FOX Lucifer - 3. Sezon Yorumları

1.Bölüm de iblis kadını gördünmü ki oda yok
aaa o da yoktu maze yi göremedimde diğer bölümde nasıl olsa çıkar diye hiç dikkatimide çekmedi

aslında chloe ya aşığım ya diğerlerinin yokluğu pekde etkili olmuyor bende

aaa o da yoktu maze yi göremedimde diğer bölümde nasıl olsa çıkar diye hiç dikkatimide çekmedi

aslında chloe ya aşığım ya diğerlerinin yokluğu pekde etkili olmuyor bende
Sen okadar saat sadece 1 bölümmü izleyebildin insan 2 bölüm izler gelir

S03B09

Sinnerman aslında @Çiğdem-
Sıradan bi insnmış bee
Yine fantastik bi özelliği yok. Yeni gelen polisde dematah bişey yok. Chole adama aşık olmuş
Lucifer gibi biri varken hemde 😱

9.Bölüm acaba bu mini sezon arasımı sen bilirsin

Bence bu işin arkasında başka birisi var sinerman gözünü bunu öğrenmesin diye çıkarttı Lucifer

Normal bir insan Lucifere kanatlarını nasıl geri verir ve şeytan yüzünü çalar bunu yapan çok güçlü birisi olmalı , Lucifer Tanrı dan şüpheleniyordu zaten , kesin başka biri var bunun arkasında

Bu haftada varmiş şimdi baktım
Bence ara verseydi iyiydi. Bölüm güzel bittiydi.

3x2. Bölüm

lucifer ın kestiği kanatların ateşe verildiği çıkan kanatların habire kesildiği idare eder bir bölümdü maze yi bekliyorum
maze diziye hareket getiriyor maze yi bekliyorum

3x3. Bölüm

ve işte maze
bölüm çok iyiydi mazeyle ben denen adamın diyaloğları olsun lucifer ın maze yi ekranda yastık düzeltirken gördüğünde şaşırıp kıskançlık krizine girdiği sahne olsun hareketli ve güzel bir bölümdü maze nin tekrar ev gelmiş olmasıda ayrıca harikaydı

trixi yi bile özlemişim tıfıl kız arada bir hep çıksın çok sempatik bişey

kalan bölümleri iki güne yorumlarım artık @Çiğdem- @Forumdash

Bu haftada varmiş şimdi baktım
Bence ara verseydi iyiydi. Bölüm güzel bittiydi.
ara vermesin böyle daha iyi

bende o ben kazmasını sevmedim maze onunla gidecek diye büyük panik yaşadım ama neyseki aramıza döndü

Bebek doğurmuş oyüzden bu sezon konuk oyuncu gibi takılıyor iblis kadın bence isabet olmuş
@Forumdash

Bebek doğurmuş oyüzden bu sezon konuk oyuncu gibi takılıyor iblis kadın bence isabet olmuş
@Forumdash
hiçde bebek doğurmuş gbi durmuyor kız 90 - 60- 90 bedeniyle salınıp duruyor kesin bebeği doğurması için başka bir kadın kiralamıştır
maze bu yaparmı yapar bence

@Forumdash
Arkadaşlarını kesin senden çirkin olanları seçiyorsundur

hiçde bebek doğurmuş gbi durmuyor kız 90 - 60- 90 bedeniyle salınıp duruyor kesin bebeği doğurması için başka bir kadın kiralamıştır
Bence de doğurmuş gibi değil. Çok emzirmiştir
@Çiğdem-

@Çiğdem-
Bu sezon ecünnüler az olunca dizinin tadı daha güzel olmuş

Şu yeni gelen polis iyi geniş omuzlu

@Çiğdem-
ikinci bölümde harbiden sıkılmıştım maze bayağı hareket getirdi ama ben hala charlotte u özlüyorum tanrıça bir an önce aramıza dönmeli
lanet olasıca lucifer öyle anneye kıyılırmı

ikinci bölümde harbiden sıkılmıştım maze bayağı hareket getirdi ama ben hala charlotte u özlüyorum tanrıça bir an önce aramıza dönmeli
Spoi vermim ama sevineceğin bölümlere az kaldı

Spoi vermim ama sevineceğin bölümlere az kaldı

annesinden bahsediyorum zaten
o dizinin neşe kaynağıydı özellikle psikoloğ lindayla diyaloğları harikaydı

çabuk yetişirim zaman bulamıyorum yoksa biliyorsun günde 5 bölümü süpürüyordum
Bildiğim için bi an önce elimden cıkardım

annesinden bahsediyorum zaten
o dizinin neşe kaynağıydı özellikle psikoloğ lindayla diyaloğları harikaydı

çabuk yetişirim zaman bulamıyorum yoksa biliyorsun günde 5 bölümü süpürüyordum
Geçen sezon bitmişti onun konusu bu sezon bekleme ayoll

Haftaya 10.bölüme kadar yetişirsin aslında 6 bölümcük neyki senin için ,sabaha kadar uyumuyorsun
@Forumdash

10.Bölüm Gerçekten muazzam bir bölümdü sezon arasına girdi sanırım @Forumdash izle @destere yetiş dizinin boyutu değişti ayoll

İlzmeyen bakmasın spoiye

Biliyordum o arap adamdan sinerman olmayacağını
Bu sezon diziye kaıtlan yeni polis Kabir çıktı 😱 Fantastik güçlere sahip birisi çıktı sonunda