@xemrexxx e misafir ol birlitke bakarsınızo biraz zor o arşivi yedirmem ben sanaRTÜK mütük vız gelir
@xemrexxx e misafir ol birlitke bakarsınızo biraz zor o arşivi yedirmem ben sanaRTÜK mütük vız gelir
aa davet etmiyor kaba herif çağırsa gidicem
Direk final bölümünü izlicem zaten önceleri izlemiştim sanırımKonuyu uplatayım da yarın yorum yazmalık kolay olsun@Çiğdem-
İşte gerçek pürüzsüz parlakParlakçilarin yoğun baskısıyla dizi netflixle dönüyormuş .ss @Dosi @Sherlock @vadikızı @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 67862
İnşallah içine kaçar bu cin olarakİşte gerçek pürüzsüz parlak
içime kaçsın yeter ki, ister cin ister peri olarakİnşallah içine kaçar bu cin olarak
Sahurdan sonra uyuma da baliğa cıkalım???Parlakçilarin yoğun baskısıyla dizi netflixle dönüyormuş .ss @Dosi @Sherlock @vadikızı @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 67862
Sahurdan sonra uyuma da baliğa cıkalım???
Yarın netflixle geliyormuş bölümler izle de orucun bozulsun diye paylaştım Farukiçime kaçsın yeter ki, ister cin ister peri olarak
Sahura kadar bitiririm😛 kücük planın işe yaramadı gördün müYarın netflixle geliyormuş bölümler izle de orucun bozulsun diye paylaştım Faruk
ayol o napçak parlaklarıYarın netflixle geliyormuş bölümler izle de orucun bozulsun diye paylaştım Faruk
Sahura kadar bitiririm😛 kücük planın işe yaramadı gördün mü
Sizi ancak birbiriniz paklarsinizayol o napçak parlakları
Ne kadar çirkin kıyafetler
Ahhh be bacım @Çiğdem keşke olsaydın da 2şer 2şer izleseydik. Yine foctaki gibi gitti bölümler, polisiye fantastik ama bu sezon haftalık değil tümden izlediğimiz için hiç sıkmadı
Gelir gelmez izlemelisin.
İşte gerçek pürüzsüz parlak
Aaa Lucifer bitmemişmiydiParlakçilarin yoğun baskısıyla dizi netflixle dönüyormuş .ss @Dosi @Sherlock @vadikızı @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 67862
Valla FOX'tan iyi ayrılmış diziAaa Lucifer bitmemişmiydiNeflitxte tüm bölümler verdi demek@destere bekliyeyimde onla birlikte izleriz hem izlenecek dizi işte
İlk sezonları gibiyse iyi ben bunu destere gelince izleyeyim onla sana laf ata ata pancar motoru gibi bitirdi diyeValla FOX'tan iyi ayrılmış diziHaftalık izletemiyordu. Eğlenceli yönü ve fantastiği olmasa Foxta olsaydı bırakırdım. Ama Netflix'te tüm bölüm yayınlanınca peşpeşe izlettiSezon öyle kötü de değildi ama Foxtaki bölümlerden de farkı yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?