FOX Lucifer - 3. Sezon Yorumları

3x8. Bölüm

bir kaç sahne dışında sıkıcı bir bölümdü

charlotte un ella yı takip ettiği sahneler bayağı sıktı şu polisiye kısmıda sıkıcıydı

chloe'nun partide kulaklıktan luciferin talimatlarıyla kırıtışı güzeldi
birde tabi linda'nın amanediel'den kavanoz tavsiyesi istediği yer komikti

zaten şimdi çıkarım birazdan gecenin sessizliğinde adminler codminler ortamdan çekiliyor daha bir özgür oluyor ortam
Meydan sana gelince at koşturuyorsun tabi
Hani o attığın resimli atla koşuyorsundur

Ben geceye kadar artık bekliyorum @destere i bir halt karıştırmasın diye
ama ben uyuduktan 2 saat sonra yine geliyor çocuk uyumuyor ki beklememde işe yaramıyor
Sen ne yapsan nafile
Anca aynı evi paylaşıp onu kontrol altına alabilirsin
Buda şu aşama da mümkün değil
@destere

3x9. Bölüm

sinerman bildiğimiz sünepe çıktı
bu sinerman ise ben süperman ım
charlote u çok pasif hale getirdiler dürüst savcı rolü charloteuma yakışmıyor biz onu oynak sevdik

lucifer in kapatıldığı yerden kurtulması çok kolay oldu niye öyle baştan savma yaptılarki ?
maze nin kıskançlık krizide pek hoşuma gitmedi maze bir an önce milleti parmağında oynatmalı

sinerman gözünü çıkardı bu sahne güzeldi ,ama bende @Çiğdem- gibi düşünüyorum bu sinerman sıradan biri asıl güç bunun arkasında olmalı yoksa bu adamla olacak iş değil

Aaa Lucifer de anlaşıyoruz ne güzel Allah bu diziyi başımızdan eksik etmesin
@Forumdash

Son 1 bölümün kaldı izlede sonra genel bir değerlendiririz diziyi

3x10 bölüm

bu sezon izlediğim en güzel bölümdü polisiyeden sıkıldığımızı bu senarister anlamazmı malmı bunlar bu kadar
fantastik diziyi polisiyeyle boğmaları saçmalıktı zaten
ama bu bölüm çok iyiydi yinede ben charlotte un eski halini özlüyorum, maze daha aktif olmalı

sinnerman gibi bir çapulcunun arkasında birileri olmalı diyorduk bu da teğmen pierce diye tanıdığımız kane miş
son sahnede lucifer ın kane e bıçak sokuşu ve oturup içkisini yudumlayıp vatandaşın uyanmasını beklediği yer süperdi

Dedektif kadın
ee bu tam fantastik doğa üstü değilki komedi üzerine hatta asıl türü polisiye işte
SPN'de de komedi oluyor
Luciferdaki komedide kahkahalara boğmuyor yani
Bence polis merkezini patlatsınlar hepsi cennete filan gitsin. Lucifer cehenneme tabi. Luciferın ordan kaçısını filan izleyelim
charlotte u eski haline döndersinler bir an önce..
eskiden kadında renkli bir ruh vardı tanrıça gidince tüm rengini kaybetti, şimdide çocuklarla oynayan anne yapmaya niyetliler bence bundan vazgeçsinler

bu arada size yetiştim çatlayın

Son düzenleme:
Harikasın fantastik hikayelere sen de alişmişsin
Bence de Charlotte'ye ilahi bi güç değmeli. çok yavan bi karaktere dönüştü. Hani ağız sulandıran güzel yemekler vardır ama tadı seni memnun etmez. Kadının karakteri öyle
Görseli şahane ama içi boş iyice

@destere i alıştırdım Fantastiğe eskiden zorla izlettiriyordum bir süre sonra kendisi öyle diziler bulmaya başladı

Polisiye sıkıyor evet ama önceki 2 sezonda da doğa üstü pek yoktu komedi yönü polisiyeyi bastırıyordu bu sezon sankı komedi yönünde de bir sıkıntı var
Ama kabil olayı dizinin 2.yarısına olumlu etki edecek . Lucifer ile kapışırsa çok iyi olur

Zaten @destere ye tek iyi hayrın fantastiğe aliştirmak oldu
Seni de tebriks ederim azminden dolayı

hogathaya baka baka karardım
ama fantastiği seviyorumda yalnız kendi içinde bir mantığı olmalı onu tuttururlarsa şahane gidiyor

lucifer e gelirsek polisiyede ilk sezon komedi yönü vardı şimdi polisiye kısımlarındaki komedide yetersiz öyle olunca polisiye kısmı hiç çekilmiyor

İlk sezonda da polisiye kısımlarını çok sevmezdim ama Luciferın komedisiyle iyi yol tutturmuşlardi. Bu sene neden böyle oldu bilemedim

İlk sezonda da polisiye kısımlarını çok sevmezdim ama Luciferın komedisiyle iyi yol tutturmuşlardi. Bu sene neden böyle oldu bilemedim
Sizin ecünnüler , İblis kadın ve Tanrıça bu sezonun ilk yarısında az gösterildiği için bence biraz hoşunuza gitmedi
benim ise bu hoşuma gitti tabikide

Bu sezona zaten çok gizemli ve ciddi başlamışlardı yani ilk 2 sezon daha çok eğlencesine çekiyor gibilerdi bölümleri ama bu sezon çok ciddiye almışlar . Kabil olayı dizinin 2.yarısına hareket getirir bence

ama o dediğin ecünnüler dizinin tuzu şekeri herşeyi
yani tamam chloe ya aşığım ama yanında bir maze ile charlotte olmalı tek başına olmaz

ama o dediğin ecünnüler dizinin tuzu şekeri herşeyi
yani tamam chloe ya aşığım ama yanında bir maze ile charlotte olmalı tek başına olmaz
Bebek doğurmuş iblis kadın oyüzden konuk oyuncu gibi takılıyor inş diğer yarısında da öyle olur

Bebek doğurmuş iblis kadın oyüzden konuk oyuncu gibi takılıyor inş diğer yarısında da öyle olur
niye bu kadın her üç ayda bir doğururyormu ?

doğurmuş kurtulmuş işte bundan sonra hep aramızda olacaktır .) acaba çocuğu nasıl bişeydir hiç iblis yavrusu görmedim

niye bu kadın her üç ayda bir doğururyormu ?

doğurmuş kurtulmuş işte bundan sonra hep aramızda olacaktır .) acaba çocuğu nasıl bişeydir hiç iblis yavrusu görmedim
Hahahah aa benim bildiğim yabancı diziler 1.Bölüm çekilmeden hepsi çekiliyor
Yani biz diziyi izlerken oyuncular tatil yapıyor
ama dizi çekilirkende peş peşe dinlenmek yok haftalık
@Forumdash

İblis kadın dizinin ikinci yarısında bakalım nekadar yer almış ama çoğu bölümde olmucaktır yine

charlotte un içine tanrıça girsin tekrar böylece iblisin yokluğunu hissetmeyiz