 yazmısım
Bölüm sezon finalinin devamı olunca çakmadım 11.Bölüm gereksizdi ozaman zamandan kazanmısım saflığım işe yaramış
Tabi saflığım size yaramadı Sizde yeni bölümü okumus oldunuz benden spoileri yediniz @destere
darkest hour u bekleyelim ama diğerlerini beklemeye tahammül edemeyiz hd siz olsun öyle izleyelimWonder Woman oscar etkinliğine nasıl girdi bi anda
The Post ve Phantom Thread Nisanda resmi HD versynları cıkıyormuş.Bilmiyorum erken deüşers düşer inş Darkest Hour şubat ilk hafta HD çıkıyor. Onu da 1-2 haftaya izleriz
Aaa hayır 11.Bölüme bakmıcam @Forumdashtekrar şimdi 11. bölümü izlemek zorundasın o zaman sana ikinci bir iş çıktı hogataha ben spoiler ı okudum ama unuttum şimdi yani sorun olmadı benim açımdan
ama 11. bölümde neler neler oluyor izlemezsen 3 sezonu izlememişsin gibi olur herşeyin başı orası onu kesinlikle izlemen lazımAaa hayır 11.Bölüme bakmıcam @Forumdash
Sezon finalinin devamıydı direk Kabil bıçağı çıkarıp konusmaya devam ettiler yanı doğru bölümü ben izlemişim sizin adınıza üzgünüm artık herne izlediyseniz merak etmiyorum
Yarın bakarım ama sanırım konudan alakasız bölüm verdiler sizin görüşünüze göreama 11. bölümde neler neler oluyor izlemezsen 3 sezonu izlememişsin gibi olur herşeyin başı orası onu kesinlikle izlemen lazım
İyi bende sana spoi verecem Lucifer'ın cehennem kaçisini izledik @destere sen de spoi ver sen yeni izledin nasılsaAaa hayır 11.Bölüme bakmıcam @Forumdash
Sezon finalinin devamıydı direk Kabil bıçağı çıkarıp konusmaya devam ettiler yanı doğru bölümü ben izlemişim sizin adınıza üzgünüm artık herne izlediyseniz merak etmiyorum
Yarın bakarım ama sanırım konudan alakasız bölüm verdiler sizin görüşünüze göre
bendende bir spoiler gelsin o zamanİyi bende sana spoi verecem Lucifer'ın cehennem kaçisini izledik @destere sen de spoi ver sen yeni izledin nasılsa
bendende bir spoiler gelsin o zaman
lucifer bir oğlanla yatakta basıldı )
Ne spoi veriyorsunuz beİyi bende sana spoi verecem Lucifer'ın cehennem kaçisini izledik @destere sen de spoi ver sen yeni izledin nasılsa
Senin de huyunu bildiğim için ben kontrol etmedim çünkü bölüm karişik gelmiştiNe spoi veriyorsunuz be
Hhahah 12 e 11 yazıp asıl devam bölümünü okutmusum size desterenin devreleri yanmış kesin kontrol etmiştir bölümü bu kızın dedikleri nerede diye
Senin de huyunu bildiğim için ben kontrol etmedim çünkü bölüm karişik gelmişti
Ne spoi veriyorsunuz be
Hhahah 12 e 11 yazıp asıl devam bölümünü okutmusum size desterenin devreleri yanmış kesin knotrol etmiştir bölümü bu kızın dedikleri nerede diye
bende kesinlikle tekrar kontrol etmedim dedim bizim hogatha yine kendi canının istediği bölümü izlemiştir
Hiç 11.Bölümü izlemek istemiyorum uğraşamam nasılsa devam bölümünü izledimSenin de huyunu bildiğim için ben kontrol etmedim çünkü bölüm karişik gelmişti